Buzení při vypnutém Voxu

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
Post Reply
pepa1946
nováček
nováček

Buzení při vypnutém Voxu

Post by pepa1946 »

Koupil jsem si nového Voxe a bláhové nařídil buzení a ráno zaspal. Spoléhal jsem se, že budí i při vypnutém telefonu.V návodu jsem se to nedočetl.Poraďte někdo. :-(
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 925

Post by Sir Andrew »

Nebudi - pokud nemas nabootovane Windowsy tak se ti nespusti zadne aplikace - ani budik.
pepa1946
nováček
nováček

Buzení při vypnutém Voxu

Post by pepa1946 »

Díky za odpověď, jsem absolutní začátečník....
Budík při zapnutém budí. Nevím co je !nabootování ani jak na to.Moc rád si nechám poradit.
Hezký den.
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

bootování je proces, při kterém se spouští systém a zavede některé informace do paměti, díky čemuž můžeš potom sopuštět další aplikace, ajko je např. budík (snažil jsem se, aby to pochopil i Lister :lol: )
Sir Andrew
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 925

Post by Sir Andrew »

Nabootovani je nabehnuti systemu. Predstav si to jako na klasickem pocitaci - ten ti taky nebude napriklad stahovat maily kdyz ho vypnes.
pepa1946
nováček
nováček

Buzení při vypnutém Voxu

Post by pepa1946 »

Díky za polopatický výklad, byl jsem zvyklý na Nokii. Možná jsem udělal chybu, že jsem si koupil Voxe ale přišlo mi to jako dobrý. Snad si s ním budu rozumět. díky
klenovcok
nováček
nováček

Post by klenovcok »

Přes noc zapni mod letadlo (vypne se telefoní část), kde je spotřeba minimální a nebudou tě rušit případné hovory nebo SMS. To je nevýhoda smartphonů, že musí být zapnuté aby fungovaly.
pepa1946
nováček
nováček

Buzení při vypnutém Voxu

Post by pepa1946 »

Díky za dobrou radu, teď se mi stalo něco co nevím jak odstranit, nemohu instalovat programy ani po resetu, naistaluje se jen soubor, nevím jak to popsat prostě dříve se zeptal jestli chci program uložit a kam, teď se se mnou nebaví a uloží takovou ikonu jako Windows a když ji chci otevřít tak nejde.Píšu asi blbosti protože se v tom nevyznám.Zkusta někdo poradit absolutnímu blbci??
Post Reply

Return to “HTC S710/S730”