Poraďte,co po Vánocích koupit za mobil manželce. Středně náročná,potřebuje rychlespouštějící a zaostřující se foťák.Aby se hlavně telefon už nesekal a neměl pořád plnou interní paměť a běh byl plynulý.Jasná střední třída, vyseparoval jsem dva-SONY Xperia XA a HUAWEI P9 lite.Vzhledově se jí líbí víc na fotkách Xperia, ta je i teď cenově milejší,ale papírové parametry i diskuse jsou značně rozporuplné.Slabší CPU i GPU,pouze HD displej... Byť je údajně skvěle odladěna a běhá fajn.
P9 lite ji snad mimo designu válcuje,tak nevím. Nechci šlápnout vedle a její Smart Prime 6 půjde po vyčištění zvenku i zevnitř někam na charitu...
Tak mi poraďte,opravdu si rady nevím.
vita.kulisek
Co pro manželku? Xperia XA nebo Huawei P9 lite?
-
vita.kulisek
- nováček

- Zařízení: Sony Xperia Z,Sony Xperia tablet Z
Je to pro ženu, podle toho co píšete v kategorii do 7000 Kč. Ženy mají rády designové věci, pokud to nemá být vyloženě překvapení, zkuste ji ukázat Samsung Galaxy A5 2016. Vzhledově moc pěkný telefon, fotí také dobře. Z Vašich dvou výběrů bych volil Huawei P9 Lite a pokud byste chtěl opravdu TOP foťák, ale ustoupil z designu tak LG Nexus 5x. Ale to již jsme v cenové kategorii 7200 Kč.
Pěkný den
Pěkný den
Jednoznačně P9 Lite 
XA se seká.Kamarádka ma XA a seká se jí.
A P9 Lite je raketa
a zachvilku bude mít Android 7.
XA se seká.Kamarádka ma XA a seká se jí.
A P9 Lite je raketa
Pokud by jste měl zájem, tak prodávám Huawei P9 lite, půl roků starý za 5000 Kč.
Z tohoto duelu bych také volil Huawei P9 lite 
Určitě P9 Lite. Kupoval jsem ho mamce a je z něj nadšená.