HP iPAQ 614 Business Navigator

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Locked
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

ze ctvrtka na patek tam vzrostla cena z cca 11500,- s dph na 16000,-. ale viz predchozi strany, hp melo vzdy velmi nadsazene ceny na svem webu, realita bude niz. navic jsem dostal i ujisteni, ze cena v e-shopech (11000,- s dph) by se nemela menit.

myslim, ze nema cenu tady takhle tipovat, jestli vyjde, kdy a za kolik (ikdyz ta cena je pro me velmi rozhodujici), pockame do konce brezna, pak se uvididi (muj plan byl, ze pda budu mit 15.3 doma, asi to nevyjde :-( )
Emilion
nováček
nováček

Post by Emilion »

nevím jestli se tady nebudu opakovat ale ode dneska jsou v prodeji http://www.expansys.com/ teda myslim. Kdyby to kazdej uz vedel nebo tam byli dyl tak sorry :) http://www.expansys.com/p.aspx?i=156155 pic
Strunečka
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia E51, Ericsson T39m

Aha

Post by Strunečka »

Nejhorsi je byti inovatorem a koupit si zarizeni jako prvni, sam jsem mel kdysi tuhle zkusenost, no hruza a tech chyb s SW a HW :-(
Suri
nováček
nováček

Post by Suri »

..... hlavně přes expansys :-D Zlatej HPmarket a některý další osvědčený shopy. O kamenejch nemluvě...
Erkil1452
přispěvatel
přispěvatel

Post by Erkil1452 »

Kdyz jsem tuhle diskuzi zacinal (skoro) tak jsem netusil, ze to bude takova komedie:-) Na telefon jsem cekal od zari s tim, ze do rijna se to vydrzet da. V lednu jsem se nastval, chvili jsem vahal, ale ted uz jsem moc rad, ze mam TC. Prece se nenecham takhle tahat za nos donekonecna;-) Jeste ani sami nevi, co vyrabi... A ten Asus mi prijde nemalo predrazeny...
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD2

Post by Diamant »

Ja mám iPaq614c objednaný v jednom Slovenskom veľkosklade a cena s DPH je cca 13.200.

Ohľadom tej microSDHC s kapacitou 8GB. Ja som teda ešte nikde takú nenašiel. Pošli nejaký link, ideálne na Slovenský shop. Ja som všade našiel microSDHC len do 4 GB.
Suri
nováček
nováček

Post by Suri »

např. tady: http://foto-video.alza.sk/pametova-kart ... d85342.htm

Ale je pravda, že není dostupná :-D Ale snad to nebude jako 614c :-)
rooomish
nováček
nováček

Post by rooomish »

Erkil1452
přispěvatel
přispěvatel

Post by Erkil1452 »

8GB microSDHC Sandisk mam v telefonu uz tri tydny a koupil jsem u Sunnysoftu..
Emilion
nováček
nováček

Re: Aha

Post by Emilion »

Strunečka wrote:Nejhorsi je byti inovatorem a koupit si zarizeni jako prvni, sam jsem mel kdysi tuhle zkusenost, no hruza a tech chyb s SW a HW :-(
..... hlavně přes expansys Zlatej HPmarket a některý další osvědčený shopy. O kamenejch nemluvě...

Prosím o vysvětlení, díky.
Suri
nováček
nováček

Post by Suri »

Nechci se expansysu dotknout, ale já si to přes takovýto shop určitě neobjednám. Ale třeba mají reklamační procedury lepší než kamený obchody. Mě to ale přijde jako zahraniční e-shop a dohadovat se pokud se tedy dá dovolat, jinak asi mailem, o navrácení peněz nebo opravu.... nevím :-(
Ale je to každého vlastní dobrodružství. Satelitní techniku třeba z Německa přes e-shop kupuju :-)
Strunečka
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia E51, Ericsson T39m

Post by Strunečka »

Expansys neodpovi ani na mejly, to uz svedsi o vsem! :-(((
ipaq610
nováček
nováček

ipaq610 commercial

Post by ipaq610 »

Emilion
nováček
nováček

Post by Emilion »

ja nikomu nenutim Expansys :) ja to mam objednane od HPmarketu, jen jsem si vsiml, ze tam uz jsou v prodeji, nic vic, nic min, jestli jsem nekoho pobouril tak sry :D
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

pro stručenka: uexpansysu jsem kupoval tak 8 přístrojů a vždy naprosto v pohodě i s reklamací. na mailíky mi odpovídaji většinou ten den
1979
přispěvatel
přispěvatel

Post by 1979 »

chci se zeptat...měl už toto zařízení někdo v ruce? zajímalo by mě, jak se drží, jaká je ergonomie tlačítek apod...
mám to objednaný u nejlevnějšíobchod.cz a celkem bych už rád abych ho měl na hraní a zkoušení doma...nevíte taky někdo jak bude řešená čeština? bude přímo v ROM?
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

ne, nikdo ho nemel a nikdo zatim nema, pokud jo, tak tady neni
1979
přispěvatel
přispěvatel

Post by 1979 »

no ale jestli uz jej prodava expansys a byl k videni na veletrzích, nechápu jak to, že už nějaký zahraniční server nepřišel aspoň se stručnou seznamovací recenzí...nebo že by mi něco uniklo a někde už nějaká recenze byla?
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

:D http://www.engadget.com/2007/09/06/hps- ... -on-video/

to ti teda fakt uniklo. tohle je asi nejkomplexnejsi video. jinak cetl jsem jeste neco o te gps a ma byt stejna jako ma kaiser, jen v jinem chipsetu (ta cast s gps je stejna).
yaqwsx
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Omnia

Post by yaqwsx »

Vím, že název Business mi odpovídá, ale přece jenom; má to nějaký grafický čip a nebo to všechno visí na procesoru?
Locked

Return to “Hewlett-Packard”