Lumia 950 & 950 XL: Všeobecná diskuze
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Re: Lumia 950 & 950 XL: Všeobecná diskuze
Absolutně nedostačující je hodně, hodně silný slovo.
-
zlieva
- častý přispěvatel

- Zařízení: NOKIA LUMIA 620/ LUMIA 920 Black/ LUMIA 950 SS
Nakoľko doteraz používal L830 s W10, tak zrejme sociálne siete nie je to, čo by ho na L950 mohlo nemilo prekvapiť. Kľudne nech ide do L950, je to stále fajn telefón a určite bude spokojný. Ja som prechádzal z L920 v dobe keď boli ešte pomerne drahé a absolútne neľutujem. Za tých 9 mesiacov si fakt nespomínam na nejaký samovolný reštart.
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
xzeit : ja pouzivam mobil absolutne intenzivne a tieto bugy mam potvrdene aj tu na fore. ak ich niekto nema to znamena len ze sa mu to istou konstalaciou nahodou nestalo
- Mail niekedy neda dobre prilohu, alebo nahradi mail inym - pripadne zobrazi 2 prilohy - ktore sa nedaju otvorit lebo pise ze nemaju priponu... ak su dva a viac daju sa ulozit a otvorit z disku ak je len jedna a nemas pri nej ikonku napr edgu tak ju neotvoris ani neulozis - raz sa mi stalo ze mi mail nahradilo inym mailom ked som donho vosiel a do pôvodného som sa proste nedostal - niekedy ked dojde notifikacia a na nu kliknes tak otvori iny mail napr stary prezerany nez ten novy notifikovany.
- Niekedy musím 5x power button stlačiť aby nabehol lockscreen - sem tam sa to proste stane
- Ked vyfotim fotku a nasledne pozriem foto tak mam ciernu obrazovku musim swipnut na staru a zas na novu
- Niekedy pri zoome sa neda hybat fotkou opat odzoomnut a prizoomnut
- Fotogaléria niekedy nesyncuje (tie sipky sa neroztocia) potrebne ju zatvorit a opat otvorit
- Niekedy sa stalo pri odblokovani ze cierna obrazovka a svietila hello ledka...
- Problém s jasom - niekedy sa vyskytuje niekedy nie - ak tesne pred tym ako jemne stmavne displej zacnes pracovat s telefonom ten jas ostane - treba lock a unlock
- Glance notifikacne ikonky neskoršie nabiehaju po zobrazeni hodin
- Restart sa mi objavi sem tam - hlavne pri intenzitvnom whatsappe + posielani fotiek a striedani aplikacii cez multitask + edge - proste telefon zmrzne a restartne sa... raz za cas sa tomu nevyhnem
ak ti teda postretnutie týchto bugov nevadi tak moze menit
moj oco ma tiez 830tku a zda sa mi byt spolahlivejsia ale asi len preto ze na nej skoro nic nerobi :D (ale kym som neurobil HR tak tiez mala zopar kuskov)
- Mail niekedy neda dobre prilohu, alebo nahradi mail inym - pripadne zobrazi 2 prilohy - ktore sa nedaju otvorit lebo pise ze nemaju priponu... ak su dva a viac daju sa ulozit a otvorit z disku ak je len jedna a nemas pri nej ikonku napr edgu tak ju neotvoris ani neulozis - raz sa mi stalo ze mi mail nahradilo inym mailom ked som donho vosiel a do pôvodného som sa proste nedostal - niekedy ked dojde notifikacia a na nu kliknes tak otvori iny mail napr stary prezerany nez ten novy notifikovany.
- Niekedy musím 5x power button stlačiť aby nabehol lockscreen - sem tam sa to proste stane
- Ked vyfotim fotku a nasledne pozriem foto tak mam ciernu obrazovku musim swipnut na staru a zas na novu
- Niekedy pri zoome sa neda hybat fotkou opat odzoomnut a prizoomnut
- Fotogaléria niekedy nesyncuje (tie sipky sa neroztocia) potrebne ju zatvorit a opat otvorit
- Niekedy sa stalo pri odblokovani ze cierna obrazovka a svietila hello ledka...
- Problém s jasom - niekedy sa vyskytuje niekedy nie - ak tesne pred tym ako jemne stmavne displej zacnes pracovat s telefonom ten jas ostane - treba lock a unlock
- Glance notifikacne ikonky neskoršie nabiehaju po zobrazeni hodin
- Restart sa mi objavi sem tam - hlavne pri intenzitvnom whatsappe + posielani fotiek a striedani aplikacii cez multitask + edge - proste telefon zmrzne a restartne sa... raz za cas sa tomu nevyhnem
ak ti teda postretnutie týchto bugov nevadi tak moze menit
-
Mich77
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950 XL DS, LG G6 DS 64GB quad DAC
Takové bugy naštěstí nemám, asi bych vyzkoušel HR. Až na ty přílohy... a ten GS tak fungoval od začátku.
Mimochodem proč pořád někdo nadává na FB a Messenger? Využívám obě aplikace docela intenzivně a žádný problém nemám. Jen by to mohlo být rychlejší...
Mimochodem proč pořád někdo nadává na FB a Messenger? Využívám obě aplikace docela intenzivně a žádný problém nemám. Jen by to mohlo být rychlejší...
-
imperator
- smartmaniak

GS po AU tak začal - predtým nabiehali hodiny zarovno s ikonkami 
Bugy možno nemáš ale každý jeden som mal niekým potvrdený takže ani v jednom niesom sam aj keby boli ojedinele spominam ich
Bugy možno nemáš ale každý jeden som mal niekým potvrdený takže ani v jednom niesom sam aj keby boli ojedinele spominam ich
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Já teda na XL většinu bugů bohužel mám.. Samovolný restart cca 2x měsíčně, to nerozsvícení displeje a sviceni hallo se mi stává hlavně teď, po posledním updatu...
Stává se mi všechno zmíněné + whatsapp kolikrát nevidí čerstvě vyfocené snímky, musím je poslat přímo z galerie.
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Mně je nevidí zase messenger :D ale asi je to tím, kdo co víc používá...
Windows hello je pokud vím stále beta - také jí používám. Problémy s lockscreenem nemám, glance screen se načte tak za 1-2 sekundy po zamknutí. Problémy s fotoaplikací můžu potvrdit asi všechny a problém s jasem občas taky (lock/unlock). Samovolný restart jsem za měsíc a půl neměl, je ale pravda, že občas restartuju, když testuju baterii a asi dvakrát přestal reagovat messenger (sice systém normálně fungoval, ale messenger nereagoval na dotyky). Bugy tady určitě jsou, ale pro obyčejného uživatele asi snesitelné a pro toho, kdo chce WM určitě - jinak by už dávno utekl ke konkurenci. S L950 jsem více než spokojen a vůbec nelituju investice do tohoto hw.
Od nákupu telefonu jsem aktualizoval vše jen OTA a udělal čistou instalaci všech app (žádná záloha). Hard reset nebo přehrání sw tedy neproběhlo.
Od nákupu telefonu jsem aktualizoval vše jen OTA a udělal čistou instalaci všech app (žádná záloha). Hard reset nebo přehrání sw tedy neproběhlo.
-
imperator
- smartmaniak

Tade - GS sa nacte za 1-2 sekundy ale za dalsie 2 sa nacitaju tie notifikacne ikonky - takze niekto kto o tom nevie vytiahne mobil z vrecka pozrie cas - ziadne notifikacie a da naspat - ja uz ako stary WP harcovnik cakam este na ikonky :D :D
inak to ze je 12 mesiacov po predstaveni telefonu hello stale beta... no
inak to ze je 12 mesiacov po predstaveni telefonu hello stale beta... no
Tak vlastne preco vsetci nepredame 950ky a neprejdeme na nejaky iny telefon?
-
Papek
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7 32GB + AT&T Lumia 640 LTE
neviem ci sa mi oplati predavat Lumiu... dal som za nu 600 a predam ju za kolko? radsej ju supnem do suflika
-
imperator
- smartmaniak

https://mobil.bazos.sk/inzerat/67344654 ... ia-950.php" onclick="window.open(this.href);return false;
lol
lol
Dobre, tak teda preco vlastne vsetci nesupneme 950ky do suflika a neprejdeme na nejaky iny telefon?
Hej trosku zabil inzerat :D ale cena myslim ze uz nepojde nejak dole. Tak sa pohybuje uz nejaku dobu
Hej trosku zabil inzerat :D ale cena myslim ze uz nepojde nejak dole. Tak sa pohybuje uz nejaku dobu
Toho se právě bojím. Buď to risknu a otec bude nadávat, a nebo risknu nějaký android do 10000 a to už je fakt strop. Otec hlavně hodně volá a vím jak se dokáže nasrat, když se mu to sekne nebo něco. Pak potřebuje dobrý fotoaparát a minimálně 5 palců displej. Asi bych to viděl na verzi XL. A co HTCJirka a jeho zkušenosti? A bavíme se vážně. Ty chybějící aplikace by se snad daly oželet.... I když.... Jsou apky které jsem hledal a nenašel na WM....no nevím nevím.
-
zlieva
- častý přispěvatel

- Zařízení: NOKIA LUMIA 620/ LUMIA 920 Black/ LUMIA 950 SS
Neviem čo riešiš, keď ako píšeš používal L830 z W10 a celkom si na to zvykol. Z L950 si určite nepohorší, skôr naopak. Tu nejde do niečoho nového čo nebude či od toho očakávať. Ak bol spokojný z L830, tak nie je čo riešiť. Ak nie, tak treba skúsiť Android a dúfať že mu bude vyhovovať.
-
Papek
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7 32GB + AT&T Lumia 640 LTE
volat sa z toho da - kvalita hovoru je super, foti to dobre... obcas to treba restartnut, inak sa s tym da fungovat. WP8.1 to bohuzial nieje.xzeit wrote:Toho se právě bojím. Buď to risknu a otec bude nadávat, a nebo risknu nějaký android do 10000 a to už je fakt strop. Otec hlavně hodně volá a vím jak se dokáže nasrat, když se mu to sekne nebo něco. Pak potřebuje dobrý fotoaparát a minimálně 5 palců displej. Asi bych to viděl na verzi XL. A co HTCJirka a jeho zkušenosti? A bavíme se vážně. Ty chybějící aplikace by se snad daly oželet.... I když.... Jsou apky které jsem hledal a nenašel na WM....no nevím nevím.
imperator: z pěti měření se průměrem ukázal GS za 1,38 s a notifikace za 1,57 s. Dohromady za 2,95. Nevylučuje to to, co píšeš, ale s tímto fakt problém nemám. Jsou daleko horší věci, než počkat 3 sekundy od vytažení telefonu z kapsy
Většinou leží telefon na stole a pak GS svítí pořád, pokud si to člověk nastaví. Pokud to mám v kapse, cítím vibrací, že něco přišlo ... pokud ne, potřebuju 3 sekundy, abych zjistil, jestli něco nepřišlo. Daleko horší je, že na GS není třeba messenger nebo celkově víc apps to nepodporuje.
-
Mich77
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950 XL DS, LG G6 DS 64GB quad DAC
Jak to myslíš nepodporuje. Můžeš si tam nastavit jakou aplikaci chceš. Messenger tam normálně mám.
Na posledním oficiálním buildu W10M, které mam v podpisu nejde nastavit messenger na zamykací obrazovku a tedy ani glance screen nezobrazuje nové zprávy. Pokud to máš jinak, chci tvůj telefon [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Sent from mTalk
Sent from mTalk