Pánové, tak jsem udělal, co jsem někde tady na foru přečetl, ohledně továrního nastavení a výdrž baterie. Jelikož mám doma 2 L950 a jednu budu v přístím týdnu vracet do obchodu Alza, tak jsem udělal tovární nastavení, abych vše vymazal a dal do původního stavu. A?????
Nabil jsem baterii na 98% dnes 26.10 ve 2h ráno a teď, po 18hod baterie ukazuje 92%.
To je prostě NEUVĚŘITELNÉ
Nestačil jsem se divit, když jsem to udělal stejně s aplikacemi, co jsem si nainstaloval do telefonu, tak baterie letěla dolů 2% za hod. Tady to je 0,3% za hod a to je neuvěřitelné.
Budu dále testovat a uvidím kam se až dostanu.
Vypadá to, že baterie v L950 je OK, ale některé aplikace si dělají co chtějí a prostě tu baterii cucají i v klidu a ještě se neví které, to je ten největší kámen úrazu.
Takže je nejlepší přidávat aplikace po jedné a sledovat, která to nejvíce vybíjí.
Potom to zde vypsat a bylo by po ptákách. Nemuseli bychom nabíjet obden. Problém bude, pokud to bude třeba aplikace facebook, já ji sice nepoužívám, nebo whatsapp, ten ano, nebo co koliv, za co nebude jiná náhrada.
veigi - ano baterie by měla každému ukazovat jinak, ale né o moc, když je nabitá na 100% , tak plus minu by měla být u všech stejná. Jelikož nabití na 100% je u všech stejné. Říkám mám dvě L950 a obě se chovají skoro stejně a ukazují i skoro stejně pči nabití 100% a to jedna jen tak ležela, bez používání.