Číňan z číny, nebo nějakou tradiční značku

Potřebujete poradit s výběrem chytrého telefonu, tabletu nebo příslušenství? Pak jste tu správně!
Post Reply
Gooorila
přispěvatel
přispěvatel

Post by Gooorila »

Dobrý den

Shrnu své požadavky:
Androidí telefon, DualSIM, Volný slot pro paměť nebo 64GB místa a více, Displej 5" až 5,5" s FullHD, Nadprůměrný fotoaparát, spíše tenčí a užší rámečky kolem displeje. Cena do 10 000,00 Kč.

V českých eshopech jsem našel většinou jen Xiaomi, Asusy (nechci díky špatné zkušenosti), pak nějaké Huawei a Lenovo a nějaké LG. Koukal jsem se i na čínské eshopy (gearbest a podobné) a docela zajímavé modely. LeTV, Vernee, Elephone a podobně, s velmi zajímavým poměrem cena a výkon. Díky jejich parametrům jsem docela přestal uvažovat o těch tadičních značkách v CZ Eshopech, ale jsem ve fázi, kdy mám každý den jiného favorita.

V tuto chvíli jsem dostal tip na Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE. V tomto případě se mi vyplatí koupit v CZ Eshopu, protože jsem OSVČ a DPH si odepíšu. Otázka tedy zní, zda dle výše popsaného nedoporučíte něco jiného. Něco, co třeba máte a jste spokojeni. Něco do 10k včetně DPH v CZ Eshopech, nebo do 8k v čínském Eshopu bez DPH a s dopravou a celním zastoupením.

Děkuji
Gooorila
přispěvatel
přispěvatel

Post by Gooorila »

Zdravím

Další vybírání již nemělo smysl, tak jsem udělal několik kompromisů a objednal jsem Xiaomi Redmi Note 3 PRO SE
Post Reply

Return to “Jaké zařízení si mám koupit?”