HP iPAQ 614 Business Navigator

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...
Stanley
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung GT-I8000 Omnia II

Post by Stanley »

Ono na tu cenu má též určitě vliv to, že dolar padá jak h***o z nebe. :wink:
neveceral
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by neveceral »

tak kurz $ určitě vliv nemá, obecně u elektroniky je kurz 1$ = 1€ podstatné ale je, za jakou z těchto měn to kupují v Číně :-)
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

neveceral: nechci te trochu mystifikovat, ale zarizeni se sem dovazeji maximalne ze singapuru, kde je tez dollar, dale pak z kanady a USA a Svycarska. Vsude mame docela velky rozdil cen. Jinak € tez dost kleslo, na 25,3Kc.

Kazdopadne sam jsi napsal, ze hp ma na svem webu vse hrozne drahe, tzn ze na jinych webech jsou produkty levnejsi. Urcite to tak bude i u tohoto zarizeni a myslim, ze se bude prodavat tak za 13000 vc DPH

///pozor na rozdil mezi dovozcem a vyrobcem
Stanley
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung GT-I8000 Omnia II

Post by Stanley »

Obecně možná u nadsazených oficiálních cen výrobců. U cen v obchodech to zdaleka neplatí, byť nějaká přirážka tam pochypoitelně je.
MgX
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by MgX »

Tak v pár netobchodech už IPAQ 614c není uveden.

Zřejmě již prodávající a produkt manažery přestalo bavit pořád odpovídat na stejné dotazy typu - KDY??? :roll: :???:
ipaq610
nováček
nováček

Manualy atd

Post by ipaq610 »

Par zajimavych info o ipaq610 z FCC jako manual a rozbor pristroje ktery mimojine ukazuje gps chip, antenu, vsak kouknete:

https://fjallfoss.fcc.gov/oetcf/eas/rep ... B94HHI14CN

A dalsi zajimave info:

HP dle jistych zdroju zrusil Ipaq610 pro USA:

http://www.engadget.com/2008/02/13/hp-c ... in-the-us/
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lenovo P780

Post by Tomáš Kubec »

V USA se zrušil kuli Qualcommu.
Diamant
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD2

Post by Diamant »

Presne tak, aj ja foťák využijem, tak by mi vadilo, keby tam nebol. Resp. asi by to vadilo aj HP, lebo by som si vybral iné zariadenie. U mňa bola podmienka, aby to malo 3 MPix foťák s autofocusom a prisvetľovacou LED, lebo to už stačí na odfotenie A4 plnej textu. Neraz to tak pomôže, keď niečo potrebujem okopírovať, ale uradníčka nemá kopírku.

Ohľadom GPS, tiež počítam s tým, že tam nebude, alebo ak aj áno, nebude to veľmi použiteľné. Mám totiž blbý pocit, že tam nebude, nakoľko na Slovensku sa iPaq 614 už nevolá "Business navigator" ale "Insight". Pokiaľ ale GPS bude použiteľné, o to lepšie. Hoci do auta je ten 2,8" displej malý, tak jedine na ručnú navigáciu pri chôdzi. A potom v aute mám pokovené sklá a ani Loox mi nechatal signál za sklom, externá BT GPS Nokia áno. Takže tak či tak bude externá GPS nevyhnutná.

Suri - s tým Dramboxom máš pravdu, ja som rovnako čakal na IPBox 9000HD, ale ten v mojej súkromnej súťaži IPBox vs. iPaq vyhral, nakoľko po cca 5 mesiacoch čakania som sa minulý týždeň konečne dočkal.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

zde je pry dostupny - http://www.mp3centrum.cz/b-gps-navigace ... amera.html

tak jsem poslal dotaz. jestli opravdu

btw na A4 staci i k750i s lepsim fotodriverem ;)

o gps mam informaci, ze je klasicka + modul pro bts prijem (pouzitelne oboji). ale mas pravdu, je to velmi male
Suri
nováček
nováček

Pro Diamanta

Post by Suri »

Diamant - sice se to tedy netýká 614c, ale vidím to také spíš na ten IPbox 9000H než čekat na dream :-) Ale o tom si můžem povídat na cssf :-)

Jestli to HP bude ještě chvíli blbnout s tím uvedením, tak koupím asus P750 a hotovo. Holt oželím blesk a mín RAM, ale co se dá dělat. Zase je menší....
neveceral
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by neveceral »

tak byl můj favorit, ale fakt mě docela vyděsila velikost, neboť je širší a delší než Kaiser, jenom trošku hubenější, což mě nemile překvapilo.
MgX
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by MgX »

neveceral a další

Asus P750 má, pokud jsem se správně díval, vyšší cenu než dlouhodobě očekávaný HP iPAQ 614c. A to hodně vyšší.

Ano, máte pravdu, když se bude dál jen čekat, člověk se bude muset přeorientovat na něco jiného.

Když HTC skutečně vydá opravné drivery a já měl chuť do zařízení dát tuto částku, asi bych si spíše vybral HTC Kaiser, než P750. Pravdou je, že jsem nad tímto detailněji neuvažoval, neboť mám finanční limit, který nechci překročit.

Možná bychom si v sekci ,,Off Topic" mohli zavést téma, kde se může tipovat, kdy a zda vůbec HP iPAQ 614c přijde na CZ trh :-D
Suri
nováček
nováček

Kaiser

Post by Suri »

Kaiser je good, výbava super, ale nejde to srovnávat. Bez numerické klávesnice se ovládá úplně jinak. Já např. vybírám mezi přístroji, který ji mají.... hmmm a těch dobře vybavených fakt moc není. Takže P750 nebo 614c, nic dalšího srovnatelného asi není.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

P750 stoji kolem 15k. jinak kaiser docela zlevnil, da se sehnat za 14,5k

ja jsem se nyni zakoukal do toshiby g900, ale musim si nechat zajit chut,v cr nikdy nebyl a v nemecku uz se taky asi neprodava (ty co jsou na ebay.de maj nemecky klavesnice) :( a pritom je mnohokrat lepsi nez kaiser, nez vsechny mozny phouny a srovnatelny s se xperia

No doufam ze pak sezenu ipaq 614c alespon za 14k s dph (mam prislibene vraceni dph ve firme), jinak sahnu po touch cruisovi

!!! htc kaiser ma numerickou klavesnici normalne dostupnou po prepnuti na FN !!!

nepekna fotka klavesnice ipaq 614c :D

btw v anglii je normalne dostupny po prepoctu za 12000 s dph :wink: (oficialni partner)
Suri
nováček
nováček

Kaiser

Post by Suri »

Jenže to ho musíš kvůli klávesnici otevřít! Chci takový přístroj, kterým se dá začít vytáčet telefonní číslo jako u norm. telefonu. Všechny další funkce jsou až navíc. Měl jsem MDA compact a vyťukávat číslo na display fakt už nechci :-)
Ale každý má jiné priority :-)
MgX
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by MgX »

Suri

máš pravdu. Každý má své priority.

Jak jsem napsal jinde, bych určitě nevzal zařízení jen s ,,dotykáčem" - bez jakékoliv klávesnice. Alespoň momentálně ne.

Jenže Kaiser má alespoň HW výsuvnou klávesnici a jeho kvalita (zvláště při doladění driverů) stojí za zvážení. Samo, pokud do toho chceš dát oněch 15t.
Jde i o to, že je hodně userů, kteří jej mají a můžou poradit, pomoci. Což při výběru může taky rozhodovat.

Nej zařízení by bylo - klasická ,,mobilovka"+ výsuvná QWERTZ + dotykáč
:grin:

...... a tak momentálně doufám, že už se konečně HP iPAQu 614c dočkáme....
Suri
nováček
nováček

ideál

Post by Suri »

jj, s tím ideálem máš pravdu, tuším že to splňuje HP OAK, resp. bude splňovat, pokud ho někdy začnou prodávat :-D
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

prisaham ze muj posledni prispevek v tomto tematu do 28.2.2008 - to se ma totiz zacit dodavat 614c do obchodu. tedy pokud mi zitra neprijde odpoved z obchodu (viz prechozi strana), ze je dostupny uz nyni :)
bohdy
nováček
nováček

Post by bohdy »

Ahoj,

prosim vas, nevite nekdo nahodou, jakou maximalni velikost microSD karty bude mozne dat do 614c? A SDHC podpora bude?

Predem diky za info :)
Strunečka
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia E51, Ericsson T39m

Ach jo

Post by Strunečka »

Tedy tak co je lepsi? Asi asus p750? Chtel jsem Hp 614c ale jak to ctu tak tedy nevim, v cem se jeste krom te navigace GPS lisi? Moc dekuji a ma uz nekdo toho asuse p750?
Locked

Return to “Hewlett-Packard”