Tady je na tom měkkém zpropadeném flexu Takže nejlépe cely flex ( je k desce letovaný) a mít na to vybavení.
Jinak jde to i bez výměny celého flexu, ale je s tim s...í.
To bych ani neřekl. Na L920 jsem měl přes insider win10 skoro od začátku a v zásadě žádný velký problém. Teď už aktualizace bez zásahu do registru nejdou, ale telefon šlape v pohodě. Sice jej mát teď jako záložní, ale když si s ním hraju, tak to zase tolik horší čí nepoužitelné proti L950 není...
Tvrdit, že W10M jedou na L920 dobře je hooodně veliká odvaha/drzost..... Jo, jedou tak, že nic nepadá a člověk si udělá obrázek o tom, jak systém vypadá, ale je to pomalejší, než slaboučká L620 s WP8.1 (měl jsem oba ve stejnou dobu)...
Netvrdím, že win10M jedou na L920 dobře, ale že jsem s nimi neměl žádný velký problém! S tou drzostí jsi možná ustřelil, nemyslíš?
Mám na L950, L930 a L920 s WIN10M. Vzhledem k parametrům zařízení trpím nejvíce při L950, není to rychlé, jak by mělo být. L920 je starý výběhový kousek, ale Win10 na něm provozovat, s přihlédnutím k výkonu, jdou. Pokud potřebuješ "propracovanější" office, outlook, kalendář a další aplikace, tak nezbývá nic jiného než Win10M. Pokud Win10M nebude vyhovovat, existuje celkem jednoduchý způsob jak se vrátit zpět na WP8.1. Nebo si pořídit silnější stroj. A koukat stejně 5 sekund, než naběhne skype.
Právě mi došla trpělivost s dost obtížně použitelným Messengerem, app pro FB a tak dále. Uvažoval jsem, že by to WM10 mohlo zlepšit, ale jak se dívám, mám smůlu. Radši si koupím nějaké Xiaomi...
Nedám za to ani polovinu peněz a věřím, že ano. Jediné,v čem může být horší, je foťák.
Upřímně nechápu, k čemu je potřeba neustále zvětšovat výkon těch hraček jenom proto, abych mohl chatovat a prohlížet sociální sítě. Se slzou v oku vzpomínám na WP8, kde to vše bylo rychlé...
Batr minulý týden přinesl Xiaomi Redmi 3S Prime a čučel jsem, jak je ten telefon rychlý. S mojí L920 nesrovnatelná rychlost reakcí při běžném používání (na hry drbu), naštvalo mě to.
na zaciatok poviem ze android bezi naozaj paradne rychlo co sa tyka reakcii na novsom hw atd.
ale porovnavat zariadenie vydane v auguste s osemjadrom a 3GB ram s 920tkou spred 4 rokov... je trocha no...
aj ked beriem ze to xiaomi moze byt (a podla mna aj je) rychlejsie ako 950tka - aspon co sa tyka na "oko" reakcii
Je mi celkem jedno, kolik má ta hračka GB, GHz... Pro mě je podstatné, že za dobu používání se z toho stal pomalý moloch. Dík za takové "aktualizace a vylepšení".
My se ti tu pouze snažíme říct, že nemůžeš porovnávat telefon z roku 2012 s aktuálním kouskem.. Když si vezmeš Android 4 z roku 2012, tak to bude stejné, ne-li horši...