[app] Spotify - hudební stream služba
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Re: [app] Spotify - hudební stream služba
Dneska vyšla aktualizace Spotify [emoji4] je kompletně v češtině a zdá se, že už konečně funguje. Na verdikt je brzy, ale věřím tomu. A obligátní "feels faster"
-
veigy
- smartmaniak

U mě nastává prekérní situace.... Na L930 mi spotify fungovalo, ale od včera mám L950XL a spotify si opět dělá co chce, nechce se otevírat a když se otevře, tak mi to přehraje 1s songu a pak se sekne :(
-
Mahtiel
- smartmaniak

- Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Mně připadá přehlednější Deezer. Ale asi máš předplatné Spotify nebo jsi u O2, že?
-
veigy
- smartmaniak

Deezer má nepochybně o 1000% lepší aplikace než Spotify... Ale když jsem ho zkoušel, chyběla mi tam ta inteligence výběru písniček jako má Spotify [emoji20] a navíc mám na Spotify premium...
-
Mahtiel
- smartmaniak

Tak jsem si aktivovala Deezer, 3 měsíce free :D
Chtěla bych se zeptat, kdysi jsem vyhrála sluchátka Nokia, kromě jiného byl u nich adaptér jack 3,5 mm - jack 3,5 mm. Dneska jsem zkusila nasadit na svoje PortaPro, hudba z mobilu díky tomuto adaptéru zní daleko lépe. Co to vlastně je za adaptér?
[img]http://i.imgur.com/vT6R2a9.jpg[/img]
Chtěla bych se zeptat, kdysi jsem vyhrála sluchátka Nokia, kromě jiného byl u nich adaptér jack 3,5 mm - jack 3,5 mm. Dneska jsem zkusila nasadit na svoje PortaPro, hudba z mobilu díky tomuto adaptéru zní daleko lépe. Co to vlastně je za adaptér?
[img]http://i.imgur.com/vT6R2a9.jpg[/img]
-
veigy
- smartmaniak

napadá mě jenom nějaké odrušení, ale samotného mě to zajímá 
-
Mahtiel
- smartmaniak

Ten zvuk je s tím takový plnější 
Edit: Našla jsem to "adaptér Nokia AD-63, který optimalizuje kvalitu zvuku pro zařízení vybavená standardním audio konektorem 3.5mm jako jsou např. osobní počítače, přehrávače MP3 atd"
Edit: Našla jsem to "adaptér Nokia AD-63, který optimalizuje kvalitu zvuku pro zařízení vybavená standardním audio konektorem 3.5mm jako jsou např. osobní počítače, přehrávače MP3 atd"
-
Stanley66
- mám jeden příspěvek

- Zařízení: Microsoft Lumia 640 LTE
[app] Spotify - hudební stream služba
Ahoj... měl bych jen dotaz ohledně aplikace Spotify... Od včerejšího dne mi vypadla záložka "Procházet"... Po najetí na ni mi vyskočí hláška:, "Je nám líto, tady nic není." Přeinstalování app nepomohlo, premium účet mám... Tak už vážně nevím...
Dělá to taky někomu z vás ?
Ostatní věci mi ve spotify normálně fungují, vyhledávání hudby, moje uložená hudba nebo i rádio je v pohodě...
Jinak mobil mám - Microsoft Lumia 640 LTE
Dělá to taky někomu z vás ?
Ostatní věci mi ve spotify normálně fungují, vyhledávání hudby, moje uložená hudba nebo i rádio je v pohodě...
Jinak mobil mám - Microsoft Lumia 640 LTE