Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)
-
Mahtiel
- smartmaniak

- Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Zkusila jsem to, sice zmizí nabídka hlasitosti, ale naskočí notifikační centrum :D
Nech robim co robim, ale bud nerozumiem co tym myslis alebo mi nieco nefunguje. Kazdopadne mne na skrytie ponuky hlasitosti staci tapnut kdekolvek na obrazovke (mimo samotnej ponuky hlasitosti), ziadny swipe nie je potrebny.imperator wrote:Vedeli ste všetci že ta ponuka hlasitosti sa da odrollovať swipom po obrazovke ako lišta ? Ja až teraz :D:D
-
Pišta Hufnágl
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Redmi Note 5 LTE 64 GB
Re: Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)
Já snad ani nechci vědět, co sis pod tím představovala...Mahtiel wrote:Pišto, chvilku mi trvalo, než jsem tě pochopila :D
(Kecám, chci
-
Pišta Hufnágl
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Redmi Note 5 LTE 64 GB
U mně teda nedá. Musím ťuknout na šipečku. Jak "swipnu", objeví se notifikační centrum.imperator wrote:Vedeli ste všetci že ta ponuka hlasitosti sa da odrollovať swipom po obrazovke ako lišta ? Ja až teraz :D:D
-
Mahtiel
- smartmaniak

Nepsal jsi jednou, že manželka má přehled, co píšeš na fóra? :D :D :DPišta Hufnágl wrote:Já snad ani nechci vědět, co sis pod tím představovala...Mahtiel wrote:Pišto, chvilku mi trvalo, než jsem tě pochopila :D
(Kecám, chci)
V první chvilce jsem uvažovala o fyzické likvidaci mobilu, až pak jsem si uvědomila, že popisuješ tlačítkový hard reset :D
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
To s tou lištou na hlasitost je novinka v AU, dřív šla zrušit jen šipkou zpět...
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
Pišta swipnuť zdola hore... Nie naopak - tak ako keď môžete toast notifikaciu odswipnut kdekolvek na obrazovke (zdola hore)
Edít : Aha tak stačí tapnuť hocikde ako píše krayzie - ale to je len od AU nie ?
Edít : Aha tak stačí tapnuť hocikde ako píše krayzie - ale to je len od AU nie ?
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
však to píšu, že je to novinka AU...
-
Mahtiel
- smartmaniak

No a já mám taky novinku, co se týče změny hlasitosti (alespoň pro mne je to novinka). Zjistila jsem ji, když jsem zkoušela Imperatorův swipe. Pokud chcete úplně ztlumit hlasitost, ale chcete, aby pak po zapnutí hlasitosti se to vrátilo na původní úroveň, tak ťupněte prstem na symbol zvonečku na notifikační liště hlasitosti, okamžitě máte tichý režim. Pokud kliknete na symbol tichého režimu, tak se hlasitost vrátí zpět a opět se objeví zvoneček :D Obdobně se dají zcela ztlumit zvuky médií a aplikací
-
imperator
- smartmaniak

Mahtiel skvele :D teraz už len dorobiť všetky app od facebook inc. a pridať zname ktoré chýbajú + nove telefóny a w10 je bestseller :D:D
-
imperator
- smartmaniak

Neviem ci po AU alebo nejakom update ale whatsapp ide pomaly a hlavne pisem rýchlejšie nez doskakujú pismenka potom dám odoslať a pol vety včude
Toto je relativne stara zalezitost, pouzivam dlllho, mozno od WP7.0Mahtiel wrote:No a já mám taky novinku, co se týče změny hlasitosti (alespoň pro mne je to novinka). Zjistila jsem ji, když jsem zkoušela Imperatorův swipe. Pokud chcete úplně ztlumit hlasitost, ale chcete, aby pak po zapnutí hlasitosti se to vrátilo na původní úroveň, tak ťupněte prstem na symbol zvonečku na notifikační liště hlasitosti, okamžitě máte tichý režim. Pokud kliknete na symbol tichého režimu, tak se hlasitost vrátí zpět a opět se objeví zvoneček :D Obdobně se dají zcela ztlumit zvuky médií a aplikací
-
Mahtiel
- smartmaniak

No vidíš, taková užitečná blbůstka a já jsem na ni přišla až dneska, a to jsem na WP a W10M od prosince 2013. :D
Tohle už umeli minimálně win 8.1Mahtiel wrote:No a já mám taky novinku, co se týče změny hlasitosti (alespoň pro mne je to novinka). Zjistila jsem ji, když jsem zkoušela Imperatorův swipe. Pokud chcete úplně ztlumit hlasitost, ale chcete, aby pak po zapnutí hlasitosti se to vrátilo na původní úroveň, tak ťupněte prstem na symbol zvonečku na notifikační liště hlasitosti, okamžitě máte tichý režim. Pokud kliknete na symbol tichého režimu, tak se hlasitost vrátí zpět a opět se objeví zvoneček :D Obdobně se dají zcela ztlumit zvuky médií a aplikací
Sent from mTalk
Nj to s tlmenim hlasitosti je uz dlhodoba zalezitost, vyuzivam to dlho, eate na 925ke pred rokom sa to dalo. Co sa tyka whatsappu, tak mam ten isty problem ako imper. Nejak sa spomalila cela app. To pisanie je hrozne. Ci uz ju zapnem z pouadia alebo nanovo.
A aby nebolo malo, tak messenger sa mi zdzubuje tak, ze raz za cas normalne prestane reagovat dotyk ked mam appku zapnutu. Ani vypnutie a znovuzapnutie nepomoze. Iba restart fonu. Vsetko ostatne v telefone funguje normalne.
A aby nebolo malo, tak messenger sa mi zdzubuje tak, ze raz za cas normalne prestane reagovat dotyk ked mam appku zapnutu. Ani vypnutie a znovuzapnutie nepomoze. Iba restart fonu. Vsetko ostatne v telefone funguje normalne.
-
imperator
- smartmaniak

Niki66 a nevieš to bolo po AU ci po update whatsappu - inak to nie len messenger tak funguje ale aj fb a instagtam a predstav si - tak sa mi ani len nechcelo restartnut fón kvôli insta že som par dni pockal a rozbehol sa :D cize asi jak sa za 4 dni zablokuje tak sa po 4 dnoch odblokuje - trapas no :D:D
Whatsapp po AU pretoze aktualizovlo mi ho davnejsie uz. Messenger a insta neviem povedat kedy sa mi zacal zdzubovat nakolko som ich aktualizoval rovnako ako som robil aktualizaciu. Nasrat :D snad cim akor opravia 
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Ahoj,
předpokládám, v W10M už nejde automatické nahrávání fotek na alternativní servery (Dropbox např.), že ne?
Bylo to v 8.1 GDR2, tady jsem to nenašel. Nebo jsem jenom slepej?
předpokládám, v W10M už nejde automatické nahrávání fotek na alternativní servery (Dropbox např.), že ne?
Bylo to v 8.1 GDR2, tady jsem to nenašel. Nebo jsem jenom slepej?
-
imperator
- smartmaniak

Malo by to byť v dropboxe
https://s14.postimg.org/5fbsod48h/wp_ss ... 2_0002.png" onclick="window.open(this.href);return false;
https://s14.postimg.org/5fbsod48h/wp_ss ... 2_0002.png" onclick="window.open(this.href);return false;
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Ach tak, super, díky za info