Zdravím všechny kdo mi budou ochotni poradit

, už 4 den pročítám recenze telefonů. Začal sem u telefonu ZenFone 2 ZE551ML, pak sem se posunul k LG G3 pak zjistil že už je G4 a G5 ale ten už je v jiné cenové relaci. Taky sem koukal na samsung ale tam jediné co by šlo tak asi s5mini. První co mi kamarád doporučil byla Huawei p8 lite ale co se této značky týče tak jí prostě z nějakého důvodu nevěřím :D Dál to tady asi nebudu rozvádět. Vzhledem k mému dosavadnímu zařízení které nedávno oslavilo 5 let a je už prostě nedostatečné co se aplikací a všeho ostatního týče. A když už si budu po takové době nějaké nové zařízení kupovat tak bych chtěl něco kvalitního, spolehlivého, s kvalitním výkonem taktéž i foťákem, co se výdrží baterie týče je to asi u všeho podobné si myslím. Snad poslední podmínkou je plynulost telefonu, spíše systému. Telefon hodlám používat tak nějak klasicky nějaké hry, sociální sítě, internet a různé aplikace.
Tady už končím. Budu rád za každou radu a doufám že mi to pomůže při finálním rozhodnutí

. Předem děkuji všem.
PS: Snad všem známějším značkám jsem otevřen, jenom nechci něco vyloženě čínského.