Samsung Galaxy s6 nebo iPhone SE

Potřebujete poradit s výběrem chytrého telefonu, tabletu nebo příslušenství? Pak jste tu správně!
Post Reply
vivi7
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: nokia

Post by vivi7 »

Zdravím,

po úmorném rozhodování a vybírání nového telefonu, jsem se dostala na vaše fórum a prosím o radu, kterému telefonu dát přednost, jestli Samsung Galaxy s6 nebo iPhone SE. Dlouho dobu jsem si vystačila s obyčejnou Nokií x3-02 :tlem: , ale pokrok nezastavím. Teď jsem zúžila svůj výběr na tyto dva, ale pořád se nějak nemůžu rozhodnout. Jedno z nejdůležitějších kritérií je pro mě design a pak by jsem chtěla, aby zařízení zvládlo udělat slušný fotky. Pro mě to teď bude takovej skok, tak vlastně ani nevím, co by jsem mohla očekávat :tlem: . Cenově vychází nastejno, tak jsem se chtěla zeptat, jestli by jste mi nemohli pomoct poradit, který by byl lepší. Děkuji
koumes
moderátor
moderátor
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom

Post by koumes »

U obou je problem,ze nemaji pametove karty,obecne receno.Cili koupit 64GB verzi u obou.
Dalsi je OS,kde je hodne rozdilu.
Dalsi vec,na co se bude pouzivat a co konkretne. S6 je KO a spatny tamtung S7 lepsi.SE je 6s v tele 5s a hlavne iOS.
Pepanisko
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Blackberry Z10

Post by Pepanisko »

Dále, S6 je pořád kvalitní telefon, co bude naprosto vyhovovat. Tady jde o jnou věc. S6 je klasický velký telefon, velký displej, kvalitní výbava. iP SE je velice dobrá volba, nicméně má malý displej (pro někoho). Možná vám to vadit nebude, ale jakmile jednou vyzkoušíte větší, těžko se budete vracet na menší. Doporučuji oba dva vyzkoušet, jak se vám bude na něm psát a podobně. Jsou to dva odlišené telefony.

PS: cena je sice stejná, ale S6 má za tu cenu 32GB paměti, iP 16GB. Mě tato kapacita stačí, ale sama sebe se ptejte, zda i vám. 64GB varianta už tak výhodná není a cenově je krapet jinde.

Toto jsou mé názory a zkušenosti (iP SE jsem neměl, ale měl jsem 5S, což velikostně je stejné jen s nižším výkonem).
Post Reply

Return to “Jaké zařízení si mám koupit?”