HTC Wings + Tom Tom - pomoc s nastavenim

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
Post Reply
Beerceps
nováček
nováček

HTC Wings + Tom Tom - pomoc s nastavenim

Post by Beerceps »

Vsechny Vas zdravim,
pred asem jsem si koupil HTC Wings a po dlouhem zkoumani jsem nasel na netu nejake programy na GPS rozhodl jsem se je otestovat.
Kdyz jsem zkusil program GPS Tool tak se mi objevilo ze me zarizeni ma integrovanou GPS a zcela funkcni. Je na portu COM4 a rychlost 9600
Rozhodl jsem se nainstalovat TomTom 5.20 program se spusti, ale zaroven s nim se spusti i Bluetooth coz by mi tolik nevadilo, akorat nejde nikde v menu nastavit Integrovana GPS. Nevite nekdo co s tim ? ? Děkuji za odpovědi.
MgX
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by MgX »

Dobrý den,

pokud vím, tak zařízení HTC S730 Wings nemá integrované GPS (resp má ,,cosi" na chipu, ale nemá GPS anténu). Pakliže jej chcete provozovat s GPS, je třeba využít externího modulu, který připojíte přes BT.

Jestliže kecám, tak mě určitě někdo opraví :roll:
landov
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Cruise I

Post by landov »

Presne tak...chipset ma vratane GPS, ale nema antenu, takze jedine s externym BT modulom.
Beerceps
nováček
nováček

Post by Beerceps »

Jen se zeptam mozna blbe ale proc mi tedy kdyz pisete ze GPS nema programy GPS Test 104 a Nadavi_HTC_GPS_TOOL ukazuji v pohode satelity a meni souradnice podle pohybu ?

Me jde hlavne o to jestli je to verzi TomToma nebo ne ze tam nejde nikde nic nastavit a zapina se BT hned po startu navigace.
Post Reply

Return to “HTC S710/S730”