HTC Touch Cruise (Polaris): Dojmy, zkušenosti a rady

Diskuze o dalších komunikátorech série Touch (Diamond, Touch Pro...)
Locked
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

no nevim, ale pro me je asi nejprednejsi, aby se to netrhalo pri bezne praci, do cehoz foceni moc nepocitam. takze menu, weby atd. no jak pisu asi po 100, uvidime jak to to dopadne, snad dobre :)

ale jestli opravdu vyjdou ovladace (myslim tim plnohodnotne ovladace, ne zrychlovac phonu), tak budou TC a Kaiser pekelne rychle stroje
Erkil1452
přispěvatel
přispěvatel

Post by Erkil1452 »

Jo vlastne, na scrollovani jsem zapomnel. V kombinaci s TouchFlo by to vazne bylo krasne, kdyby to bylo plynule. A na tom je imho nejlepe videt, v cem je zakopan pes. Staci si vzit takovy Radeon HD2900XT, nainstalovat XP bez Catalystu a rubou se i rozbalovaci kontextove tabulky, pricemz paradoxne samotny procesor by to dnes vykreslil jedna basen (za normalnich okolnosti).
erikzon
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek

SIM kontakty

Post by erikzon »

Nikde jsem nenasel jestli se da vypnout zobrazovani kontaktu ze SIM-karty. Umim to zmenit v registrech ale po SR se to vrati do puvodniho stavu.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

uz se to tu asi probiralo, ale potrebuju to vedet znovu (ujistit se) - jake vsechny cestiny s dodavaji s novym phonem? cestina pro wm6 (ta je asi od vyrobce) a neco od sunnysoftu? kdyz prehraju rom na neoficialni, prijdu o obe a daji se nahrat samostatne?

dekuji :)
xhugom
nováček
nováček

htc

Post by xhugom »

chci se zeptat,kdyz fotite z cruisem,zustanou vam foto v albu,me nee?

reseni?

dik
tmult
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek

Post by tmult »

Zdravím. Dá se nastavit citlivost ovládacího kolečka? Jinak se utočím k smrti než to přeskočí dál. Díky
phsnake
nováček
nováček

Post by phsnake »

Hladam pacientov na testovanie WM6.1 CZ romky pre polarisa.
Neelix
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Re: htc

Post by Neelix »

xhugom wrote:chci se zeptat,kdyz fotite z cruisem,zustanou vam foto v albu,me nee?

reseni?

dik
Ked nieco odfotim tak hnad stlacim lupu pri kontrole obrazku! Obrazok sa ti otvory v htc albume a uz tam aj ostane...
strojvudce
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD

Post by strojvudce »

V "HKLM\Software\HTC\Camera\Image" je klíč "SaveFolder_0409" Tak tam vytvoř (zkopíruj) stejný klíč a jenom v jeho názvu změň 0409 na 0405. No a po softresetu už ti album bude prohlížet i fotky z karty, který jsi tam nafotil.
PULPAN
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: htc touch diamond2T5353,ROM 2.16.405.4(67041)

hkml

Post by PULPAN »

tupej dotaz...kde najdu HKML?
prague77
nováček
nováček

Post by prague77 »

strojvudce wrote:V "HKLM\Software\HTC\Camera\Image" je klíč "SaveFolder_0409" Tak tam vytvoř (zkopíruj) stejný klíč a jenom v jeho názvu změň 0409 na 0405. No a po softresetu už ti album bude prohlížet i fotky z karty, který jsi tam nafotil.
ses borec!
tohle je vec, ktera me nejvic stvala a ani na velko foru X9 evelopers to nikdo neznal.
S tvym dovolenim to tam dam, trapi to hodne lidi.
Jeste jedno diky!
belzeba
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nexus S

Post by belzeba »

Pratele, prosim, jak to je s HTC Cruiserem a eBankou ??? Diky.
belzeba
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nexus S

Post by belzeba »

Existuje prosim nejaky softik, ktery, kdyz otocim pristroj o 90° otoci i obraz na zarizeni ? Nebo kdyz si napr. vyvolam klavesnici na psani a otocim zarizeni, otoci se i klavesnice ? Dekuji.
strojvudce
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by strojvudce »

prague77 wrote:
strojvudce wrote:V "HKLM\Software\HTC\Camera\Image" je klíč "SaveFolder_0409" Tak tam vytvoř (zkopíruj) stejný klíč a jenom v jeho názvu změň 0409 na 0405. No a po softresetu už ti album bude prohlížet i fotky z karty, který jsi tam nafotil.
ses borec!
tohle je vec, ktera me nejvic stvala a ani na velko foru X9 evelopers to nikdo neznal.
S tvym dovolenim to tam dam, trapi to hodne lidi.
Jeste jedno diky!
:oops: To ne ja. To jm252485 tady: http://www.ce4you.cz/forums/view_topic. ... d=0&fi=500.

pulpan: HKLM najdeš v registrech. Potřebuješ nějaký prohlížeč, já používám total commander.
prague77
nováček
nováček

Post by prague77 »

belzeba wrote:Existuje prosim nejaky softik, ktery, kdyz otocim pristroj o 90° otoci i obraz na zarizeni ? Nebo kdyz si napr. vyvolam klavesnici na psani a otocim zarizeni, otoci se i klavesnice ? Dekuji.
to ne ni o softu ale o pohybovem cidle:)
a to cruise myslim nema
prague77
nováček
nováček

dalsi problemek

Post by prague77 »

neustale me zlobi BT a WIFI.
Oboji funguje perfektne po softresetu, ale jinak to zlobi, kolikrat to nejde ani aktivovat pre manazera komunikace...
Setkal jste se s tim nekdo? Vyresil?
PULPAN
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: htc touch diamond2T5353,ROM 2.16.405.4(67041)

HKML

Post by PULPAN »

STROJVUDCE: díky, TCM mam taky, ale kde tam nadju hkml ?ve win?v systému?
nikde to nevidím :((
phsnake
nováček
nováček

Post by phsnake »

stiahni si PHM registry editor je free.
strojvudce
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Re: HKML

Post by strojvudce »

PULPAN wrote:STROJVUDCE: díky, TCM mam taky, ale kde tam nadju hkml ?ve win?v systému?
nikde to nevidím :((
Klikni nahoře na \\ a potom na registry a jsi tam.
Erkil1452
přispěvatel
přispěvatel

Post by Erkil1452 »

Ike blaster
Pokud me je znamo, tak soucasti dodavky neni zadna externi lokalizace na CD. Proste je primo v ROM a je od Sunnysoftu. Pri prvnim spusteni se zepta, zda ji chces pouzit, nebo preferujes anglictinu. Pri HR se lokalizace zustava (obnova stavu pri koupi) a pri upgradu zalezi, cim upgradujes. Pokud pouzijes anglickou ROM, zadnou lokalizaci mit nebudes a nemuzes ji dohrat. Musis pockat az vydanou ROM pocestri Sunnysoft a vyda CZ verzi. Pokud vubec.
Locked

Return to “HTC Touch series”