Budík - není slyšet :-(

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
Post Reply
safpet
nováček
nováček

Budík - není slyšet :-(

Post by safpet »

Zdravím, mám HTC VOX a mám menší trabl :-(
Jak budík přímo v mobilu, tak i SnoozeAlarm mi sice zvoní jak si ho nastavím, ale vůbec to není slyšet. Již jsem zkoušel nastavovat všude možně hlasitost, ale stejně je to tak tak slyšitelné. O tom, aby mě to vzbudilo ani nemluvě :cry: Asi by to chtělo nějáký zásah do registrů či co.
Neporadí pleas někdo? :roll:
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

to je divne, ja kdyz jsem na Voxovi (behem testovani - recenze) nastavil v systemu maximalni hlasitost, tak budik rval jak na lesy. Navic hlasitost alarmu je mozne upravit v Nastaveni - Zvuky. Pokud ani to nepomuze, tak je docela mozne, ze to napachal nejaky doinstalovany softik; udelal bych zalohu a hard reset, ale to az jako krajni reseni.
safpet
nováček
nováček

Post by safpet »

Jiří Hrma: No v Nastavení> Zvuky je pouze druh melodie, jinak hlasitost je tuším v profilech. Ale to je jedno, já již stejně prolezl snad celý mobil.
No abych se přiznal, tak když jsem poprve nastavil budík, tak budil v nastavenou dobu, když jsem nastavil změnu doby buzení, tak zvonil ve změněnou dobu + v tu "starou",..... takže po nějáký čas mi budík zvonil třeba 5x za den :-/ Toto se tu už řešilo, proto jsem se trochu pohrabal v registrech a trochu je vytunil. Jenže kupřikladu dnes mi budík nezvonil vůbec. No a když už zvoní, tak není skoro vůbec slyšet. :-/
Vím, že to tu je v každém druhém příspěvku, ale co by si mi doporučil za soft na kompletní zálohu dat + kontaktů + sms + nastavení telefonu?
Marty22
přispěvatel
přispěvatel

Post by Marty22 »

já s budiky taky bojoval a nakonec jsem nainstaloval Alc. lite a naprosta spokojenost.Budík zvoní jak má a dokonce se plynule ztisuje a můžeš si u něj nastavit hlasitost nezávisle na systému
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

safpet wrote:Jiří Hrma: No v Nastavení> Zvuky je pouze druh melodie, jinak hlasitost je tuším v profilech. Ale to je jedno, já již stejně prolezl snad celý mobil.
No abych se přiznal, tak když jsem poprve nastavil budík, tak budil v nastavenou dobu, když jsem nastavil změnu doby buzení, tak zvonil ve změněnou dobu + v tu "starou",..... takže po nějáký čas mi budík zvonil třeba 5x za den :-/ Toto se tu už řešilo, proto jsem se trochu pohrabal v registrech a trochu je vytunil. Jenže kupřikladu dnes mi budík nezvonil vůbec. No a když už zvoní, tak není skoro vůbec slyšet. :-/
Vím, že to tu je v každém druhém příspěvku, ale co by si mi doporučil za soft na kompletní zálohu dat + kontaktů + sms + nastavení telefonu?
edit by admin: jj, mas pravdu - ja jsem zvykly z Pocket PC, tak nevim presne to usporadani nabidek na smartphone telefonech :-)
Post Reply

Return to “HTC S710/S730”