Microsoft Lumia 640 / 640 XL
Toto ma mierne desí,že si ten os žije vlastným životom 
-
Pišta Hufnágl
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Redmi Note 5 LTE 64 GB
Aby to nedopadlo jako v jednom díle Simpsonů, jak měli "chytrej dům" s hlasem Pierce Brosnana 
Re: Microsoft Lumia 640 / 640 XL
Jako myslíš, aby tě Cortana nezavraždila? 
-
Pišta Hufnágl
- smartguru

Jen počkej, zajíci, na moje slova dojde 
Jo, jo, Cortana už se tiše zbrojí, aby ti pak telefon vybuchl v kapse 
-
Mahtiel
- smartmaniak

- Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Pišto, dneska se mi budík taky zobrazil napůl v češtině a napůl v angličtině ;)Pišta Hufnágl wrote:Tak mě dneska ráno vzbudil bilingvní budík
Pro jistotu jsem si to teď vyzkoušel znovu, a hele:
https://onedrive.live.com/redir?resid=A ... hoto%2cpng" onclick="window.open(this.href);return false;
Co to má být?![]()
![]()
-
Pišta Hufnágl
- smartguru

Bůh se ti zjevně snaží něco naznačit 
P.S. Přestal fungovat CCPlayer Pro, při pokusu o otevření rovnou spadne :(
Můžete to někdo ověřit?
edit: Na Storu píšou, že to je upgradem na UWP, a že odstranit a znova nainstalovat. Což bohužel končí chybou 0x80073D05.
Co s tím?
P.S. Přestal fungovat CCPlayer Pro, při pokusu o otevření rovnou spadne :(
Můžete to někdo ověřit?
edit: Na Storu píšou, že to je upgradem na UWP, a že odstranit a znova nainstalovat. Což bohužel končí chybou 0x80073D05.
Co s tím?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Odinstaluj ho přes uloziste (ne přes seznam aplikaci), na všech (trech) telefonech jsem to udelal a je to ok.
-
Pišta Hufnágl
- smartguru

Tam už ho ale nevidím, po odinstalaci ze seznamu aplikací...
Edit.: Pořešeno. Kdyby s tím měl někdo podobné potíže: bylo nutno změnit cíl instalace na interní úložiště (tzn do telefonu), pak přes Úložiště aplikaci odinstalovat, změnit cíl instalace zpátky na SD kartu a aplikaci znovu nainstalovat. Opičárna, ale alespoň to funguje...
Edit.: Pořešeno. Kdyby s tím měl někdo podobné potíže: bylo nutno změnit cíl instalace na interní úložiště (tzn do telefonu), pak přes Úložiště aplikaci odinstalovat, změnit cíl instalace zpátky na SD kartu a aplikaci znovu nainstalovat. Opičárna, ale alespoň to funguje...
Ahoj,
mám nový telefon a poprvé mám WP, 640 XL Dual SIM, udělal jsem win10 a zjistl jsem, že mi nejdou vypnout Data na pozadí, mám jen 200MB na měsíc, a chci to šetřit. Když data chci vypnout, chci vybrat možnost "Vždycky" (obr.http://screenshot.cz/FKIGC/) , ale jaksi celé nastavení spadne.
Vůbec netuším, co s tím. HR nepomohl, asi špatný kus.
Děkuji za rady
mám nový telefon a poprvé mám WP, 640 XL Dual SIM, udělal jsem win10 a zjistl jsem, že mi nejdou vypnout Data na pozadí, mám jen 200MB na měsíc, a chci to šetřit. Když data chci vypnout, chci vybrat možnost "Vždycky" (obr.http://screenshot.cz/FKIGC/) , ale jaksi celé nastavení spadne.
Vůbec netuším, co s tím. HR nepomohl, asi špatný kus.
Děkuji za rady
Čau,
co se týče mého minulého dotazu. Vyzkoušel jsem zatím jen některé věci jako Shazam, Chronos calendar nebo Realarm. Prozatím maximální spokojenost.
Dnes bych měl dotaz k problému, možná banalita. Jde o nápovědu v Lumii. Konkrétně o videonávody. Už nějakou dobu je nesleduju, umím už dost. Ale přesto.... I když jsem připojený doma na wi-fi nebo kdekoliv jinde s využitím netu od operátora, píše mi to "Videa nelze momentálě získat. Zkontrolujte své síťové připojení a zkuste to znovu později." Přitom v obou případech se dívám na fb, surfuju na netu přes google, prostě jsem připojený. Vše ostatní problém nehlásí jen ty videa v nápovědě.
Další věc co zkouším, ale jaksi bez výsledně. V nastavení Lumia Camera je možnost automatického ukládání fotek do OneDrive, pokud jste na wi-fi. Nejde to. Nevím co s tím. Jsem asi lama.
co se týče mého minulého dotazu. Vyzkoušel jsem zatím jen některé věci jako Shazam, Chronos calendar nebo Realarm. Prozatím maximální spokojenost.
Dnes bych měl dotaz k problému, možná banalita. Jde o nápovědu v Lumii. Konkrétně o videonávody. Už nějakou dobu je nesleduju, umím už dost. Ale přesto.... I když jsem připojený doma na wi-fi nebo kdekoliv jinde s využitím netu od operátora, píše mi to "Videa nelze momentálě získat. Zkontrolujte své síťové připojení a zkuste to znovu později." Přitom v obou případech se dívám na fb, surfuju na netu přes google, prostě jsem připojený. Vše ostatní problém nehlásí jen ty videa v nápovědě.
Další věc co zkouším, ale jaksi bez výsledně. V nastavení Lumia Camera je možnost automatického ukládání fotek do OneDrive, pokud jste na wi-fi. Nejde to. Nevím co s tím. Jsem asi lama.
-
Tedy
- smartguru

- Zařízení: Sony Xperia XA1 White/ Android Oreo 8.0.0
Vojta78
Vidím to na problém druhé strany tedy MS buď to vytáhli, nebo probíhá vikendova údržba serveru, jestli-ze ti ti všude jinde chodí, s největší pravděpodobnosti, tomu tak bude.
S tím OD, neměl jsem s tím jediný problém, stahni aplikaci a projdi průvodce poč. nastavením, hlavně bud do úctu prihlášený, zda se to propojí, i když na Od přistupuješ pres webový prohlížeč Edge či jiný, si nejsem jist.
Lumentnv
Nevím na jaké verzi jedes, zda finální nebo insider, ale pres WDRT stahni a flashni původní 8.x co ti nabidne a zkus pomoci nástroje průvodce upgradem na w10m který je ve store, nahrát win znova.
Vidím to na problém druhé strany tedy MS buď to vytáhli, nebo probíhá vikendova údržba serveru, jestli-ze ti ti všude jinde chodí, s největší pravděpodobnosti, tomu tak bude.
S tím OD, neměl jsem s tím jediný problém, stahni aplikaci a projdi průvodce poč. nastavením, hlavně bud do úctu prihlášený, zda se to propojí, i když na Od přistupuješ pres webový prohlížeč Edge či jiný, si nejsem jist.
Lumentnv
Nevím na jaké verzi jedes, zda finální nebo insider, ale pres WDRT stahni a flashni původní 8.x co ti nabidne a zkus pomoci nástroje průvodce upgradem na w10m který je ve store, nahrát win znova.
Jsem stále na Win 8.1. S win 10 stále váhám.
Problém s videonápovědou trvá déle, není to problém víkendu. Uvidím časem.
-
Tedy
- smartguru

- Zařízení: Sony Xperia XA1 White/ Android Oreo 8.0.0
A...tak jsem zle četl, tak reinstall stávající verze bez hr potom, jinak netuším
ak niekto chce,objednajte si, toto hlinnikove puzdro na lumiu 640, uz ho pouzivam 2tyzdne,a je celkom fajn,nezhorsuje kvalitu signalu, http://www.aliexpress.com/item/For-Noki ... 59121.html" onclick="window.open(this.href);return false; , vcera som dal z displeja dole tvrdene sklo,, na lavej strane hore sa trochu oddelilo od displeja,a celkovo mi zacalo vadit na displeji, bez neho vyzera byt sirsi a krajsi..
- JiriTruhlar1
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: lumia 640 XL LTE
Neváhejte..na desítkách je aparát mnohem lepší,nemám žádné potíže,a navíc jako bonus přibyla i lampička"tak do toho!Vojta78 wrote:Jsem stále na Win 8.1. S win 10 stále váhám.
Jj W10 je super, já osobně mám RS1 a poslední 2 buildy už jsou taky bez problémů 
Tuhle hrůzu bych fakt na svém telefonu nechtěl.yrsej wrote:ak niekto chce,objednajte si, toto hlinnikove puzdro na lumiu 640, uz ho pouzivam 2tyzdne,a je celkom fajn,nezhorsuje kvalitu signalu, http://www.aliexpress.com/item/For-Noki ... 59121.html" onclick="window.open(this.href);return false; , vcera som dal z displeja dole tvrdene sklo,, na lavej strane hore sa trochu oddelilo od displeja,a celkovo mi zacalo vadit na displeji, bez neho vyzera byt sirsi a krajsi..

Preboha :D
Ja som zas konecne prišiel na chuť modremu krytu čo som si dávnejšie kúpil.
Ja som zas konecne prišiel na chuť modremu krytu čo som si dávnejšie kúpil.
nazivo ten alu kryt v čiernom vyzera celkom fajn,ale to by chcelo vyskusat,kazdemu vyhovuje nieco ine
a aspon to ochrani sklicko fotaku pred poskriabanim.