Lumia 950 & 950 XL: Všeobecná diskuze

Diskuze o prvních smartphonech s Windows 10 Mobile…
qwerty
smartguru
smartguru
Zařízení: L950, XRN5

Post by qwerty »

Na mojej Mi4 mam tiez podobne pozitivne skusenosti. A to ma soft pripraveny komunitou (v spolupraci s MS samozrejme). Vysvetlenie je take, ze ovladace pre HW co ma 950 niekto poriadne odflakol.
Trifid_XX
nováček
nováček
Zařízení: Microsoft Lumia 950XL

Post by Trifid_XX »

Tak jsem si chtěl obědnat 950 z jednoho obchodu a bylo mi zděleno že nemají a že už nebudou, prý je microsoft přestal vyrábět, ale nabídly mi za skoro stejnou cenu 950XL, prý je ještě maj, tak jsem zvědavej :-)
hravec-x
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 950XL, Band 2, Surface Pro 4

Post by hravec-x »

zkus zajímavou nabídku tady http://www.ispace.cz/microsoft-lumia-95 ... ia-1-1-950

je to ofic. distributor, 950 mají zcela běžně...

případně toto: https://www.tsbohemia.cz/microsoft-lumi ... word=lumia

také skladem
mbelas
smartguru
smartguru
Zařízení: Home and office ML950XL white

Post by mbelas »

Jeden dotaz, docela často se mi stává u L950 XL , že když chci telefon odemknout, musím 3x zmáčknout tlačítko odemknutí :-( Stává se mi to hlavně ráno, když telefon celou noc spí neaktivitou a někdy i přes den.
Je to blbost, ale někdy to dokáže naštvat......
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Tohle se me ještě ani jednou nestalo, zrejme nejaka aplikace, napr. nainstalovana na karte a potřebující beh na pozadi apod, nebo cokoliv jiného.Nezbyde nez zacit od zacatku a pridavat jednu aplikaci po druhé.Standardni chovani to není.K dnešnímu datu beha 950XL primo suprove a bez potizi.
peeeeta
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 950XL

Post by peeeeta »

Zdravím,
chtěl jsem se zeptat, zdali se vyplatí na Lumia 950XL koupit paměťovou kartu s UHS-II?
Podporuje takovéto karty?
Díky moc
mbelas
smartguru
smartguru

Post by mbelas »

htcjirka wrote:Tohle se me ještě ani jednou nestalo, zrejme nejaka aplikace, napr. nainstalovana na karte a potřebující beh na pozadi apod, nebo cokoliv jiného.Nezbyde nez zacit od zacatku a pridavat jednu aplikaci po druhé.Standardni chovani to není.K dnešnímu datu beha 950XL primo suprove a bez potizi.
kartu tam nemám...na pozadí vše povoleno.

Co mám zakázáno je: EDGE,Mapy,onedrive, health, podcasty, xbox, store.............

Tohle se mi stávalo i v prosinci kdy jsem měl L950xl na zkoušku.......
Tak nevím, nic mě nenapadá.
vauvauvau
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: LUMIA 950

Post by vauvauvau »

pani prehral som na plnej, podlahol som tejto vojne ze android je jednotka a lumie su nic a win10p je nic, teraz uz viem aka je pravda, uz nikdy nedam na reci a recenzie, popalil som sa, nehovorte ze chrome je lepsi ako edge, ved mi to stale blbne a nejde iba o moj samsung a5, deje sa to u znamych sony atd, neklamte tu ludi ako ste dobre spravili ked ste presli na droida, bucham si hlavu o stenu ze som predal 950 pod cenu a kupil tuto sprostost zo skla co pada z ruky a ani sa neda drzat bez strachu, droid mi zamrzol uz viac x behom par dni ako lumia za pol roka, hamba mne aj vam ze ste ma dostali do tejto sracky

- ako je na tom xl s baterkou, da den?

- je mozne z usa kupit xl s tym ze davaju 950 zadara?, je to pravda?
kllr007
smartguru
smartguru
Zařízení: OnePlus 3

Post by kllr007 »

:lol:

S chrome nemam problem ani na lowendoch, a ano je 100x horsi ako edge.

Dane vady daj reklamovat, zjavne mas zly kus (ano aj to sa deje). Vravim za seba - nemam s droidom najmensie problemy, sksuane na viacerych fonoch (nexusy, xperie) a niesom sam.

PS: nezhadzuj svoju neschopnost a chyby v zivote na druhych ludi. Za vsetky rozhodnutia nesies zodpovednost len a len ty, pokial si neni uznany za nesvojpravneho.
ticharad
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: lumia

Post by ticharad »

K Trifid_XX, mohl byste prosím sdělit, ve kterém obchodě ji nemají a nebudou? Abych nečekal zbytečně než mi z czc napíšou, že je nemají a mezi tím vyprodají i XL. Děkuji
vauvauvau
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: LUMIA 950

Post by vauvauvau »

kllr007 mal si moznost pouzivat win10p v podani lumie 950?, tak to aby sme dali fon s droidom reklamovat cela parta, pozorujem to uz dlhu dobu ze droid blbne viac ako lumia len som nemal moznost vyskusat to na vlastnej kozi, ale ved jasne ze som zodpovedny sam za seba, to je len hnev ktory mam, pretoze nie je ziadna nahoda ak si zoberes 3-4fony s androidom ktore blaznia vs lumia a krvava diskusia aka je lumia na nic a nakoniec mam moznost zistit na vlastnej kozi aka je realita,
ludia len budte radi ze mate lumie
- proste som spekuloval a dospekuloval a uz viem co a jak, dal som sa uniest xy zvastami aky je droid skvely blal bla bla a ake zazracne moznosti budem mat, jedine co som ziskal je lepsia vydrz baterky a jednu dve app ktore neboli na micrstore a plno blazniveho chovania systemu
Mich77
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Lumia 950 XL DS, LG G6 DS 64GB quad DAC

Post by Mich77 »

vauvauvau wrote: - ako je na tom xl s baterkou, da den?
XL je na tom stejně jako 950, dá den v pohodě. Často mi dá i dva dny když zrovna nelezu na Edge
huddan
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 950 XL

Post by huddan »

:roll: Otázka na tých čo máju 950/950XL dlhšie. Stalo sa niekomu že telefón zamrzol a brnčal mu reproduktor ? Nemohol som ho ani reštartovať iba vybrať baterku. Pričom telefón bol zamknutý na stole a nič som s nim nerobil . Proste samo od seba bol na displeji bing a brnčal reproduktor... Som zvedavý či máte s tým skúsenosť. Po vybratí baterky funguje ďalej zatiaľ...
zlieva
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: NOKIA LUMIA 620/ LUMIA 920 Black/ LUMIA 950 SS

Re: Lumia 950 & 950 XL: Všeobecná diskuze

Post by zlieva »

Nie, nestalo. Lumia 950 kúpená 16.2.2016.
imperator
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver

Post by imperator »

Ja som precital ze po vybrati baterky huci dalej - to by som sa teda riadne bal :smt104
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

950XL od brezna, ani jeden zamrz, zazil jsem zatím pouze jeden restart po nacteni specificke stranky v Edge a jednou rychlé vybiti přes noc do mrtě na starsim sestaveni diky aplikaci outlook a zacyklene synchronizaci.Jinak vse slape jak ma.
mbelas
smartguru
smartguru

Post by mbelas »

huddan wrote::roll: Otázka na tých čo máju 950/950XL dlhšie. Stalo sa niekomu že telefón zamrzol a brnčal mu reproduktor ? Nemohol som ho ani reštartovať iba vybrať baterku. Pričom telefón bol zamknutý na stole a nič som s nim nerobil . Proste samo od seba bol na displeji bing a brnčal reproduktor... Som zvedavý či máte s tým skúsenosť. Po vybratí baterky funguje ďalej zatiaľ...
To stejné minulý týden, zask a pískal neboli brčel........černa obrazovka......soft reset pomohl.........
relouth
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE

Post by relouth »

vauvauvau wrote:pani prehral som na plnej, podlahol som tejto vojne ze android je jednotka a lumie su nic a win10p je nic, teraz uz viem aka je pravda, uz nikdy nedam na reci a recenzie, popalil som sa, nehovorte ze chrome je lepsi ako edge, ved mi to stale blbne a nejde iba o moj samsung a5, deje sa to u znamych sony atd, neklamte tu ludi ako ste dobre spravili ked ste presli na droida, bucham si hlavu o stenu ze som predal 950 pod cenu a kupil tuto sprostost zo skla co pada z ruky a ani sa neda drzat bez strachu, droid mi zamrzol uz viac x behom par dni ako lumia za pol roka, hamba mne aj vam ze ste ma dostali do tejto sracky

- ako je na tom xl s baterkou, da den?

- je mozne z usa kupit xl s tym ze davaju 950 zadara?, je to pravda?
vymenit 950 za taky crep moze len srandista :-D len nechapem,preco sa teraz rozculujes
Papek
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: iPhone 7 32GB + AT&T Lumia 640 LTE

Post by Papek »

Ak by som musel do androidu, tak najskor S7 alebo podobnu kategoriu, pripadne Z5 compact, aj ked ta mi v ruke pripadala az moc lacno. A5 je uz dost low telefon. Na druhej strane, ak tu L950 strelil za 250, tak na lepsie nezostalo.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Já bych svoji 950XL nevyměnil ani za dva Galaxy S7 či jiný Android telefon.
Post Reply

Return to “Microsoft Lumia 950 & 950 XL”