Špatný anténní signál

Diskuze věnovaná smartphonům řady Samsung Galaxy (S7, edge, S6 a dalším…)
Post Reply
Sogogi110
nováček
nováček
Zařízení: L 650

Špatný anténní signál

Post by Sogogi110 »

Zdravím vespolek,

setkal se někto se špatným signálem na Samsung Galaxy S Advance i9070p.
Cca poslední dva týdny mě dost kolísá signál, v oblasti, kde normálně ostatní telefony fungují, jsem bez sítě. Stává se to i ve městě, kde je signál v podstatě všude.
Dlouhou dobu jsem provozoval Android GB a po odinstalování nějakých aplikací (systémových, root) se toto děje. samsung klingelton
Zkoušel jsem přes Odin nahrát znovu celou ROM (stejně, jako dowgrade z JB na GB) a problém stejný. Nahrál jsem JB, vše oficiální ROM a pořád mám problém se signálem. Změna SIM nepomohla, nastavení na pouze GSM režim nepomohl...

Existuje nějaký FW pouze pro radio? Resp. "ovladač" pro radio (GSM/3G), něco podobného, jako mají některá HTC... Na tento telefon o ničem takovém nevím.
Ovladač radia by měl byl součástí ROMky, pokud se nepletu... Možná je to shoda okolností a anténní zesilovač je už K.O.

Po HW stránce je telefon opticky v pořádku, kontroloval jsem i kontakty antény i koaxiálu, který ji propojuje s deskou a na problém to nevypadá (žádná oxidace, či přerušení).
free ringtones: https://klingeltonemp3.info/
koumes
moderátor
moderátor
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom

Špatný anténní signál

Post by koumes »

Je mozne,ze uz i HW u tohoto starsiho smartu je out a lepsi to nebude.Je to Tamtung.
Jumbo78
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone 7+ 256 GB

Re: Špatný anténní signál

Post by Jumbo78 »

A myslíš, že to je problém Samsungu? Tohle se může stát u jakékoliv značky.
Ach jo...

Pro tazatele:
Měl by se dát stáhnout samostatný modem, zkus mrknout na XDA, flashuje se většinou přes ODIN, popřípadě custom recovery
Post Reply

Return to “Samsung telefony”