Lumia 950 & 950 XL: Chyby a problémy
-
bouskat
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia N97, Lumia 920, 950XL
Re: Lumia 950 & 950 XL: Chyby a problémy
Jak se taková vez reklamuje? Oni to z resetujou a tim to hasne... Jak jim ukazu ze když potřebuju tak se kram zasekne??
Sent from mTalk, W10m
Sent from mTalk, W10m
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Souhlas, tohle nekdy vyreklamovat je horor, ale na podruhe, max na potreti se to většinou povede.Vim, je to otrava (mel bych vhodnejsi, sproste slovo).
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
A natočit video, hodit na flashku? To nepomůže? Ale zase čekat s foťákem / druhým telefonem a čekat kdy se vlajková loď kousne, je trochu na nic, to uznávám.
-
bouskat
- stálý přispěvatel

Jaká je pravděpodobnost ze zato muze pametovka, když ty app co se seknou nemají s kartou nic společného?
Sent from mTalk, W10m
Sent from mTalk, W10m
Bouskat: Na mudry mobil musis ist pekne ako na zensku, ked ta stve a das mu to najavo, tak ti to vrati ;)
-
hravec-x
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950XL, Band 2, Surface Pro 4
Ja bych to neviděl na telefon, ale na úplně něco jiného, bud nějaké aplikace nebo ruce... a/nebo kombinace (jak se to pěkně rýmuje)
Me telefon výdrži nabity tak max. 12 hodin (jsem jako průměrný mošťák) a to proto, je ho tak intenzivně používám, ale to co píšeš prostě neznám... pro jistotu jsem neprodal L930, nicméně mě nenapadlo L930 za toho téměř půlroku ani vyndat z krabičky...
Me telefon výdrži nabity tak max. 12 hodin (jsem jako průměrný mošťák) a to proto, je ho tak intenzivně používám, ale to co píšeš prostě neznám... pro jistotu jsem neprodal L930, nicméně mě nenapadlo L930 za toho téměř půlroku ani vyndat z krabičky...
-
bouskat
- stálý přispěvatel

Rukama? Telefon ta 17k musí fungovat každému v jaké koliv situaci...
Sent from mTalk, W10m
Sent from mTalk, W10m
-
Radek Jahoda
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950
Nevím jestli se snažím trollovat nebo to myslíš vážně.
Ale ne ani telefon za 25000 nemusí fungovat každému za jakékoliv situace. A to říkám poté co jsem viděl zalagovanou S7 Edge, telefon u kterýho jsem myslel že nikdy nepůjde zpomalit aby začal lagovat. Uživatel to dokázal.
Ale ne ani telefon za 25000 nemusí fungovat každému za jakékoliv situace. A to říkám poté co jsem viděl zalagovanou S7 Edge, telefon u kterýho jsem myslel že nikdy nepůjde zpomalit aby začal lagovat. Uživatel to dokázal.
Já jsem asi šťastný člověk. L950XL mám asi 2 měsíce (před tím L920 co vyběhla) a žádný problém nemám. Ani restarty, ani potíže s BT, ani pády aplikací. Teď jedu na oficiálním buildu 10586.218, testoval jsem fast ring (na L920 jsem jej měl od začátku programu Insider - na L950XL jsem jej opustil jen kvůli spotřebě). Vůbec nezpochybňuji problémy jiných, ale podle mě za to nemůže OS. Buď jsou to HW problémy konkrétních kusů ( což by byl problém MS), v některých případech operátorů (společný problém s MS), ale myslím si, že problém budou způsobovat některé aplikace. Bylo by zajímavé udělat analýzu většího vzorku mobilů, skladbu aplikaci na nich. Třeba bychom zjistili konkrétní aplikaci nebo konkrétní kombinaci, která působí problémy.
Sent from mTalk
Sent from mTalk
-
Papek
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7 32GB + AT&T Lumia 640 LTE
ale to je potom chyba Windowsu, že aplikácia na pozadí alebo hoci iba nainštalovaná aplikácia dokáže zhodiť inú či rovno celý systém. Hlavne taký foťák dosť nahnevá, keď potrebujem fotiť a on zrazu len tak zamrzne a potom reštart telefónu... Keby to spravilo v novembri, čo bolo chvílu po vydaní, tak povedzme ok... ale máme už máj, vydaných xx buildov a aktualizácii a ono to stále padá viac než dosť.
-
htcjirka
- smartmaniak

Fotak mrzne jen sve spojeni s nevhodnou kartou.Fotim jen do interni pameti a ani jeden zamrz ci restart telefonu.
-
bouskat
- stálý přispěvatel

Ja mam vse do interní paměti, a fotak zamrzá, padá, nepousti se a restartuje telefon... Je fakt ze po poslední buildu se mi telefon sam od sebe nerestartoval, ale oto vic to musím dělat sam. Protože proste nic nefunguje. Minuli týden mel telefon období kdy me baterka překvapovala. Na pauzu v praci sem mel 98% baterky, normálně mam 89-90%, telefon jsem používal naprosto stejne, v práci vůbec... Nebo minimálně. Cize od 6:30 do-11:00. Ted mam 88%, dnaktar jsem psal sem na forum a jednou pres messenger
Sent from mTalk, W10m
Sent from mTalk, W10m
-
Ujko
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, Lumia 640 XL, Motorola Moto X Play
htcjirka: Máš pravdu, sice to sem nepatří, ale měl jsem problém s foťákem na L730 pořád padal a dělal blbosti, po výměně karty Kingston za Sandisk, je vše v pořádku,ale třeba hudba na Kingstonu šla dobře
-
bouskat
- stálý přispěvatel

Chystám se kupovat 128gb kartu tak třeba nějaký bugy přestanou. Dost ale pochybuju :D
Sent from mTalk, W10m
Sent from mTalk, W10m
-
htcjirka
- smartmaniak

Presne tak, často je prave problém v karte.Ja mam tez Sandisk a preventivne (radsi) stejne fotim a natacim do pameti a az pak presouvam na kartu co chci mit v telefonu a zachovat..Ujko wrote:htcjirka: Máš pravdu, sice to sem nepatří, ale měl jsem problém s foťákem na L730 pořád padal a dělal blbosti, po výměně karty Kingston za Sandisk, je vše v pořádku,ale třeba hudba na Kingstonu šla dobře
Hudbu, videa, filmy, stahovani, office dokumenty atd mam bezne na karte.
-
zlieva
- častý přispěvatel

- Zařízení: NOKIA LUMIA 620/ LUMIA 920 Black/ LUMIA 950 SS
Tak ja síce fotím na kartu, ale fotiak zatiaľ funguje ako má nič sa neštartuje ani nezamŕza. Je to 64GB Samsung Evo. Dokonca som tam natáčal aj nejaké klipy v 4k a nebol problém aj keď to boli len pár minútové...
-
Papek
- stálý přispěvatel

Jirko ja som vo svojej 950 este ziadnu microSD nemal a predsa ten fotak obcas zamrzne. Naposledy az tak, ze to skoncilo restartom telefonu.
V Lumii 640 mam Samsung EVO a tam pracuje bez problemov. Celkovo, ked porovnam stabilitu 640 a 950, tak je na tom 640 podstatne lepsie. Sice nedosahuje stabilitu starsiich 92x Lumii s WP8.1, ale stale je to o niekolko tried lepsie ako 950 s ofiko buildom.
V Lumii 640 mam Samsung EVO a tam pracuje bez problemov. Celkovo, ked porovnam stabilitu 640 a 950, tak je na tom 640 podstatne lepsie. Sice nedosahuje stabilitu starsiich 92x Lumii s WP8.1, ale stale je to o niekolko tried lepsie ako 950 s ofiko buildom.
Ahojte, měl bych dotaz k propojení skype a telefonu. Mám 950 DS a používám i skype. Doslova mě to přivádí k nepříčetnosti, když chci vytočit číslo, na klávesnici telefonu vyťukám jméno a dám vytočit. Následně se začne vytáčet hovor přes skype. To samé je i při psaní zpráv. Sedím u PC a píšu si s kolegou přes skype. Jelikož ho používám hodně, tak mě vytáčí, že pokaždé když mě odpoví tak mě telefon zacinká, že mě přišla sms. Pak se podívám a na lcd telefonu vidím 40 nepřečtených zpráv. Nehledě na to, že nejde nijak zvukově rozlišit, jestli je ta zpráva ze skypu nevo klasická sms. Dá se té integrace skypu nějak zbavit? Na některé věci je to fajn, ale spíš mě to víc vytáčí. Máte s tím stejný problém?
-
tgriger
- častý přispěvatel

- Zařízení: Microsoft Lumia 950XL White
Presne kvôli tomu mám integráciu z sms aplikáciou vypnutú a používam Skype klienta.
-
Papek
- stálý přispěvatel

Dá sa, ale najprv musíš dokončiť to prepojenie Skype a správ a potom znova ísť do nastavení v správach a odhlásiť sa.kall_ell wrote:Dá se té integrace skypu nějak zbavit? Na některé věci je to fajn, ale spíš mě to víc vytáčí. Máte s tím stejný problém?