Nezdařený návrat na WP8.1 přes WDRT
Zdravím, mám problém. Chtěl jsem se z W10M RS vrátit na WP8.1 a následně aktualizovat na poslední stabilní sestavení W10M, protože RS build je na mé L640 téměř nepoužitelný. Použil jsem k tomuto kroku WDRT a opět neúspěšně jako před půl rokem. Operace skončila chybou. Teď mám telefon ve stavu, kdy se zobrazí logo MS a následné červená obrazovka s bílými šipkami. Prosím nějakou radu, jak ten telefon zprovoznit. Na reklamaci se mi se stejným problémem znovu nechce. Děkuji. Windows Image Designer telefon nevidí, protože se na obrazovku s bleskem a kolečkem nejsem schopný dostat.
Odhadl bych, když se ti to stalo opakovaně, že chyba může být v počítači, na kterém pouštíš to WDRT...
Zkusil bych to na jiné mašině.
Zkusil bych to na jiné mašině.
Tak prave ted to zkousim, tak snad se povede 
Tak jsem to zkusil teda na stolním PC s Windows 7 a ten ten telefon umrtvil jako posledně. Prostě tak, že nereagoval absolutně na žádné podněty. WDRT si stáhlo nouzový balíček, poté začalo nouzové blikání a opět to skončilo chybou. Telefon mrtvý. Tak jsem ho před chvilkou dal reklamovat do O2. Škoda, že je to servisní středisko už v Maďarsku
. Pokud mi dají novej kus, tak ho asi prodám a vrátím se k Androidu, tam jsem takovou smůlu neměl.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Nejspolehlivější je flash přes Care Suite.I poslední verze Care Suite 5.6 bez potíží Lumii 930 vidí a plně podporuje, pokud je vše nainstalováno korektně a je PC/OS celkově v pořádku. Vsechny verze Care Suite jsou spolehlive, problém je většinou mezi klavesnici a zidli.
Teď už je to teda jedno, ale i tak se zeptám. Podporuje ta aplikace Nokia Care Suite i telefon Lumia 640 (RM-1072)?
Re: Nezdařený návrat na WP8.1 přes WDRT
Pro zajímavost.
A nemohl by být náhodou problém v tom, že jsem měl ve správci napájení nastaveno "povoleno pozastavování činnosti USB"?

Tak se mi Lumča dneska vrátila z opravy a překvapila mě jedna zásadní věc. Psalo se, že si Microsoft bude nechávat telefon opravovat v iQoru v Maďarsku. Jaké to zjištění, když byl na opravě v iQoru u našich bratrů Slováků. A abych nezapomněl, ta reklamace trvala skoro na chlup stejně jako ta poslední, když se to ještě dělávalo zde v České republice.