Lumia 950 & 950 XL: Kryty, obaly a příslušenství
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
To neres, jde o sundavani krytu, ktery houby vydrzi, někdo místo dualsim ma radsi single sim a tudíž třeba občas meni kartu apod.Proste jde o to, ze nevydrzi sundavani.Je každého věc, jestli meni baterku, kartu apod.Ja deset let nazpět taky menil baterii, vždycky mel jednu nabitou a nahradni.Dnes uz je me také jedno, zda telefon ma vymenitelnou baterii nebo nemá.Je to jeho volba a kryt by sundavani mel vydrzet a ne se po par sundani rozpadat nebo ze leze dolu barva po dvou/trech mesicich.
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
A co ked je niekto jak hulk a nema cit v ruke - zdalo sa mu ze to jemne odtlacil a sila bola väčšia - sam som niekedy nešikovný jak prasa ale aspoň si priznám - nejaké veľké praskanie mozo krytov by som v tom nevidel - hlavne ked tu ľudia s nim napr nemajú problémy a dobre vies ze na forum pisu viacmenej nespokojenci
-
htcjirka
- smartmaniak

Zbytek krytu jsem otestoval, nic nevydrzi, je to velmi spatne zvoleny tvrdy plast s velmi malou pruznosti a vydrzi.To není o rukou ani o sile.Je to shit materiál celkove.
-
Papek
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7 32GB + AT&T Lumia 640 LTE
Zatial klopem na drevo, u mna Mozo vyzera stale rovnako dobre aj po dvoch mesiacoch.. Zatial bol dole asi 2x, viac hadam nie. Baterku nevymienam, mam power bank, ktory nabija dostatocne rychlo na to, aby som vedel behom par minut ziskat dalsich par hodin prevadzky. Zopar drobnych padov zo sedacky ma uz za sebou, posledny bol trochu horsi pri umyvani okien - stal som na schodikoch a vypadol mi z vrecka a trafil parapetnu dosku, radiator a na parkety. Nastastie bez viditelnych nasledkov.
-
bouskat
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia N97, Lumia 920, 950XL
Re: Lumia 950 & 950 XL: Kryty, obaly a příslušenství
ja si objednal ten zlatej s červenou kuzi.... jsem zvědav...
Sent from mTalk, W10m
Sent from mTalk, W10m
-
htcjirka
- smartmaniak

Aspoň budeš v okolí originální 
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Za mě Mozo zatím taky chválím, hlavně tlačítka. Pouzdro je tvrdší, než originál, ale díky tomu nevrže. Na častější sundávaní to opravdu není. Kůže je na omak skvělá ale je třeba si dávat pozor, aby se neobarvila třeba od nových džínů. Zvuk z reproduktoru s Mozo pouzdrem je o dost lepší, takový méně plastový.
- marYan
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge
Htcjirka: Sorry ale nesuhlasim s tym co pises. Mam mozo kryt uz 5mesiacov a vyzera ako novy. Cca kazde 2tyzdne menim s originalom. Nic sa nesupe, nic neni opotrebovane. A telefon fakt nesetrim. Bezne ho nosim vo vrecku s klucami, zapalovacom, mincami atd.
-
htcjirka
- smartmaniak

Zkušenosti "na živo" i i zkusenosti ostatních včetně fotek na webu hovoří za své. Nesouhlasit můžeš, ale to je tak asi všechno.
-
hravec-x
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950XL, Band 2, Surface Pro 4
Stejně tak i ty můžeš psát to, s čím se ostatní neshodují...☺
-
htcjirka
- smartmaniak

Jelikoz jsem kryt mel v ruce, udelal se zbytkem od kolegy testy, nepotrebuji si něco nalhavat a poznam kvalitu od shitu.Mozo ma do kvality hooooodně daleko.
-
Mich77
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950 XL DS, LG G6 DS 64GB quad DAC
Ta debata o Mozo mi silně připomíná téma paměťových karet. Taky mi bylo vysvětlováno že nemůžu dát do Lumie Kingstone. A hele po pěti měsících žádný problém a Mozo po čtyřech měsících stále jako nový 
Chystám se na to samé, akorát mám objednán ten modrý kryt.
Dnes mi dorazili tieto kryty. Vsetko je fajn, sedia ako uliate, ale maju jediny problem, a to tlacidlo zvysovania hlasitosti. Reaguje hrozne. Staci jemny dotyk a hned reaguje. Opacne to ide super. Tak neviem co s nimi. Stali sice len 20€, no vadi mi ta hlasitost. Este aj spust fotoaparatu ide skvele. Skusim nieco vyspekulovat.
- Attachments
-
- NewImage_1200_675_90.jpg
- (102.73 KiB) Downloaded 86 times
Tak nakoniec stacilo povymienat kryty hore dole, posprtat nechtom do výstupkov tlacidiel z vnutornej strany, a uz je to ovela lepsie
Dnes na orandzovo
))
A k těm Mozo krytům musím dodat, že mám dva. Ten s hnědou kůží a ten s červenou a zlatým rámem. A u obou jsou tlačítka perfektně zpracovaná, příjemná na dotek a mají jistý stisk a nestalo se mi s nimi, že by telefon nezareagoval jako u těch u originálního krytu. I plast ze kterého je kryt zhotoven mi nepřijde nijak tragický, že by měl prasknout při sundavání a že telefon "převlíkám" často. Asi to bude tím, že to jsou pravděpodobně kryty z druhé série, kde se spousta nešvarů odstranila.
-
szoustal
- přispěvatel

- Zařízení: Mate 10 Pro, Samsung S8, Lumia 950 Black,
Taky mám hnědý Mozo kryt a stále jako nový. A to ho nosím různě po kapsách, v batohu a pod. Takže asi fakt různá kvalita, nebo se prodávají i nějaké fake kryty.
-
hravec-x
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950XL, Band 2, Surface Pro 4
spíš to bude přístupem a rukama, tedy jak jsem psal výše..
- Daff_Cz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black
Marty04: Kde objednáváš ty mozo kryty prosím?
Třeba mě se strašně líbí ten celo černej kryt, černá kůže, černej rámeček... V MP.cz ho mají za 1290,- a ja stale váhám jestli ho mam vzít nebo ne...
Třeba mě se strašně líbí ten celo černej kryt, černá kůže, černej rámeček... V MP.cz ho mají za 1290,- a ja stale váhám jestli ho mam vzít nebo ne...