Nedá sa preto som dal naspäť th build zatim je to riadne zabugovane rs1 na mojej 535 nepoužiteľneSmetyCZ wrote:Vyřešil jste někdo duplicity v aplikacích? Nepomohl ani HR.
Sent from mTalk

Nedá sa preto som dal naspäť th build zatim je to riadne zabugovane rs1 na mojej 535 nepoužiteľneSmetyCZ wrote:Vyřešil jste někdo duplicity v aplikacích? Nepomohl ani HR.

Stačí odinstalovat tu aplikaci která je nainstalovaná a pak klepnout na tu nedokončenoua v přepne tě do store kde dáš instalovatosso wrote:Nedá sa preto som dal naspäť th build zatim je to riadne zabugovane rs1 na mojej 535 nepoužiteľneSmetyCZ wrote:Vyřešil jste někdo duplicity v aplikacích? Nepomohl ani HR.
Sent from mTalk

Teď jsem to vyzkoušel, nepomohlo.szoustal wrote:Stačí odinstalovat tu aplikaci která je nainstalovaná a pak klepnout na tu nedokončenoua v přepne tě do store kde dáš instalovatosso wrote: Nedá sa preto som dal naspäť th build zatim je to riadne zabugovane rs1 na mojej 535 nepoužiteľne
Sent from mTalk
pomoze to, len to hodnu "chvilu" trva a nejde to u vsetkych appiek ....SmetyCZ wrote: Teď jsem to vyzkoušel, nepomohlo.

Jak? Přes wrdt, 8.1 a update na WM10? Nebo je nějaký snažší způsob bez ztráty aktuálního nastavení?SmetyCZ wrote:No já už se stejně vrátil na ofiko build

Users browsing this forum: Bing [Bot], Seznam.cz and 1 guest