Lumia 950 & 950 XL: Chyby a problémy
-
hravec-x
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950XL, Band 2, Surface Pro 4
no holt není kapalinové chlazení jako u XL
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
U 930 se toto nikdy nestalo, ani pri 4k.Navic ani u te XL, to neni kapalinove chlazeni.
To koukám a přitom 930 byla vždycky žhavá holka. 
-
hravec-x
- smartguru

devětset třicítku jsem měl a bývala opravdu hodně žhavá a to neměla tolikajádro jako 950 a už vůbec né jako 950 XL
nerozumím tomu "Navic ani u te XL, to neni kapalinove chlazeni." - ona 950XL má opravdu kapalinové chlazení
nerozumím tomu "Navic ani u te XL, to neni kapalinove chlazeni." - ona 950XL má opravdu kapalinové chlazení
-
bouskat
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia N97, Lumia 920, 950XL
Re: Lumia 950 & 950 XL: Chyby a problémy
Fotil jsem, a klik jsem na otevřeni fotky ve foťáku, v ten moment co jsem klikl, prásk... A fotky samozřejmě neuložený.
Sent from mTalk, W10m
Sent from mTalk, W10m
JAk jsem měl půjčenou l950XL přes vánoce, tak jsem měl přes svátky jeden výšlap a L950XL odmítla fotit, brrr.....že se potřebuje zahřát aby mohla fotit.....je pravda že mobil krápek promrzl........to měl taky pobavilohtcjirka wrote:Jinak dneska me na 950 pobavila hlaska behem delsiho nataceni se nahravani stoplo, vyrazne snizil jas a napsalo, musime chladit
-
htcjirka
- smartmaniak

Nemá, na netu to kuchali, jen to jen kus medi a uvnitř po rostrihnuti není vůbec nic, ani zadna pasta natoz kapalina.hravec-x wrote:devětset třicítku jsem měl a bývala opravdu hodně žhavá a to neměla tolikajádro jako 950 a už vůbec né jako 950 XL
930 me topi méně jak 950 a 950 je pomalejsi diky vyššímu rozliseni, nez které ma 930.Takze za me jde 950 z domu.
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
"It's a heat pipe with capillaries to carry about 1 drop of liquid. It was basically shown in a tear down of the lumia 950xl. So it's still a heat pipe but with the additional design."
Je tam asi tolko vody akoby tam voslo kúsok pary - čiže po rozrezaní sa odtiaľ nic nevylieva - je to zalozene na tom princípe ale vzasade je to len chladic a tie mikro ciastocky možno niečo prenasaju ale svetoborne to nebude
Je tam asi tolko vody akoby tam voslo kúsok pary - čiže po rozrezaní sa odtiaľ nic nevylieva - je to zalozene na tom princípe ale vzasade je to len chladic a tie mikro ciastocky možno niečo prenasaju ale svetoborne to nebude
-
htcjirka
- smartmaniak

Ne všechny, jen ty defektni ano, ty topily jako blazen.Marty04 wrote:To koukám a přitom 930 byla vždycky žhavá holka.
mbelas: Taky dobry, bud je ji zima anebo moc teplo
-
bouskat
- stálý přispěvatel

Ta zima to bude asi kvůli stabilizaci ne? Ta je v oleji myslím....
Sent from mTalk, W10m
Sent from mTalk, W10m
-
bouskat
- stálý přispěvatel

Kdyz jsme u toho foťáku.... Ted jsem chtěl foti, jak me mohlo napadnout ze by to fungovalo...

Sent from mTalk, W10m

Sent from mTalk, W10m
-
hravec-x
- smartguru

kam fotíš? do telefonu nebo na SD kartu?
pokud na kartu, vidím stále to samé co se popisovalo v tvém případě výše - nejspíš problém s kartou...
pokud na kartu, vidím stále to samé co se popisovalo v tvém případě výše - nejspíš problém s kartou...
Zdravím všechny,
tak jsem se stal majitelem Lumie 950 XL. Bohužel mi nefunguje Glance screen a ani se mi nesensychronizovali SMS. Neobnovoval jsem ze zálohy, ale SMS by se měli automaticky obnovit, pokud se nemýlím?
Máte někdo stejný problém? Aktualizoval jsem všechny aplikace i OS.
tak jsem se stal majitelem Lumie 950 XL. Bohužel mi nefunguje Glance screen a ani se mi nesensychronizovali SMS. Neobnovoval jsem ze zálohy, ale SMS by se měli automaticky obnovit, pokud se nemýlím?
Máte někdo stejný problém? Aktualizoval jsem všechny aplikace i OS.
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Sms by se měly obnovit.
-
htcjirka
- smartmaniak

Presne tak, sms se obnovi automaticky po prihlaseni ke svému uctu.Nebo si udelej na predchozim telefonu zalohu sms aplikací contacts+message backup (aplikace od Microsoftu ve Store), pak ji (tu zálohu) presun do nového telefonu a tam obnov.
Zkontroluj i přes WDRT jestli mas i poslední FW xxxxx.xxxxx.16082.xxxxx (předchozí FW byl 16025) a pokud ti i přesto všechno nejde Glance Screen a mas ho aktivovany, zkontroluj funkcnost proximity sensoru přes aplikaci v PC Lumia Phone Test Application.Prave na proximity sensoru je Glance Screen závislý.Snad jsi proximity sensor neprekryl nejakou folií..
Zkontroluj i přes WDRT jestli mas i poslední FW xxxxx.xxxxx.16082.xxxxx (předchozí FW byl 16025) a pokud ti i přesto všechno nejde Glance Screen a mas ho aktivovany, zkontroluj funkcnost proximity sensoru přes aplikaci v PC Lumia Phone Test Application.Prave na proximity sensoru je Glance Screen závislý.Snad jsi proximity sensor neprekryl nejakou folií..
Tak to bylo proximity senzorem. Již mi glance funguje.
No ale ty SMS se neobnoví. Bohužel zálohu již ze starého mobilu udělat nemohu. Asi se budu muset smířit s tím, že SMS z 8.1 již nezískám.
Teď se mi stává, že se mobil po určité době automaticky připojí k WiFI. Jde to někde vypnout?
No ale ty SMS se neobnoví. Bohužel zálohu již ze starého mobilu udělat nemohu. Asi se budu muset smířit s tím, že SMS z 8.1 již nezískám.
Teď se mi stává, že se mobil po určité době automaticky připojí k WiFI. Jde to někde vypnout?
-
imperator
- smartmaniak

Podrž prst na prepinaci wifi v action centre a nasledne nastav na zapnúť manualne
Kde mohu vypnout aby se mi synchronizovaly fotky a jiná data než SMS, kalendář, kontakty a aplikace?
-
imperator
- smartmaniak

Sync fotiek nastavis vo onedrive das hamburger menu - nastavenia a nahravanie z fotoaparatu alebo ak spustis fotak das nastavenia a dole das tri bodky - nastavenia - spravovat nastavenia nahravania vo onedrive
sync sms nastavis v spravach - tri bodky dole - nastavenia
kalendar a kontakty - ich synchronizacia ak sa nemylim neda vypnut - len nastavit cas synchronizacie v nastaveni uctu outlook a to bud na hodinu alebo raz denne a pod.
Synchronizacia nastaveni aplikacii je v nastavenia - konta - synchronizacia nastaveni
sync sms nastavis v spravach - tri bodky dole - nastavenia
kalendar a kontakty - ich synchronizacia ak sa nemylim neda vypnut - len nastavit cas synchronizacie v nastaveni uctu outlook a to bud na hodinu alebo raz denne a pod.
Synchronizacia nastaveni aplikacii je v nastavenia - konta - synchronizacia nastaveni
Díky už jsem to našel.
Jde mi jen o to, aby se nesynchronizovali fotky a hudba.
SMS, kontakty a kalendář ten synchronizovat chci.
Neví se, kdy bude přidána funkce probuzení poklepáním?
Jde mi jen o to, aby se nesynchronizovali fotky a hudba.
SMS, kontakty a kalendář ten synchronizovat chci.
Neví se, kdy bude přidána funkce probuzení poklepáním?