HTC Touch Cruise (Polaris): Dojmy, zkušenosti a rady

Diskuze o dalších komunikátorech série Touch (Diamond, Touch Pro...)
Locked
Vitezslav2
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7

Post by Vitezslav2 »

Nejde mi totiž vůbec zvuk,ani když chci přehrát hudbu nebo video.
Vitezslav2
smartguru
smartguru

Post by Vitezslav2 »

Jsem uplně pitomej,na boční straně je tlačítko hlasitosti a já měl u sluchátka uplně staženej zvuk.
trancemaniac
nováček
nováček

gps

Post by trancemaniac »

Ahoj, vim, ze se tu o tom psalo, ale muze mi nekdo popsat jak rozchodit gps? Nemuze to najit satelity. Co jsem udal spatne. Hodil jsem si na kartu mapy, stahnul jsem si pozice pres QuickGPS, zapnul tomtom, a nic, porad pise cekani na platny signal GPS. Ani kdyz nastavim vestaveny zarizeni ani to NMEA na com 4. Preden dik za odpoved
Vitezslav2
smartguru
smartguru

Post by Vitezslav2 »

No,ale na příchozí zprávy mi stejně nejde i když ho mám nastavenej a když ho zkusím přehrát,tak jde.Je tam ještě někde nějaký nastavení na zvuk u zpráv?
Erkil1452
přispěvatel
přispěvatel

Post by Erkil1452 »

No muzes zkusit i nejaky jiny program, uvidis. Navic v Ovladacich panelech se da na druhe zalozce v "Externi GPS" prenastavit COM, tak zkontroluj zda se ti to nestalo. Jinak jen doufam, ze to nezkousis v byte.
Erkil1452
přispěvatel
přispěvatel

Post by Erkil1452 »

Mam pro nektere potesujici zpravu (mimochodem maji netradicni a pomerne prijemnou formu komunikace se zakaznikem :) ):

Code: Select all

Dear Petr,

How are you?

At present, we have already completed an Orbit case design for HTC Touch Cruise and we are working on production process.
Indeed, the case will be available soon at the middle of March approximately.

Thus, please keep updated on our website.

Best Regards,
Krusell customer support
Cesky receno - v pulce brezna bude na trhu kvalitni obal na miru pro TC s moznosti variabilniho uchyceni.

Vice:

http://www.krusell.se

Jinak na htcclassaction.org se konecne hnula mys a nove zpravy mluvi o opravach nekdy v breznu a jedne zajimave hre, ktera se v kombinaci s dotykem displeje vubec nezpomaluje (chystam se hned otestovat).

http://www.htcclassaction.org
Dodatek: Inu tak jsem hru (Broken Sword) vyzkousel. Skutecne nedochazi k celkovemu zpomaleni animaci pri drzeni pera na displeji. Hra vsak pouziva jen bodove ovladani, takze nejake plynule reakce na pohyb pera nelze pozorovat. Celkove je graficka stranka sice plynula, ale pri pohybu ma obraz obcas tendenci se rozpadat v horizontalni linii. Stejny efekt, kdy je polovina jinde, nez druha, obcas sleduji i u tucnejsich filmu v najrocnejsich - rozumnej rychlejsich - scenach.
trancemaniac
nováček
nováček

Post by trancemaniac »

Erkil1452: Jo diky, uz mi to jede. Nevim teda jestli to bylo tim, ze sem to zkusil prenastavit, hral jsem si se vsim, ale funguje :)
cigin
nováček
nováček

Post by cigin »

cigin wrote:Má Cruise asi 14 dní, všechno mně celkem funguje až na rádio, ať dělám co dělám prostě nejde naladit žádná stanice, rádio sice chrčí, ale po zadání pásma "jiné země" a zmáčknutí vyhledat a uložit stanice se po chvíli objeví nápis žádné stanice nenalezeny. :-( Máte s tím někdo podobné zkušenosti? Už jsem zkoušel i použít svoje sluchátka na jiném Cruisovi, ale tam to běhalo normálně. :x
Ještě jednou se připomínám, je někdo, komu přístroj nenajde jedinou stanici?
Erkil1452
přispěvatel
přispěvatel

Post by Erkil1452 »

Radio jsem zkousel jen jednou a fungovalo. Funguje-li prokazatelne hur nez na jinych TC, zkuste hardreset a pak reklamaci...
cigin
nováček
nováček

Post by cigin »

HR jsem udělal a nic, z toho druhého radost nemám, no nic, co se dá dělat. díky
vasek77
nováček
nováček

Ceska XT9

Post by vasek77 »

Instalace ceske XT9 je tady: http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?p=39105#39105

.cab instalace ;)
Vitezslav2
smartguru
smartguru

Post by Vitezslav2 »

Mě ten prográmek nejde stáhnout i když jsem se zaregistroval.
SMRT
nováček
nováček

ActiveSync

Post by SMRT »

Pokud pripojim HTC pres USB do PC tak nemohu na HTC se pripojit na internet, ActiveSync mam nainstalovany.
Je to od doby kdy jsem zmenil Providera ktery pouziva statickou neverejnou adresu pred tim vse v pohode mel jsem verejnou IP adresu.
Nevite kde to nastavit? ActiveSync jsem preinstaloval, ale vysledek stejny.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?t=6482

Vytvoril jsem thread na navody a tweaky, jestli neco uzitecneho mate, sem s tim ;) prosim nespamujte tam, kdyby byl problem, piste sem :) dekuji
pato73
nováček
nováček

Auto disconnect

Post by pato73 »

je možné nastaviť aby HTC Cruise automaticky ukončil dátové pripojenie, napr. po kontrole emailu alebo počasia ?
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

pokud vim, tak je moznost automatickeho odpojeni, neco kvuli setreni baterie. myslim, ze jsem to videl v manualu
strojvudce
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD

Post by strojvudce »

Vitezslav2 wrote:Mě ten prográmek nejde stáhnout i když jsem se zaregistroval.
Tak jsem na tom úplně stejně. :cry:
pato73
nováček
nováček

Post by pato73 »

IkE Blaster wrote:pokud vim, tak je moznost automatickeho odpojeni, neco kvuli setreni baterie. myslim, ze jsem to videl v manualu
ano, ale je to iba na WIFI.
Ja by som chcel automaticky odpojiť dátové pripojenie, GPRS, ....
Možno by na to bola nejaká utilitka, aby pri nečinnosti toho pripojenia jednoducho ukončila pripojenie.
trancemaniac
nováček
nováček

BT

Post by trancemaniac »

Ahoj, chtel bych se zeptat jak posilate vice souboru najednou pres BT. Kdyz oznacim vic jak jeden soubor tak polozka "prenes soubor" neni aktivni. A ted mam i problem, ze nedari poslat ani ten jeden soubor, asi po 3 minutach posilanu to pise neuspech.
vasek77
nováček
nováček

Re: Bezvadnej tweak

Post by vasek77 »

prague77 wrote:Nevim jestli to tu jiz bylo, ale tohle je fakt bezva.

Zadne rucni prepisovani registru atd...spustite a ladite.
Na rychlost touch flow, nasmerovani adresaru atd bzvadna vec

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=333898
Akorat pozor a to, ze nektera nastaveni zpusobi, ze telefon prestane fungovat a pak je nutne vratit telefon do tovarniho nastaveni a zacit vse znovu.
Locked

Return to “HTC Touch series”