Microsoft Lumia 640 / 640 XL
-
Mahtiel
- smartmaniak

- Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Mám na 640tce Lumia camera beta a v pohodě
třeba je problém v apce Kamera... Dám sem odkaz na aplikaci Lumia Camera beta, zkuste stáhnout a třeba to bude lepší 
-
Mahtiel
- smartmaniak

- Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Tady je odkaz z jiného fóra, snad pomůže, stáhla jsem a nainstalovala dle poky níže a aplikace se v pohodě nainstalovala
kllr007 wrote:http://www55.zippyshare.com/v/epjyuMV5/file.html
premenuj to na kratsi nazov (napr LCB), skopiruj do telefonu, otvor prieskuminka, a klikni nan, opyta sa ci chces instalovat, das ano, cele sa to zavrie chvilu pockas a malo by to byt medzi aplikaciami. (mne sa to tam zobrazilo az za par minut)
Stiahol som si z obchodu aplikaciu lumia camera,tam to uz funguje,aplikacia ide aj na win.10 vdaka za rady, 28.3. - no a som tam kde som aj bol..lumia camera mi nejde, hodi ma to do fotoaparatu,ktory je vo win.10 a tam si neviem nastavit casovač. mozno by bolo treba zaktualizovat fotak..ale ked dam vyhladat aktualizacie,v telefone aj v obchode,napise mi ze mam vsetko aktualizovane.
Re: Microsoft Lumia 640 / 640 XL
Včera se mi nainstaloval build ..
14291.1001. To už je Redstone? Nemůžu tam přidat vlastní vyzváněcí tón. A nemůžu taky aktivovat Bing startovací obrazovku s denním obměňováním fotek. Jak na to?
14291.1001. To už je Redstone? Nemůžu tam přidat vlastní vyzváněcí tón. A nemůžu taky aktivovat Bing startovací obrazovku s denním obměňováním fotek. Jak na to?
Ano, to je Redstone. Zřejmě jsi se zapomněl odhlásit z Fast ringu ve Windows Insider.
-
Pišta Hufnágl
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Redmi Note 5 LTE 64 GB
Jde vám Miracast? Buď se mi podělal dongle, nebo je chyba v telefonu, nemám jak to ověřit...
-
bery1970
- přispěvatel

- Zařízení: lumia 520,535 ex-nyní L640 LTE
bez problému.
No pokud je redstone ve stavu jak jsi popisoval jinde, tedy plny chyb,ani se do insider prihlasovat nebudu a počkám na finální verzi, jen by me zajímalo kdy ji ms hodla vypustit a co FW nebude potřeba jeho aktualizace?KoumiCZ wrote:Ano, to je Redstone. Zřejmě jsi se zapomněl odhlásit z Fast ringu ve Windows Insider.
O FW se nic neví, ale Redstone by se měl oficiálně do telefonů dostat v létě.
Nemáš v telefonu Redstone? Tam miracast aktuálně nefunguje.Pišta Hufnágl wrote:Jde vám Miracast? Buď se mi podělal dongle, nebo je chyba v telefonu, nemám jak to ověřit...
No ten casovac vo fotoaparate asi nerozbeham.. Nic nepomaha,asi sa vratim na win.8.1, viete nejaky navod ako si dat do fonu win.8.1? Ide to cez win.recovery tools?
jedine tak..mas to hned
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Hele já to zkoušel a funguje mi to.yrsej wrote:No ten casovac vo fotoaparate asi nerozbeham.. Nic nepomaha,asi sa vratim na win.8.1, viete nejaky navod ako si dat do fonu win.8.1? Ide to cez win.recovery tools?
Aj mne to fungovalo,ale od poslednej aktualizacie to nejde.ked otvorim casovac,vYberiem napr.oneskorenie 10sekund,tak sa mi neda posunut na spodok nastaveni a potvrdit,ulozit vyber.v tom casovaci vobec nefunguje posun po stranke zhora dole.
Nevíte jestli je stálé upozorňování zastaralého účtu seznam.cz chybou? Mám na mé 640xl několik dní oficiálně Redstone. Děkuji za radu.
-
Pišta Hufnágl
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Redmi Note 5 LTE 64 GB
Právě že nemám.KoumiCZ wrote:Nemáš v telefonu Redstone? Tam miracast aktuálně nefunguje.
Lidičkové, funguje vám všem v pohodě automatická změna času na letní? Já to musel přehodit ručně, ale teď mi zase blbne čas u doručenek sms a nějak nevím, co a kde jinde jak udělat, když automatická změna času prostě nefunguje a pořád ukazuje o hodinu méně. Díky všem za případné rady ;)
Čas nastavit na automatické nastavení a poté restartovat telefon tlačítkem hlasitost mínus a zapínacím, držet dokud telefon nezavibruje, při startu se stáhne aktuální čas ze sítě operátora.
Podívej se, jestli tam máš střední evropu. Mě se to přeplo na Afriku. Poté co jsem to vrátil na střední evropu, tak je vše v poho.p.a.c.o wrote:Lidičkové, funguje vám všem v pohodě automatická změna času na letní? Já to musel přehodit ručně, ale teď mi zase blbne čas u doručenek sms a nějak nevím, co a kde jinde jak udělat, když automatická změna času prostě nefunguje a pořád ukazuje o hodinu méně. Díky všem za případné rady ;)
Mě se to taky přeplo na Afriku.
Manželce na male 640 dopoledne přeskakovala hodina tam a zpátky a odpoledne už dobrý.
Manželce na male 640 dopoledne přeskakovala hodina tam a zpátky a odpoledne už dobrý.
Ako sa to same mohlo prepnúť na Afriku nechápem