Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)
-
TagCee
- nováček

- Zařízení: Lumia 930 Orange + lumia 550 black
Ahoj, tak s tím zvukem ve videu jsem měl problém jinde. Kouknul jsem do nastavení -soukromí -mikrofon a já tam měl konkrétně všeobecně vypnuto použití mikrofonu pro všechny app. Zkus to zapnout a mělo by to jít.
-
kllr007
- smartguru

- Zařízení: OnePlus 3
Mne fotky nijako inac neprídu.. Jpeg možno ale ja pracujem s DNG a tam je to za jedna..
Komu to vadí neni nic ľahšie ako si nainštalovať lumia camera beta v poslednej verzii a mate to co ste mali na 8.1...
Komu to vadí neni nic ľahšie ako si nainštalovať lumia camera beta v poslednej verzii a mate to co ste mali na 8.1...
-
Wertigo
- smartguru

- Zařízení: Lumia 820,Lumia 830,Galaxy Tab 10.1
Re: Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)
Taky pracuju s DNG. Ale ani instalace camera bety na tom nic nezlepší - vyzkoušel jsem poctivě všechny verze co byly dostupné.
-
kllr007
- smartguru

to by chcelo nejaku porovnavacku (W10M vs 8.1) v DNG :D
-
Wertigo
- smartguru

- Zařízení: Lumia 820,Lumia 830,Galaxy Tab 10.1
DNG by mělo být stejné - přece jen to jsou surová data. Ale postproces do JPEG, to je fakt skok dolů. Fotky bez detailů,jako by celé zašedlé.....hnus velebnosti
Jak stáhnu tu lumia camera betu? Ve store to nenajdu a když to najdu na googlu tak ten odkaz sice fuguje a hodí mi to přímo tu aplikaci na store, ale nejde mi ji stáhnout, že ted není dostupná.
-
kllr007
- smartguru

http://www55.zippyshare.com/v/epjyuMV5/file.html" onclick="window.open(this.href);return false;
premenuj to na kratsi nazov (napr LCB), skopiruj do telefonu, otvor prieskuminka, a klikni nan, opyta sa ci chces instalovat, das ano, cele sa to zavrie chvilu pockas a malo by to byt medzi aplikaciami. (mne sa to tam zobrazilo az za par minut)
premenuj to na kratsi nazov (napr LCB), skopiruj do telefonu, otvor prieskuminka, a klikni nan, opyta sa ci chces instalovat, das ano, cele sa to zavrie chvilu pockas a malo by to byt medzi aplikaciami. (mne sa to tam zobrazilo az za par minut)
Aha takhle, no tak zas tak to nepotřebuji, abych se s tím nějak drbal :D A proč to microsoft nedá normálně na store ke stažení proboha?
-
hotovyrado
Proč by MS měl podporovat soft ještě z dob Nokie, se kterou už nemá nic společného?
-
kllr007
- smartguru

Ak je pre teba tazke stiahnut subor, dat do telefonu a otvorit, tak to nieje urcene pre teba.. predsalen je to neoficialna cesta.
A presne, MS nepodporuje Nokiacky SW uz dlhsiu dobu, zbytocne by tym miatol zaujemcov..
A presne, MS nepodporuje Nokiacky SW uz dlhsiu dobu, zbytocne by tym miatol zaujemcov..
Problém to určitě není, ale zas tak moc to nepotřebuji, spíš to chtěl kámoš vědět. A proč se teda ta aplikace na store zobrazuje? Tak ji mají kompletně stáhnout ne, když to nechtějí podporovat? A proč by to musel podporovat, to, že ji zanechá na store by snad nijak dál podporovat nemusel, žádné další updaty by nepotřebovala. Na store je snad miliony aplikací, které nejsou od MS a taky tam jsou, tak kde je problém?
Lumia Camera Beta https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfjbm0" onclick="window.open(this.href);return false;
Staci to tedy jen jednou jo ta kalibrace jak popisujes?kubik1977 wrote:Windows 10 Mobile: Všeobecná diskuze (oficiální build)
Příspěvekod kllr007 » pon bře 21, 2016 13:20
skusam tak ako som robil na nexuse ked som nafleshoval novy android a robil podobne skopiciny..
Vybijem do nuly, nasledne necham na nabijacke do 100%, restartujem telefon (vtedy by malo byt menej) a necham na nabijacke.
viem ze baterke skodi vybitie do nuly, ale raz to urcite nevadi a ak to opravi tento bug.. uvidime.
-
Luks
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S7 Gold
Není to potřeba vůbec,je to jen placebo 
To je sice pěkné, o tom jsem ale psal, že s tímto odkazem se na tu aplikaci dostanu, ale stáhnout to stejně nelze ;)libormich wrote:Lumia Camera Beta https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfjbm0" onclick="window.open(this.href);return false;
-
zlieva
- častý přispěvatel

- Zařízení: NOKIA LUMIA 620/ LUMIA 920 Black/ LUMIA 950 SS
Tak ja som rovno v telefóne stiahol tu inštalačku čo tu dal kllr007, potom si ju našiel cez prieskumníka a klikol som na to. Opýtalo sa to či chcem inštalovať, potvrdil som a to je všetko. A mám v pohode fungujúcu Camera Lumia Beta. A netrebalo mi k tomu ani PC. Zložitosťou sa to vyrovnalo inštalácii z Obchodu. Takže nazáver vďaka za ten odkaz. Inštaloval som to na L950.
Tak já kliknul jenom na odkaz a hodilo mě to do Store a normálně stáhlo - W10 ofiko na L930
-
Mahtiel
- smartmaniak

- Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Děkuji za odkaz, funguje, vyfotila jsem s tím jen pár fotek a vypadá to dobře ;)kllr007 wrote:http://www55.zippyshare.com/v/epjyuMV5/file.html
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
Vôbec tomu nechapem, ako je to možné, že toto robia s fotkami, snáď to nie je úmyselná degradácia
zdravím,
také sem vám po upgrade zrušilo propojení kontaktů? FB, Outlook, Skype? ...
lze to nějak "opravit" nebo je nutné ručně vše nacvakat?
přitom na outlook.com to vypadá, že to propojené je.
díky
také sem vám po upgrade zrušilo propojení kontaktů? FB, Outlook, Skype? ...
lze to nějak "opravit" nebo je nutné ručně vše nacvakat?
přitom na outlook.com to vypadá, že to propojené je.
díky