Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Já nemluvím o celkovém výkonu, ale o rychlosti systému. Ta je prostě u SD400 lepší, než S4Pro... Jinak sklo je opravdu odolné
já jsem si celé dva roky říkal, jak sem úplně v pohodě, že je displej nádherný, ale najednou padla záruka a displej má dva fleky :(
Hmm, no dnes jsem ji zkoušel. Displej je docela hluboko pod sklem. A bílá je taková zrnitá. Jako na starším AMOLED displeji. No a velká s malou baterií.
Je pravda, že jediná výhoda 920 oproti 735 je foťák. Ještě se podívám, jak 735 fotí, a pokud mě uspokojí, asi ji dám přednost. A místo OIS pořídím skládací stativ
A taky se mi líbí navigační lišta. Narozdíl od Androidu ji vnímám jako +, protože jde snadno schovat.
Je pravda, že jediná výhoda 920 oproti 735 je foťák. Ještě se podívám, jak 735 fotí, a pokud mě uspokojí, asi ji dám přednost. A místo OIS pořídím skládací stativ
A taky se mi líbí navigační lišta. Narozdíl od Androidu ji vnímám jako +, protože jde snadno schovat.
Měl jste někdo problém s připojením na nějaké WiFi? Teď jsem byl v zahraničí apřipojil jsem se na 2 z 5 ti sítí (připojení k síti se nezdařilo) a signál u všech byl docela dobrý. Kamarádka s L720 se připojila hned (myslel jsem ze router má zabezpečení které WP nepodporuje) ,ale ostatní s androidem a iPhonama také bez úroblému. Zkoušel jsem i restart a nepomohlo. Jednalo se o veřejné sítě v restauracích atd. Tak jestli se s tím někdo taky nesetkal 
-
nasko
- nováček

- Zařízení: 2xLumia920 w8.1, 2xLumia920 W10M
Prosím vás da se srovnávat L920 a L640 lte?
Diky za vaše názory.
Diky za vaše názory.
Srovnávat samozřejmě můžeš, 920 byla ve své době špičkový mobil, 640 je "spotřebka". 920 má navíc bezdrátové nabíjení, což je velmi návyková fičura. Má menší displej (4,5 x 5.0"), což může být pro někoho rozhodující, je ale těžší, stejně široká, jen "kratší".
640 má větší baterku a teky výdrž, ta je u 920 vcelku hraniční, 920 nemá SD kartu, "jen" 32GB RAM, 640 má už dnešní oblíbenou MS konstrukci s plastovou vaničkou...
Jsou to i na pohled velmi rozdílné mobily, 640 je víceméně bezproblémová, z těch asi 15, které jsme rozdali, jedna hned nefungovala (mikrofon).
Pokud uvažuješ o 640, podívej se, jestli bys nesehnat za dobré peníze Lumii 830. Má sice stejný chipset jako 640, ale velmi dobrý foťák, bezdrátové nabíjení a vlastně všechno, co člověk od Lumií očekává.
640 má větší baterku a teky výdrž, ta je u 920 vcelku hraniční, 920 nemá SD kartu, "jen" 32GB RAM, 640 má už dnešní oblíbenou MS konstrukci s plastovou vaničkou...
Jsou to i na pohled velmi rozdílné mobily, 640 je víceméně bezproblémová, z těch asi 15, které jsme rozdali, jedna hned nefungovala (mikrofon).
Pokud uvažuješ o 640, podívej se, jestli bys nesehnat za dobré peníze Lumii 830. Má sice stejný chipset jako 640, ale velmi dobrý foťák, bezdrátové nabíjení a vlastně všechno, co člověk od Lumií očekává.
-
nasko
- nováček

- Zařízení: 2xLumia920 w8.1, 2xLumia920 W10M
Ja mam doma 4xL920- 3xW8.1 a 1xW10M. Tu L640 budu kupovat nové za 2600kč, a jestli i mam posílat dal a nebo si i mam nechat a prodávat některou z L920
-
finchcz
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy A5 (2017), Lumia 920 (WP8.1)
vim, jak to myslis, ale pro klid v dusi... 1GB RAM a 32GB vnitrni ulozisteijon wrote:...32GB RAM...
-
Nyny
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia
Zdravím,
mám problém, včera večer se mi stalo, že se mi vypl mobil, protože došla baterie. Dal jsem ho tedy na nabíječku, rozsvítil se display s nápisem NOKIA a telefon se začal nabíjet. Po chvilce jsem ho chtěl zkusil zapnout, ale telefon jen zhasl display, asi byl ještě málo nabitý na zapnutí.
No a od té doby je telefon totálně mrtvej, nejde zapnout, vyndám zandám nabíječku, nic se neděje, prostě mrtvá cihla.
Co teď s tím? Dá se s tím něco dělat?
mám problém, včera večer se mi stalo, že se mi vypl mobil, protože došla baterie. Dal jsem ho tedy na nabíječku, rozsvítil se display s nápisem NOKIA a telefon se začal nabíjet. Po chvilce jsem ho chtěl zkusil zapnout, ale telefon jen zhasl display, asi byl ještě málo nabitý na zapnutí.
No a od té doby je telefon totálně mrtvej, nejde zapnout, vyndám zandám nabíječku, nic se neděje, prostě mrtvá cihla.
Co teď s tím? Dá se s tím něco dělat?
-
hotovyrado
nechat na nabíječce dýl, naskočí po 10ti minutách pokud je totálně vyšťavený
pokud se nezapne ani po delší době nabíjení, tak rozdělat, odpojit konektor baterky od desky, připojit zpět a zase to pojede. měl jsem taky cihlu, ani počítač telefon nenašel, tohle pomohlo.
-
Nyny
- častý přispěvatel

Položil jsem jí na půl hodiny na topení, pak dal na nabíječku a už to jelo 
-
Nyny
- častý přispěvatel

Tak mi včera večer má L920 upadla na zem a spadla tak nešťastně, že sklo krycí display nevydrželo. Ach jo 
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Aspoň motivace pro nové "železo".
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
Nyny - takže už ti nevadí že ofiko w10 nedostaneš 
-
Nyny
- častý přispěvatel

Tak jiná možnost není, bohužel.htcjirka wrote:Aspoň motivace pro nové "železo".
-
Nyny
- častý přispěvatel

Nevadí, právě jsem objednal Lenovo Vibe P1, takže bye bye Microsofte.imperator wrote:Nyny - takže už ti nevadí že ofiko w10 nedostaneš
-
Jumbo78
- moderátor

- Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
Nevím, jestli to byla šťastná volba (to Lenovo)
-
Nyny
- častý přispěvatel

Uvidíme, kamarád ho má a celkem se mi líbí. Objednal jsem ho přes eShop, v nejhorším ho vrátím a objednám něco jiného. Hlavně v tom není Windows, takže konečně budu mít systém pro který existuje víc, než jedna aplikace 
Spíš teď přemýšlím, jestli mám tu L920 definitivně pohřbít, nebo to sklo zkusit vyměnit.
Spíš teď přemýšlím, jestli mám tu L920 definitivně pohřbít, nebo to sklo zkusit vyměnit.
-
hotovyrado
Pokud není rozbitý displej, tak sklo je prkotina
http://www.aliexpress.com/item/New-Blac ... a991c1100c" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.aliexpress.com/item/New-Blac ... a991c1100c" onclick="window.open(this.href);return false;
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
To bohužel není, tyto cínske hnoje dotykovky nejen, ze nemaji puvodni a kvalitni bechybnou citlivost, ale po vymene, která není prochazkou v ruzove zahrade, uz nebude telefon nikdy jako předtím.