Windows 10 Mobile: Release preview
Windows 10 Mobile TH: Insider Preview
Diky za navod . Mam už nainstalované 10, jde mi spíš o to abych pak dostával aktualizace, které mi na 920 zarizli...
-
hotovyrado
budeš. Nainstaloval jsem to předevčírem s jednou verzí Redstone, včera přišla další
-
hotovyrado
No ale pokud jsi majitel vyřazeného telefonu (820, 920/5) tak jinou možnost než upravit registry a přejít na RS už ani nemáš, pokud nechceš zůstat na dnešním stavumokashi wrote:Krayzie: pravdu disAz bude ten redstone hotovy, pak se muze zkouset, do te doby to nema smysl.
-
Garp69
- přispěvatel

- Zařízení: MS Lumia 950 (WM_10), Nokia Lumia 925 (WP8.1),
Rozumím tomu správně, že budeš ale pořád v Insideru?hotovyrado wrote:budeš. Nainstaloval jsem to předevčírem s jednou verzí Redstone, včera přišla další
-
Garp69
- přispěvatel

- Zařízení: MS Lumia 950 (WM_10), Nokia Lumia 925 (WP8.1),
Re: Windows 10 Mobile TH: Insider Preview
Díky.Luks wrote:Ano
W10M mám v L925 už asi měsíc a až na podstatně horší výdrž baterky a pár maličkostí jsou pro mne mnohem lepší než WP8.1.
S 8.1 žádný problém a klidně bych na ně mohl jet do doby, než se snad objeví adekvátní náhrada L925, ale desítky jsou zase trochu dál.
S tou baterkou taky nevím, jestli je to až tak ovlivněno desítkama nebo tím, že už se (v podstatě denně) nabíjí víc než dva roky. Navíc posledních pár HR jí taky asi moc neprospělo. Uvažoval jsem nad výměnou baterky, ale teď po "zaříznutí" podpory jsem na vážkách. Šel bych do něčeho novějšího, ale nemám do čeho
Lidi, bude tedy možné i v budoucnu nainstalovat přes Insider preview W10 (samozřejmě jen do určité verze a dále už ne) nebo to odstřihnou úplně? O tom upravování registrů a hackování teď nemluvím. Prostě jestli pro starší modely úplně zaříznou IP nebo jen nepovolí update na poslední verze. Chtěl bych W10 na L820 v budoucnu alespoň vyzkoušet i když si nedělám velké naděje na to, že s chodem budu po čase spokojen.
-
Luks
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S7 Gold
ofiko IP už odstřihli pro x20
-
hotovyrado
podle tweetu ano, zkoušels to v reálu? Tzn pokus nahrát IP sestavení na zresetovaný mobil s Osmičkami?
deploy druhého súboru mi píše error 0x81030120. nevie niekto čo stým?
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Re: Windows 10 Mobile TH: Insider Preview
Nebudeš, záleží to na nastavení v appce Insider. Zásahem do registrů se bude tvůj telefon tvářit jako jiný, nic víc.Garp69 wrote:Rozumím tomu správně, že budeš ale pořád v Insideru?hotovyrado wrote:budeš. Nainstaloval jsem to předevčírem s jednou verzí Redstone, včera přišla další
-
hotovyrado
Musíš po deployi prvního a odkliknutí těch úkonů v první apce udělat reset, potom to půjde. Vyzkoušeno na 920 i 620 s identickým průběhem i kladným výsledkemkssg5 wrote:deploy druhého súboru mi píše error 0x81030120. nevie niekto čo stým?
reset alebo reštart ?
po reštarte bolo to isté
po reštarte bolo to isté
Ok Funguje. Ďakujem :D
chcem ešte opýtať neviete ako je na tom L630, čo sa týka stability W10??
Tak já to zkusil včera večer na 925 a desítky se mi nainstalovaly. Ale nevím proč to zůstalo na verzi 10586.107 a nic novějšího už to nechce stáhnout. Nevíte někdo, jak se dostat k poslední verzi? Nemyslím Redstone, ale tu, která šla ofiko na starší Lumie.hotovyrado wrote:podle tweetu ano, zkoušels to v reálu? Tzn pokus nahrát IP sestavení na zresetovaný mobil s Osmičkami?
-
hotovyrado
verze 107 se Ti nainstalovala přes Insider aplikaci? Zkus přepnout na Slow Ring, tam šly poslední buildy
- ransot
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950, Moto G5 plus
deploy prveho suboru súboru mi píše error 0x89740006
vývojársky režim máš zapnutý?