Microsoft Lumia 640 / 640 XL
-
Pišta Hufnágl
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Redmi Note 5 LTE 64 GB
Jojo, nešlo to jinak. Blbá bodka!
-
Pišta Hufnágl
- smartguru

Jímavé je, že ten imap se tam při znovupřidání schránky nastavil automaticky a sám. Tak uvidíme, jak to pošlape. Zatím se vesele synchronizuje a při obsahu mé schránky je do večera o zábavu postaráno...
Každopádně díky za poradu.
Každopádně díky za poradu.
U W10m je to normální a ani v poseldním buildu 164 s tím MS nic neudělal...Pišta Hufnágl wrote:A mimochodem - z nabíječky jsem telefon vytáhnul v jednu ráno, a teď mám 89%. To se mi nějak nechce líbit...
-
Pišta Hufnágl
- smartguru

Tak hlásím že s imapem se všechno podařilo a šlape to, jak má. Ještě jednou díky za pomoc, pánové. 
-
Pišta Hufnágl
- smartguru

Abys mě špatně nepochopil - já se divil, že mám tak moc. Nakonec jsem to na nabíječku napojil až třetí den před půlnocí, čili výdrž dva dny v pohodě, ještě zbývalo 24%. To "nechce se mi to líbit" směřovalo k podezření, že ukazatel stavu baterie kecá. Nu, nekecal. Takže za mě spokojenost, s tímhle ať MS nic nedělá, nebo to zase domrvíManT wrote:U W10m je to normální a ani v poseldním buildu 164 s tím MS nic neudělal...Pišta Hufnágl wrote:A mimochodem - z nabíječky jsem telefon vytáhnul v jednu ráno, a teď mám 89%. To se mi nějak nechce líbit...
tak dve tvrdene sklá z číny prisli dnes, na 640 xl,, vyslo ma to 3ečka,, unas by ma to stalo min. 20evri. teraz mi uz moze kludne padnut na zem na displej,stale budem vysmiaty :D
-
Mahtiel
- smartmaniak

- Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Kolegyni spadla 640tka patrně na hranu (pavouk začíná v oblasti přední kamerky) a má krásně rozbitý displej i přes tvrzené sklo, takže to není na 100 %.
-
Pišta Hufnágl
- smartguru

yrsej wrote:tak dve tvrdene sklá z číny prisli dnes, na 640 xl,, vyslo ma to 3ečka,, unas by ma to stalo min. 20evri. teraz mi uz moze kludne padnut na zem na displej,stale budem vysmiaty :D
Tak s tím švihni o zem a podej report, smíšku
pišta to by som zas nespravil
ja si svoje veci vazim,vsetko co si kupim si musim tvrdo odmakat,nikto mi nic neda zadarmo
ale pri beznom pade by to sklo mohlo pomoct,, ak sa nahodou prihodi dam vediet,,ako to dopadlo 
Pista Hufnagl
Jo pochopil jsem te spatne, takže jsi s baterii spokojen jo? Me to přijde stejne teda, pred par dny jsem updatoval na build 164 ale zadne zlepseni, no zkusím ještě HR třeba to pomuze
Jo pochopil jsem te spatne, takže jsi s baterii spokojen jo? Me to přijde stejne teda, pred par dny jsem updatoval na build 164 ale zadne zlepseni, no zkusím ještě HR třeba to pomuze
-
pogo8303
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei Nova 3, Huawei P20 Lite
Pokud psal, že vyndal z nabíječky v jednu ráno - ve 2 odpoledne měl 89%, tedy úbytek 11% za 13 hodin = 0,85% za hodinu, tobě to přijde moc? Mimochodem já na XL jsem taky s baterií spokojen - bez problémů dávám pravidelně 2dny. Teď mám nabito od 15:16 včera - zbývá 77% - takže nějakých 1,21% spotřeba - pár telefonátů, chvíli net... Jak říkám, nemám se spotřebou taky sebemenší problém - jo a je to na RS buildu (ale stejný to bylo na TH 10586.xxx)
Ja přehlédl cas prispevku promiň.
11% za 13h je v pořádku, jde taky i to co s mobilem dělal, jenže me tehdy zmizelo 10% za 4h a to jsem spal a na mobil ani nesáhl, zkusím ten hr a uvidim
11% za 13h je v pořádku, jde taky i to co s mobilem dělal, jenže me tehdy zmizelo 10% za 4h a to jsem spal a na mobil ani nesáhl, zkusím ten hr a uvidim
-
Pišta Hufnágl
- smartguru

Jo, spokojen. Ty doby kdy jsme 3210 nabíjeli jednou za čtrnáct dní jsou pryč, ale nechci bejt nenažranej. Dva dny s 25% rezervou jsou zcela postačující.ManT wrote:takže jsi s baterii spokojen jo?
-
Pišta Hufnágl
- smartguru

No přes noc nic, přes den pracovní využití - cca dvacet telefonátů za den (krátkých, nevykecávám se), internet max dvě hodiny (ale wifi zapnutá furt), maily dle potřeby - synchro po 15ti minutách, poloha zapnutá, mob. data taky, foťák výjimečně, natáčení videa v podstatě nula, hodinu až dvě jede navigace. Po práci dcera půl hoďky smaží Asphalt 8, já si pak dám jeden dva díly seriálu, buď z SD nebo ze Streamu (tzn. Miracast cca dvě hodiny), a šup do peří.ManT wrote:jde taky i to co s mobilem dělal
Tak to je vic nez dobré.
-
Clitorysnik
- nováček

- Zařízení: Lumia 640 LTE
Když jsem měl telefon v prvních dnech, říkával jsem si, že ta výdrž není nijak extra. Udělal jsem hr, zkusil i wp10, teď jsem zase na 8.1 (kvůli tomu, že budu posílat mobil do servisu kvůli volnější baterce, která pak způsobuje vypínaní telefonu - stačil tam dát papírek a je po problému, ale v servisu mi to rádi opraví profesionálněji). A nyní po tom všem, kdy jsem se naučil pracovat s telefonem, povypínal nepotřebné jsem se dostal s telefonem na tři dny a to mi ještě zbývalo 30%. Teď mi telefon ukazuje odhadovanou výdrž na něco málo přes pět dní :D. Sem tam wifi, sem tam nějaká ta hra, přehrávání videí, čtení pdf, navigace.
Remote Desktop funguje skvěle, ale stále jsem nenašel nějakou aplikaci, která by se vyrovnala AirDroid. (Aplikace pro zobrazení mé obrazovky jen zrcadlí, ale není to rozšířený manažer, jako třeba Nokia Suite, který používám na původním telefonu a který je náhodou dobře proveden).
V dalších dnech hodlám telefon využít na natáčení, hraní pokročilejších her. Z Aliexpressu jsem si objednal hliníkový kryt, který mi padl do oka hned... Pak jsem zjistil, že se trochu podobá iphonu. Barva zlatá.
http://www.aliexpress.com/item/For-Noki ... 59121.html
Jsem zvědavý, kolik lidí mi řekne, že jsem zoufalec, když nemám na iphone a chci ho dělat z lumie. :D
Ještě bych rád podotkl, že jsem měl dojem, když mám na Windows 10 zakoupený Minecraft Windows 10, který ohlásili jako multiplatformní, že se mi na mobilních desítkách ukáže ve Storu, ale tam je pouze Pocket Edition i přesto, že se u MW10 píše, že je jak pro pc, tak i telefony.
A ještě bych se chtěl zeptat, zda není nějaká možnost nahrát čistou verzi WP8.1, páč se mi nelíbí polské předinstalované aplikace, logo polského operátora při startu a hlavně některé nepřeložené texty (vyhledávání z tlačítka lupy, záznam z mikrofonu...)
Ale to asi vyřeší zase přechod na Desítky.
Desítky, na které se čeká už dost dlouho. A ten přestup zdarma na novější os platí do července a možná pak MS řekne "Nestačili jsme vydat W10Mobile a proto je přechod na Windows 10 zdarma neomezeně"
Remote Desktop funguje skvěle, ale stále jsem nenašel nějakou aplikaci, která by se vyrovnala AirDroid. (Aplikace pro zobrazení mé obrazovky jen zrcadlí, ale není to rozšířený manažer, jako třeba Nokia Suite, který používám na původním telefonu a který je náhodou dobře proveden).
V dalších dnech hodlám telefon využít na natáčení, hraní pokročilejších her. Z Aliexpressu jsem si objednal hliníkový kryt, který mi padl do oka hned... Pak jsem zjistil, že se trochu podobá iphonu. Barva zlatá.
http://www.aliexpress.com/item/For-Noki ... 59121.html
Jsem zvědavý, kolik lidí mi řekne, že jsem zoufalec, když nemám na iphone a chci ho dělat z lumie. :D
Ještě bych rád podotkl, že jsem měl dojem, když mám na Windows 10 zakoupený Minecraft Windows 10, který ohlásili jako multiplatformní, že se mi na mobilních desítkách ukáže ve Storu, ale tam je pouze Pocket Edition i přesto, že se u MW10 píše, že je jak pro pc, tak i telefony.
A ještě bych se chtěl zeptat, zda není nějaká možnost nahrát čistou verzi WP8.1, páč se mi nelíbí polské předinstalované aplikace, logo polského operátora při startu a hlavně některé nepřeložené texty (vyhledávání z tlačítka lupy, záznam z mikrofonu...)
Ale to asi vyřeší zase přechod na Desítky.
Desítky, na které se čeká už dost dlouho. A ten přestup zdarma na novější os platí do července a možná pak MS řekne "Nestačili jsme vydat W10Mobile a proto je přechod na Windows 10 zdarma neomezeně"
-
Wertigo
- smartguru

- Zařízení: Lumia 820,Lumia 830,Galaxy Tab 10.1
Re: Microsoft Lumia 640 / 640 XL
Čisté 8.1 nahrát lze. Hledej CV (country variant) rom přes NaviFirm třeba.
A co je to CEE Area SW Variant?

-
Wertigo
- smartguru

- Zařízení: Lumia 820,Lumia 830,Galaxy Tab 10.1
Doporučuju přečíst tenhle článek abys měl představu: https://wmmania.cz/clanek/nokia-lumia-j ... e-unbrand/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kúpil som si ten modrý kryt a vôbec sa mi nepáči nejak. Hračkársky vzhľad a hrozne klzké.