Pomůže změnit jazyk. V mém případě z US English na UK English. Za chvíli to vrátím zpátky a ověřím, zda řešení zůstane.Radek Jahoda wrote: Band nešel spárovat ani po jeho resetu.
Windows 10 Mobile: Release preview
-
katraris
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 930, Lumia 1020, Lumia 920
Windows 10 Mobile Technical Preview
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
Veigy, na jakej ring se teď musí přepnout ohackovanej telefon, aby dostal redstone? Fast ring mi nic nenašel. Díkyveigy wrote:Jo... Stačí přepsat výrobce a model telefonu...
-
Radek Jahoda
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950
Katrarisi no já udělal hard reset telefonu, bohužel jsem tak vyždímal baterku že budu rád jestli mi to nabije přes noc jak to všechno synchronizuje.
Bohužel tu rychlou mám v práci a doma mám takovou obyč s USB kabelem. Modlím se že to nabije.
Bohužel tu rychlou mám v práci a doma mám takovou obyč s USB kabelem. Modlím se že to nabije.
-
IgorVysoky
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lenovo Vibe P1m, Asus T100Ta
SmetyCZ, redstone buildy zatial dostavaju len telefony s predinstalovanym W10M. Pochopil som to tak, ze akonahle ho dostanu aj stare 20, 30, a 40 rady, tak potom bude dostupny aj pre nich. (mozem sa mylit)
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
Fast ring... Na internetu i tady na fóru jsou na to i celé návodySmetyCZ wrote:Veigy, na jakej ring se teď musí přepnout ohackovanej telefon, aby dostal redstone? Fast ring mi nic nenašel. Díkyveigy wrote:Jo... Stačí přepsat výrobce a model telefonu...
-
veigy
- smartmaniak

Windows 10 Mobile Threshold
Vlákno jsem založil (http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=213&t=39709" onclick="window.open(this.href);return false;). Bylo by vhodné, kdyby se toto vlákno přejmenovalo na Thresholdrelouth wrote:Redstone,by si mal založiť vlastne vlákno. Inak ten novy je nestabilný. Poopravovali chyby,ale zrejme fušerským programovanim,alebo skôr urgentným..a zvysili nestabilitu systému.
Windows 10 Mobile TH: Insider Preview
veigy: Přejmenoval jsem téma, pokud by někdo měl lepší návrh názvu, sem s tím... Možná by bylo dobré stručně a jasně osvětlit pojmy Treshold a Redstone...

-
pogo8303
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei Nova 3, Huawei P20 Lite
myslím si, že osvěta nemá cenu, pokud jsi insider, měl by jsi vědět, co znamená kterej výraz a pokud sem někam napíšeš co je co, stejně se tě budou lidi ptát 
-
Mahtiel
- smartmaniak

- Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Jsem zvědavá, kdy přijde ofiko W10M, nechce se mi na fungl nový telefon ládovat preview, když má snad v nejbližších dnech vyjít ofiko update. Ale asi to dopadne, že si tam přece jen naláduju IP. Jaksi jsem si naň zvykla a vrátit se na WP 8.1 je trochu nezvyk, přehlednější nastavení, možnost všech emailových klientů v jednom Outlook účtě...
Vyřešeno. Kdyby to někoho zajímaloshicola wrote:Sensor tiles říká, ze nemam SensorCore device, aplikace "Steps – Lumia SensorCore SDK sample" ze store ihned po startu padá, FitBit nenalezne MobileTrack.
Jedná se mi o Lumii 930, jestli je problém jenom na ní a s W10M, protože pokud se vrátím na WP81, tak vše funguje.
Ten dotaz byl určen hlavně pro majitele NL930. Na NL950 mám otestováno, že funguje.
Mohl by to někdo na NL930 vyzkoušet ?
1) odinstalace motion data aplikace (v úložišti).
2) HR (mám sestavení 164), po HR aplikace motion data v extras není
3) Instalace Lumia motion data (http://www.windowsphone.com/s?appId=8fc ... e57f6ec52b" onclick="window.open(this.href);return false;)
4) bingo vše funguje
Nevím jestli bylo potřeba dělat HR, ale začal jsem právě tím :(
-
hotovyrado
Dokud nebude i nový (desítkový) FW, tak je požadavek na "ofiko" sestavení W10M na původně "osmičkový" přístroj naprosto irelevantní.Mahtiel wrote:Jsem zvědavá, kdy přijde ofiko W10M, nechce se mi na fungl nový telefon ládovat preview, když má snad v nejbližších dnech vyjít ofiko update. Ale asi to dopadne, že si tam přece jen naláduju IP. Jaksi jsem si naň zvykla a vrátit se na WP 8.1 je trochu nezvyk, přehlednější nastavení, možnost všech emailových klientů v jednom Outlook účtě...
-
Mahtiel
- smartmaniak

- Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Pevně doufám, že brzo bude k mání kromě nového OS i samotný FW 
Podle tohoto clanku je IP sestaveni build 164 už poslední a s nim půjde finální verze w10m i do distribuce https://wmmania.cz/clanek/windows-10-mo ... provozu-k/" onclick="window.open(this.href);return false;
Final i verze se bude flashovat jen pres WDRT nebo i z telefonu OTA?
Final i verze se bude flashovat jen pres WDRT nebo i z telefonu OTA?
-
hotovyrado
ManT > pokud nebude nový i FW tak je i Tvoje otázka zbytečná a můžeš klidně zůstat s IP verzemi... Já jsem realista a iluze si nedělám... Na druhou stranu mi na L920 běhá už dobrých 5-7 buildů naprosto bez problémů a pokud by to zůstalo tak, jak to je nyní tak mi to vadit nebude. Nebudu mít tento přístroj navždy, naopak.. duální L650 by se mi líbila 
-
veigy
- smartmaniak

Re: Windows 10 Mobile TH: Insider Preview
Tak musím říct, že se konečně spotřeba tak nějak umoudřila a docela ujde. Nemám porovnáni s WP, ale teď už alespoň v pohodě vydržím do večera a nemusím hledat nabíječku 
-
hotovyrado
Výdrž mám na L920 minimálně srovnatelnou s 8.1. Nabíjel jsem včera v podvečer okolo 19 hodiny, ráno po probuzení v 8. hodin (tzn zcela jistě po 12 hodinách) jsem měl 86 procent přičemž na pozadí běžely všechny synchronizace
- Zaklinac
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Apple iPhone 7 Plus + Microsoft Lumia 950 XL
So stand by spotrebou nemám žiadny problém už pár buildov, ale spotreba pri používaní je stále veľmi vysoká. Bohužiaľ to má asi na svedomí to nezmyselné rozlíšenie obrazovky.
No se spotrebou pri pouzivani souhlasim, ty procenta doslova mizi pred ocima.
-
hotovyrado
ale to je snad u všech telefonů napříč platformami. Myslíte si že Android/iPhone s pěti palcovou úhlopříčkou vám za hodinu brouzání netem baterku nevyšťaví? Nenechte se vysmát.....