Apple nebo Lenovo

Potřebujete poradit s výběrem chytrého telefonu, tabletu nebo příslušenství? Pak jste tu správně!
Post Reply
Etiriss
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: apple

Apple nebo Lenovo

Post by Etiriss »

Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. Pět let používám iphony a jsem s nimi spokojená a hlavně jsem si zvykla na jejich operační systém. Chtěla jsem si automaticky pořídit Iphone 6, ale zaujal mě telefon Lenovo Vibe Shot. Porovnala jsem tedy parametry těchto dvou telefonů a celkově podle mého nezkušeného názoru vychazí lépe Lenovo ( nemluvě o velkém cenovém rozdílu). Nejsem odborník, proto bych ráda znala názor někoho jiného a také popřípadě zkušenosti s Lenovo Vibe. Nevím, jestli tedy zůstat ,,věrná´´ Applu a nebo stojí zato dát šanci Lenovu. Díky moc za komenty!
koumes
moderátor
moderátor
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom

Apple nebo Lenovo

Post by koumes »

Urcite bych si priplatil a zustal u Apple a vzal iP6s
Lenovo a dalsi nemaji takovou podporu starsich zarizeni.
mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Apple nebo Lenovo

Post by mberdych »

Nejde jen o podporu. Pokud máte pocit, že Lenovo za půlku je totéž co iPhone nebo jiná vlajková loď, tak věřte že není. Jestli Vám to stačí nebo ne, to uvidíte sama, ale totéž to prostě není.

Konkrétně k Vibe shot:

Procesor podstatně slabší, na papíře vypadá skvěle, ale je to střední třída, žádná hitparáda. 6S má jeden z nejrychlejších procesoru na trhu.

Foťák, byt ho Lenovo tlačí jako foto mobil, fotí průměrně, nic extra nečekejte.

Rychlost paměti podobné jako procesor. Je tam, ale výkon někde jinde.

Baterie, tam to bude tak nějak srovnatelné. Kapacita je pouze část problému.

Jak píše koumes, podpora je u Applu špičková. Nové verze okamžitě, Lenovo kdo ví co vydá a kdy.

Jinak řečeno nekoukejte jen na parametry. Nevím jestli Vám bude Lenovo stačit (dle mého není důvod aby nestačilo), ale jestli jste spokojená s iPhonem, tak jediná jistota je se ho držet.
Etiriss
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: apple

Apple nebo Lenovo

Post by Etiriss »

Děkuji za komentář, tohle jsem přesně potřebovala slyšet. Nechala jsem se nalákat tím fotoaparátem, ale pokud v tom není žádný velký rozdíl a ještě s těmi argumenty co jste napsal, tak nemám důvod přecházet na Lenovo a půjdu do nového Applu. Díky
Jumbo78
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone 7+ 256 GB

Re: Apple nebo Lenovo

Post by Jumbo78 »

I když mám android velmi rád, rozhodně bych nedoporučil Lenovo... To radši zůstat u Apple.

Zrovna se rozhoduji, že bych zkusil iPhone 6+ od kolegy zde z fóra a nějak furt nevím ;) Mám na výběr ještě NOTE EDGE a jelikož mi řada EDGE plně vyhovuje jako pracovní nástroj, jsem teď hodně nerozhodný ;)

P.S. Omlouvám se, že jsem zneužil tvé vlákno :D
Post Reply

Return to “Jaké zařízení si mám koupit?”