Ano je lesklá, jsem pak koukal na něco jiného, tak se mi to vsugerovalo. S LTE.ManT wrote:Ta bílá je ale lesklá ne? objednáváš jakou DS nebo LTE tuším že mají kryty stejné.
No nejspíš ve středu napíšu první pocity.

Ano je lesklá, jsem pak koukal na něco jiného, tak se mi to vsugerovalo. S LTE.ManT wrote:Ta bílá je ale lesklá ne? objednáváš jakou DS nebo LTE tuším že mají kryty stejné.

No ale tohle je mi k prdu, žeano, když zrovna nemám po ruce PC. Na Symbianu mi to v telefonu Total Commander překonvertoval raz dva.bery1970 wrote:titulky překóduju samozřejmě na pc ne v telefonu. diakritika po překódování na utf-8 je 100%.

ManT, nechci bejt hnusnej, ale jsi zde zbytečně až moc aktivní, protože přínos tvých příspěvků je stejně většinou nulový. Opravdu se na mě nezlob, ale myslím, že je to tak. Dá se říct, že mlátíš prázdnou slámu. Děkuji za pochopení.ManT wrote:Nevím jak vy ale downgradoval jsem na WP8.1 podle tohoto článku se to doporučuje http://www.mylumia.cz/Dulezite-oznameni ... mie-A_3035" onclick="window.open(this.href);return false; , WP10 byly v mnoha věcech lepší ale WP jsou myslím odladěnější (aby ne když je to finální verze) přijde mi že rychlejší a nikdy ani škobrtnutí, 10ky občas "lagnou" nebo problikne na lockscreenu při odemykání modré pozadí, výdrž je také lepší a samovolné vybíjení přes noc zanedbatelné tak 2-3procenta.

Users browsing this forum: Seznam.cz and 1 guest