Prosím o pár rad
-
Skijumper
- přispěvatel

- Zařízení: BlackBerry 8520
Prosím o pár rad
Dobrý den,potřeboval bych poradit v pár věcech,jsem ve WM docela nováček a teprve nedávno jsem si pořídil své první WM6 PDA (HP IPAQ 114) a proto bych se rád zeptal na pár dotazů zkušenějších:
- OS je v angličtině,je možné sehnat lokalizaci pro vestavěnou klávesnici v CZ?
- Neznáte nějaký kompatkní plugin do todaye ukazující volnou ram popřípadě baterii? Je tam standardní od HP ale ten zabírá hodně místa
- Je nějaká možnost jak měnit chráněné soubory operačního systému v ROM?
- Na WM je dole pod today událostmi tray,někde jsem viděl aplikaci na editaci ale musela se do ní psát kompletní cesta což je dost o nervy když do ní nejde ani vkládat text,neznáte proto jiný program na editaci traye?
Děkuji mnohokrát
- OS je v angličtině,je možné sehnat lokalizaci pro vestavěnou klávesnici v CZ?
- Neznáte nějaký kompatkní plugin do todaye ukazující volnou ram popřípadě baterii? Je tam standardní od HP ale ten zabírá hodně místa
- Je nějaká možnost jak měnit chráněné soubory operačního systému v ROM?
- Na WM je dole pod today událostmi tray,někde jsem viděl aplikaci na editaci ale musela se do ní psát kompletní cesta což je dost o nervy když do ní nejde ani vkládat text,neznáte proto jiný program na editaci traye?
Děkuji mnohokrát
-
Kamil Pulicar
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia
Stáhni si tuhle klávesnici celý zip (.cab) dej do PDA a ťukni na něj. (instalace jako na klasickém PC!) http://uloz.to/185913/česká kláveska.cab
Pluginy najdeš tu: http://www.ce4you.cz/software/list.asp?p=1&c=3&sc=17
Měnit chráněné soubory v ROM nedoporučuji zkoušet, dyštak ňaké úpravy jdou přes registry.
Pluginy najdeš tu: http://www.ce4you.cz/software/list.asp?p=1&c=3&sc=17
Měnit chráněné soubory v ROM nedoporučuji zkoušet, dyštak ňaké úpravy jdou přes registry.
-
Skijumper
- přispěvatel

- Zařízení: BlackBerry 8520
Ano přesně takovou klávesnici jsem hledal
děkuji mnohokrát. Ještě jsem si na něco vzpoměl - existuje prý i jiná nabídka start,můžete mi nějakou doporučit která by byla nejvíce podobná klasické ale hlavně neměla poslední spuštěné programy? Docela dost mně to v té klasické obtěžuje,ale jiné mi zase vadí protože jsou prostě jiné
Ještě jsem si vzpoměl na jeden problémek - nad klávesnicí se mi ukazuje nápověda když píšu slova a nikde jsem nenašel možnost tohoto "pomocníka" vypnout a docela dost mi leze krkem. Nevím jestli je to dílo Microsoftu nebo HP ale leze mi to krkem. Napíšu třeba Bla a nad klávesnicí je Add word Bla?
Kapu: Používej tlačítko upravit!
Ještě jsem si vzpoměl na jeden problémek - nad klávesnicí se mi ukazuje nápověda když píšu slova a nikde jsem nenašel možnost tohoto "pomocníka" vypnout a docela dost mi leze krkem. Nevím jestli je to dílo Microsoftu nebo HP ale leze mi to krkem. Napíšu třeba Bla a nad klávesnicí je Add word Bla?
Kapu: Používej tlačítko upravit!
Jako plugin do today použij Metrix 2, je to freeware (myslím) a taky ti zabere jenom jeden řádek.
Ukazuje ti to volnou ROM, RAM, baterku a paměťovou kartu, můžeš si tam nastavit třeba i podsvícení.
Jinak je tohle možné i v SPB Pocket Plus.
Programy uložené přímo v ROM myslím nejde jenom tak měnit, jestli to jde, tak to bude asi docela složité.
Ukazuje ti to volnou ROM, RAM, baterku a paměťovou kartu, můžeš si tam nastavit třeba i podsvícení.
Jinak je tohle možné i v SPB Pocket Plus.
Programy uložené přímo v ROM myslím nejde jenom tak měnit, jestli to jde, tak to bude asi docela složité.
http://web.force17.net/2007/11/30/quick ... /#more-105Skijumper wrote:Ano přesně takovou klávesnici jsem hledalděkuji mnohokrát. Ještě jsem si na něco vzpoměl - existuje prý i jiná nabídka start,můžete mi nějakou doporučit která by byla nejvíce podobná klasické ale hlavně neměla poslední spuštěné programy? Docela dost mně to v té klasické obtěžuje,ale jiné mi zase vadí protože jsou prostě jiné
- DonJuanKarlos
- nováček

- Zařízení: HP 614c