Windows 10 Mobile: Release preview
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
Windows 10 Mobile Technical Preview
Radek to je presne to prečo zdochýna osx app store - aj keď tam je v tom nejaký iný problem tusim - každopádne lepšie app nájdeš mimo app store nez v ňom - čo je na osx hanba no
Tak FW pro 640 pres WDRT zatím nic.
To neni hanba, pretoze to by bola hanba aj vo Windowse. Jednoducho je to je pozostatok "starej ery", kedy ziadne obchody neboli. A MS by mozno urobil lepsie, keby svoj obchod zrusil a umoznil by priame instalovanie apiek, aspon by sa odlisil od konkurenie, nebolo by treba ziaden ucet ani na PC ani na mobile.imperator wrote:Radek to je presne to prečo zdochýna osx app store - aj keď tam je v tom nejaký iný problem tusim - každopádne lepšie app nájdeš mimo app store nez v ňom - čo je na osx hanba no
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
Ty si vážně myslíš, že během pár dní bude novej FW na serverech WDRT? Z hrušky dolů. Krom toho nikdo nepotvrdil, že to bude pro L640.ManT wrote:Tak FW pro 640 pres WDRT zatím nic.
Tak ja ten článek pravda nečetl, mylne jsem se domníval, ze je fw na cestě. 
preco mylne ?
-
Mahtiel
- smartmaniak

- Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global
OT: Chtěla bych se zeptat. Manželovu Lumii 520 jsem v pondělí prodávala v mp.cz. Aby bylo vidět, že je telefon zcela funkční, měla jsem tam svůj účet. Pán přede mnou dělal HR. Dneska jsem kvůli něčemu jinému kontrolovala na netu svá zařízení a u Lumie 520 tam bylo uvedeno tel. číslo T-mobilu a bylo uvedeno, že telefon není dosažitelný. Pán tam strkal při kontrole nějakou simku, aby zjistil, zda je telefon funkční, to za takovou chvíli se mohlo k telefonu přiřadit číslo simky?
-
hotovyrado
Notabene začátek upgradů je stanoven na 29.2. Kolegovi chybí kalendář, ale vysoké sebevědomí neSmetyCZ wrote:Ty si vážně myslíš, že během pár dní bude novej FW na serverech WDRT? Z hrušky dolů. Krom toho nikdo nepotvrdil, že to bude pro L640.ManT wrote:Tak FW pro 640 pres WDRT zatím nic.
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Můžete před ten datum alespoň psát, že je to podle spekulací? Takhle zase jenom uvádíte ostatní v omyl...
Vypni si tu citaci!
Datum ve spojení s autorem je naprosto o.k.
K omylu nedojde u nikoho
Datum ve spojení s autorem je naprosto o.k.
K omylu nedojde u nikoho
-
hotovyrado
Jasně, ono je lepší se rozkřikovat 26.2. že mu nic nepřišlo..... Nárokovost "některých" je na ránuveigy wrote:Můžete před ten datum alespoň psát, že je to podle spekulací? Takhle zase jenom uvádíte ostatní v omyl...
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
To, že mu ještě nic nepřišlo je alespoň pravda a nepopíratelný fakt :D
a nemas uz novsi FW? ja som teraz pozeral, a mam koncovku .39019 a tiez nie som insider a mam .107kuimperator wrote:dosiel mi firmware.16025.39015 - a to niesom insider
![]()
idem testovat - to je asi ten co si flashoval radek a dalsi
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
asi mas SS ne ? http://mspoweruser.com/microsoft-publis ... re-update/" onclick="window.open(this.href);return false;
to cislo je rozdielne pre DS a SS
to cislo je rozdielne pre DS a SS
-
pogo8303
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei Nova 3, Huawei P20 Lite
poslední kombinace čísel je pouze varianta, distribuce, region. Pro vás je důležitý prostřední - tedy xx.16025.xx - tak to bylo vždycky u lumií
Po nedávném updatu z WP8.1 na W10m mi schází ikony u aplikací Hudba groove a MSN Počasí, jde jen o ikony v seznamu, na domovské obrazovce je to v pořádku,obnovení ze zálohy jsem nedělal, dá se to opravit mimo HR?
https://onedrive.live.com/redir?resid=6 ... =folder%2c" onclick="window.open(this.href);return false;
https://onedrive.live.com/redir?resid=6 ... =folder%2c" onclick="window.open(this.href);return false;
Naprosto v pořádku.Opravit se to dá.Zpět na WP8.1 
Takže je to u sideru normální jo? Noc co se pamatuju tak po prvním updatu to bylo v pořádku az ted po nedávnem se to stalo, mizna by nebylo naskodu udělat HR po aktualizaci je to vždycky nepsi
Ten jak uděláš, tak se budou dít věciManT wrote:Takže je to u sideru normální jo? Noc co se pamatuju tak po prvním updatu to bylo v pořádku az ted po nedávnem se to stalo, mizna by nebylo naskodu udělat HR po aktualizaci je to vždycky nepsi
Potom už na WP8.1 půjdeš brzo.
Kalendář, notifikace, GS jedna lahůdka za druhou.
Kdybych Ti to měl rozepisovat, je to na delší dobu, a někteří by stejně napsali, že to není pravda.
Zkus a uvidíš.
Jo a spotřeba baterie je taky "super"
S notifikacemi ci gs jsem zatím problem nemel :D