HTC mám v rukách cca 2hodiny, ale nepodařilo se mi rozchodit synchronizaci přes Activesync a dodávaný kabel k HTC Cruise, přičemž Activesync 4,5 je nainstalován pod WinXP. HP4700 synchronizuje spolehlivě.
Po připojení se Activesync rozeběhne, ale neustále hledá zařízení bez konce.
V systému WinXP je HTC rozpoznán.
V HTC je Activesync spuštěn také, ale po připojení mi HTC vynadá, že je nutné nainstalovat do PC Activesync. Ten tam JE!
Stejná reakce u Activesync 4,0, 4,2 i 4,5.
Můžete poradit co s tím? Díky!
HTC Cruise a synchronizace.
Vyřešení.
Díky za názory a odpovědi, ale problém je někde jinde.
K rozeběhnutí AS je nutné přes PC prohnat systémové CD s Windows Mobile Resources i když je AS nainstalován. Tím je vyřešena synchronizace, ale....
NEJSOU dokonale vyřešeny ovladače pro USB od HTC, takže když se odpojí HTC od PC, běží na pozadí v PC ovladače. Na název podprogramu jsem zatím nepřišel. Dále je nutné restartovat PC a při odpojeném kabelu pro sysnchronizaci provést SW reset HTC a dále připojováním a odpojováním kabelu nahodit AS. A odpojit firewall. I KPV, který tomu pro HP4700 nebrání.
Zatím vše a budu bádat dál.
vicovm
K rozeběhnutí AS je nutné přes PC prohnat systémové CD s Windows Mobile Resources i když je AS nainstalován. Tím je vyřešena synchronizace, ale....
NEJSOU dokonale vyřešeny ovladače pro USB od HTC, takže když se odpojí HTC od PC, běží na pozadí v PC ovladače. Na název podprogramu jsem zatím nepřišel. Dále je nutné restartovat PC a při odpojeném kabelu pro sysnchronizaci provést SW reset HTC a dále připojováním a odpojováním kabelu nahodit AS. A odpojit firewall. I KPV, který tomu pro HP4700 nebrání.
Zatím vše a budu bádat dál.
vicovm
Nastavení usb
jdi do nastavení usb na pokročilé nastavení sítě, nebo tak něco. Vypni to, pak to pojede na generic serial ne na RNDIS, mě to dělalo taky