Windows 10 Mobile: Release preview
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
Windows 10 Mobile Technical Preview
mas mrtvy live tile - skus si pridat celodennu udalost na dnes - bude sa ti zobrazovat ta udalost - potom ked ju odstranis budes uz mat datum a nazov dna
Paráda, zabralo to a dlaždice už šlape jak jsem chtěl, moc díky. ;)
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
Při pátečním hovoru se mi stalo něco velmi podobného. Během hovoru se na telefonu objevilo logo Microsoft a telefon se sám restaroval. S ničím takovým jsem se ještě nesetkal.Mirdyn wrote:Ahoj všem, tak včera na L640 XL DS build .107 uprostřed hovoru totální zásek a na diplaji jen logo MS. Po restartu jen ozubené kolo s bleskem. Až po opakovaném restartu tel. normálně naběhl a do teď zatím v pořádku. Stalo se někomu něco takového nebo je to jen můj problém???
A taky mi začal padat Edge v poslední době, pravděpodobně od aktualizace na verzi 10587.107.
Ja mám na své 640 DS Insider Release Preview 10586.107 a restart zatím ani jeden,při hovoru už vůbec ne,stejně tak edge jede bez problémů.
Prohlížeči edge bych vytknul jedinou věc a tou je rychlost zobrazeni stránky s miniaturami otevřených stránek.
Když kliknu na levé spodní tlačítko, trvá 1-2sec., než se miniatury zobrazí.
EDIT:
Prosím k čemu je tlačítko v liste přepínačů, pod tlačítkem poloha, s ikonkou půlměsíce? Mam u něj vypnuto, cekal bych ze je to něco na způsob nerušit, tedy noční režim, ale po kliknuti ne to hodí na nastaveni cortany, která není pro CZ stále ještě dostupná.
Prohlížeči edge bych vytknul jedinou věc a tou je rychlost zobrazeni stránky s miniaturami otevřených stránek.
Když kliknu na levé spodní tlačítko, trvá 1-2sec., než se miniatury zobrazí.
EDIT:
Prosím k čemu je tlačítko v liste přepínačů, pod tlačítkem poloha, s ikonkou půlměsíce? Mam u něj vypnuto, cekal bych ze je to něco na způsob nerušit, tedy noční režim, ale po kliknuti ne to hodí na nastaveni cortany, která není pro CZ stále ještě dostupná.
-
Mahtiel
- smartmaniak

- Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Přesně nevím, jak se to jmenuje - lze si tam nastavit tichý režim, kdy až na nastavené výjimky nebudeš rušený notifikacemi, voláními atd. Když jsem měla US region s Cortanou, tak jsem využila. Je super, když tě v noci nebudí ze spaní sms nebo notifikace, ale zároveň se ti mohou dovolat určití lidé, ale ostatní nee. Lze si tam zvolit, že tichý režim je třeba od 23:00 do 7:00 apod. Bohužel je to úzce napojené na Cortanu. Pokud chceš toto využívat, musíš telefon nastavit na region, který umožňuje použití Cortany
-
Radek Jahoda
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950
Quiet hours neboli tichý režim. Funguje jen s Cortanou bohužel.
Jasný, ale když nastavím země oblast na třeba spojené království změní se i jazyk telefonu a problémy mohou byt i u store a dalších ne?
-
Radek Jahoda
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950
Upřímně já mám US region i angličtinu US a nemám nikde problém. Naopak funguje cortana, groove music, ve storu mohu kupovat i filmy. No prostě co je region locked tak není:-D
To že je prostředí v angličtině mi zas tak nevadí, anglicky umím.
To že je prostředí v angličtině mi zas tak nevadí, anglicky umím.
A je možná kombinace US Region a jazyk čeština to asi ne co?
-
Mahtiel
- smartmaniak

Myslím, že ne, Cortana je úzce spojená s jazykem telefonu
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
Anglicky viem aj ja skor o ten princíp - rok 2016 a ja nebudem mať telefón vo svojom jazyku ? :D zatiaľ prehodeniu na US odolávam ale láka ma ten Groove music - teda ide tam nakup hudby aj filmov ? Za hudba sa streamuje ako Spotify alebo stiahne lokalne?
ManT - myslím že ne to by bol aj vlk syty aj ovca cela :D:D
ManT - myslím že ne to by bol aj vlk syty aj ovca cela :D:D
Nj chápu ze cortana pro CZ asi jen tak nebude, podobne jako siri u ios, ale proc je na ni funkce Quiet Hours vázána?
-
Mahtiel
- smartmaniak

Myslíte, že by zde na Smartmanii byl zájem o Lumii 520? Dneska se nám po opravě vrátila ze servisu (opravena micro usb zdířka). Že bych vystavila inzerát. Fascinuje mne, že na mp.cz ji prodávají za neuvěřitelných 1650 Kč.
Dej inzerát do bazaru, pokud nasadíš rozumnou cenu, někdo se jistě ozve.
MP za ní dá na ruku 1.000 Kč, tak bych to dala jim.
-
hotovyrado
Sandro, nechci Ti do toho kecat, ale pokud nehoníš každou korunu, tak je zbytečné to prodávat, reálně bych to nekoupil více, než za tisícovku (beru to podle své L620), nech si ji (jako jako já) jako záložní mobil, nebo např. na cesty a navigaci..... Je to malé, do báglu se to vejde a pokud to spadne na zem, nebude Tě to až tak trápit... můj názor.... 
EDIT....ale pokud Ti dají 1000, tak bych ten litr vzal, tohle situaci mění. Výše popsána je skutečnost, kdy bych já za L520/620 nedal více než dejme tomu 800, když fungl nová 532 je za 1800
EDIT....ale pokud Ti dají 1000, tak bych ten litr vzal, tohle situaci mění. Výše popsána je skutečnost, kdy bych já za L520/620 nedal více než dejme tomu 800, když fungl nová 532 je za 1800
Já ji neprodávám 
Skoda, od takove sympatandy bych ji i koupil:P
Díky
Nedávno jsem prodávala 830
Ale už je pryč.
Njn, kdo pozdě chodí... :(