Lumia 950 & 950 XL: Insider program a diskuze o nových buildech
-
Radek Jahoda
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950
Lumia 950 & 950 XL: Insider program a diskuze o nových build
Tak teď hlavně nebudeš čekat na případný OTA jak si to usmyslí operátor ale půjde to přímo od MS.
- Zaklinac
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Apple iPhone 7 Plus + Microsoft Lumia 950 XL
Hm ja mám nebrandovaný tel a najnovší FW nemám...sakra ale ma dráždite s tým insiderom 
-
Misanekx
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Huawei P10, Lumia 640LTE
Insider je v pohodě, nikdy jsem nemel problémy a vždy se da telefon pripadne obnovit pres rexovery tool. Jinak nebrandovany pro CZ není stejný jako nebrandovany v jine zemi. Ja si nainstaloval nějaký soft primo od MS, který je nebrandovany verze EU. Pro novy firmware dost lidi po svete instaluje verzi pro jižní ameriku, ta ma taky aktualizace mezi prvníma. Samozrejme když budu chtít tak kdykoliv udělám flash zpět na brand od CZ VodafoneZaklinac wrote:Hm ja mám nebrandovaný tel a najnovší FW nemám...sakra ale ma dráždite s tým insiderom
Vážení, mám na 950XL build .107 a za poslední tři dny mi Insider fast nabídl tři aktualizace. Jenže vůbec netuším, o jaké šlo. Máte někdo potuchy? Jinak v chování mobilu jsem nezjistil nic nového/jiného...
950 DS: Právě se mi nabídl v telefonu update 10.0.14267.1002. Zatím se instaluje. Kéž by pomohl vyřešit problémy, co ten telefon má... Jenže s každou další aktualizací je ten můj optimismus a víra ve zlepšení stále menší a menší... No, uvidíme, co bude nového.
Mimochodem, chvíli před tím, než jsem zkusil vyhledat aktualizace, se mi objevila zpráva: Aktualizace obrazovky rychlého přehledu (aka GS). Když jsem na tu noticku klepnul, dostal jsem se na nastavení GS, ale nic nového tam nepozoruju.
Zaznamenali jste někdo nějakou změnu?
Mimochodem, chvíli před tím, než jsem zkusil vyhledat aktualizace, se mi objevila zpráva: Aktualizace obrazovky rychlého přehledu (aka GS). Když jsem na tu noticku klepnul, dostal jsem se na nastavení GS, ale nic nového tam nepozoruju.
Zaznamenali jste někdo nějakou změnu?
Tak jsme o hodinu a půl dál a telefon se stále neprobral z aktualizace... migrace dat, 66 %, krok 1 z 10. A tam to iví minimálně hodinu. Vidím to tak, že provedu komplet recovery, třeba se při té příležitosti natáhne i nový FW... :-o
-
Misanekx
- stálý přispěvatel

Pozor na to, jedna se o první aktualizaci redstone a je u ni prechod z 32bit systemu na 64bit. Sam Microsoft psal, ze je opravdu pro nadsence a muze mit chyby. Asi by po ni bylo dobre dat tovární nastaveni
Re: Lumia 950 & 950 XL: Insider program a diskuze o nových b
Zatím jede bez HR a nepozoruji žádné potíže.
-
Misanekx
- stálý přispěvatel

Re: Lumia 950 & 950 XL: Insider program a diskuze o nových b
Tak to je super. MS tuhle aktualizaci bude nějakou dobu držet pouze pro Lumie série 950, 550 a možná 650. Chtějí to nejdříve poradne otestovat na nových telefonech aby se vyvarovali problemu a kritiky majitelu starších zarizeniSinpa wrote:Zatím jede bez HR a nepozoruji žádné potíže.
- Daff_Cz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black
Nedoporučuji aktualizovat na Redstone, problém s mobilními daty z notifikační lišty, když chcete on/off, telefon zamrzne, telefon se mi nechce probouzet, probudím ho jedině restartem a topí tak hodně, že se mi začal rosit i zadek, když jsem měl telefon v kapse, nejde vůbec spustit EDGE. Je to prostě zmetek. Myslel jsem si, že MS bude vypouštět funkční verze, kde můžou být nějaký chyby, ale ne, že to bude zcela nefunkční... 
Jinak se mi to instalovalo nehorázně dlouho, od 13:30 do cca 17:30....
Jinak se mi to instalovalo nehorázně dlouho, od 13:30 do cca 17:30....
-
Misanekx
- stálý přispěvatel

Prave jdu instalovat na debrandovanou Lumii 950xl. Mam stazeno a pouze potvrdim restart. Napisu pak poznatky. Na debrandovane by melo byt vse OK
- František Šafr
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Xiaomi Mi 8
Po celém odpoledni mohu říci, že výrazně zlepšila stabilita aplikací a rychlost systému. Reakce jsou téměř bleskové. Navíc mám pocit, že zlepšila grafika systému (dlaždice mi přijdou více uhlazené). Výdrž se nezměnila (od posledního buildu je Lumia 950 XL skvělý držák). Chyb jsem si zatím nevšiml, tak uvidíme, jak na tom bude za pár dní.
-
Misanekx
- stálý přispěvatel

Tak zatim mohu konstatovat, ze telefon je hodinu zaseknuty pri bootovani po instalaci. Premyslim zda dal cekat, nebo udelat master reset pres tlacitka...... takze nakonec stacil soft reset a jede migrace dat. Uz se to zda v poradku....migrace dat cca tri minuty a telefon jede na redstone. Kazdopadne znatelne zrychleni je znat hned po prvnim spusteni. Jdu testovat dal.... vse jede jak ma vcetne EDGE a reakce bleskove.
-
Misanekx
- stálý přispěvatel

Jedine co v Redstone neni opět odstraneno je chyba s @ jinak to na me 950xl jede hodne slusne.
-
Stevik
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
Ukecali jste me, jdu do toho 
Daff_cz: A já to po dvou hodinách vzdal... to jsem měl asi ještě dvě-tři hodinky počkat
.
Blbý ale je, že problém s BT stále nevyřešen
.
Blbý ale je, že problém s BT stále nevyřešen
-
Stevik
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
Tak ten uz mi v prubehu zmizel, tak ho treba ziskam.
Ahoj tak dnes jsem nainstaloval Redstone do dvou telefonu l950 a 950xl. Po instalaci ani jedna nesla odemknout, vůbec nereagovali na odemikací tlačítko. Pomohlo restartování telefonu, tovární nastavení jsem nedělal. Tak až na tenhle první zádrhel běhá vše jako po drátku, systém je znatelně rychlejší, odemikaní oční duhovkou je také daleko rychlejší. Jediná chyba na co jsem přisel, při připojení přes Continuu funguje špatně ovládání šipky po obrazovce přes ovládání na displeji telefonu, ale při ovládání přes myš je vše v pořádku. Tak že u nás Redstone docela dobrý
-
Misanekx
- stálý přispěvatel

To Samíc: Přesně jako ja, první nabeh telefonu se nedařil a pomohl az soft reset. Po něm oproti .107 telefon jak vyměněny. Strasne se zrychlil.