Windows 10 Mobile: Release preview
Windows 10 Mobile Technical Preview
diky, tak co lidi ještě někdo, a pokud možno nejaka rada protože je to pro me srdcovka a bez toho jsem v prde...., diky
-
Mahtiel
- smartmaniak

- Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Zkus třeba Maxhton, tam jde na rozdíl od Opery diakritika. Nebo napiš webmasterovi webu...
molca.....na mrk.cz bude nějakej problém protože včera jsem se normálně přihlásil a dnes my to taky nejde.Zkus kontaktovat M.Maťáka což je admin webu jestli nedělal nějakou změnu a pokud ne tak to bude problém edge. Apropo fungují vám videa na idnes.cz ?
-
nasko
- nováček

- Zařízení: 2xLumia920 w8.1, 2xLumia920 W10M
Zdravím a co tak L550? V čem je lepší L640LTEMahtiel wrote:Mám radost, budu mít Lumču 640 LTE z TS Bohemia za výborných 2600 Kč. Byla na ní sleva, protože byla rozbalená a navíc jsem využila akce "Lumiamánia" (dle infolinky je možná akce i na rozbalené kusy). Zítra si jdeme do Electroworldu pro Lumii 520 po opravě, takže tu patrně prodáme a budu mít tedy výborný mobil za hubičku a navíc nám zůstaně náhradní Lumia 535 doma. Kdo by chtěl, ještě je v nabídce TSka snad ještě minimálně jedna rozbalená 640Tka LTE (bílá)
Ještě jsem to zkoušel a šlo mi tam teď něco napsat v případě že jen netapl na to okno, ale na text "email" vlevo vedle okna.
Jde o to ze dřív to fungovalo ze starym sestavenim cca 3-4 mesice spatky takže problém je ve win. ale maxthon jsem ještě nezkousel
takže uplne to same nefunguje.
molca....včera jsem se normálně přihlásil na L 830 poslední build. Problém bude na webu.
a ted ti to nejde? zajimave ze na pc to jde a v opere mini taky zajimave, potam se
ted jsem mu psal tak uvidím co odpovi, doufam že je chyba u nich, protože to nejede krome opery mini na žadnem jinem prohližeči
Teď tam mám stále vyplněné obě okna a pro změnu to nejde smazat. Něco je špatně s těmi okénky protože nereagují na jakoukoli změnu.
A včera ti to jelo teda jo?
je to největší rybářsky server v CR, takže mě to se.re když nemůžu bejt mobilní, víš jak
je to největší rybářsky server v CR, takže mě to se.re když nemůžu bejt mobilní, víš jak
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
Edge je inak taký blbecek že keď zadám do adresného riadku napr win 8.1 - tak tu bodku zoberie ako rozdeľovač adresy a domény a zobrazi mi že stranku nemožno nájsť namiesto vyhladavania v Googli - Explorer to vedel :-/
Ja jenom nevim proč nezkopírovali věci z exploreru, a neudelali něco na vic, ale jak rikam nejede to krom opery mini nikde, takže problém bude bud na vebu nebo ve win
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Jj, přesně, v tejdnu jsem se u toho navztekal.imperator wrote:Edge je inak taký blbecek že keď zadám do adresného riadku napr win 8.1 - tak tu bodku zoberie ako rozdeľovač adresy a domény a zobrazi mi že stranku nemožno nájsť namiesto vyhladavania v Googli - Explorer to vedel :-/
A třeba stránka hokej.cz (která je na normálním, stolním prohlížeči jaktakž použitelná), mi s Edge prakticky nefunguje. Přečtu článek, dám zpět, kliknu na článek níž a stejně mě to hodí do článku, ze kterého jsem vyjel. Jako by to blbě vyhodnotilo dotyk nebo co.
-
pogo8303
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei Nova 3, Huawei P20 Lite
Tak ta synchronizace outlook.com -> zařízení je fakt nějaká divná. Připojoval jsem přítelkyni gmail k ms účtu kvůli kontaktům, na outlook.com je vidím, na produkčním .104 buildu na PC a na insider buildu .107 v mobilu čekám už 2 hodiny, až se kontakty ukážou... Synchronizaci jsem přejel ze všech stran a nikde nic.
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
Nový build redstone jen pro oficiální W10M zařízení. https://blogs.windows.com/windowsexperi ... ild-14267/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Zatím pouze pro zařízení dodávaná s W10M (950, 950XL, 550 a Mi4)...
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
Na L640 mi videa na idnes nejdou a kámošovi na L930 taky ne.malir66 wrote:molca.....na mrk.cz bude nějakej problém protože včera jsem se normálně přihlásil a dnes my to taky nejde.Zkus kontaktovat M.Maťáka což je admin webu jestli nedělal nějakou změnu a pokud ne tak to bude problém edge. Apropo fungují vám videa na idnes.cz ?
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
Neviem kto sa ma to pýtal ale doobedu som si dal ku kontaktu narodeniny a teraz o polnoci sa syncol do kalendára (mal som ho na nabíjačke vtedy sa zvykne syncovat a zalohovat ms konto) takže funguje to no