Acrobat reader v HTC s710 Vox

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
Post Reply
d.lord
nováček
nováček

Acrobat reader v HTC s710 Vox

Post by d.lord »

Ahoj nahral jsem si do mobiůu skripta do skoly, ze si je budu procitat, jenze se mi proste nezobrazi text, obcas se mi zobrazi nejaky obrazek ale to je vse. Potreboval bych poradit co s tim, popripade nejaky jiny PDF reader kterej by fungoval na Voxikovi. Diky moc
vozkych
nováček
nováček

Post by vozkych »

Nejsem tedy kdovíjaký expert na PDF, ale je možné, že ta skripta používají nějaký font, který není v systému (dost pravděpodobné, když uvážím jak málo fontů v systému je) a není ani "přibalen" k tomu PDF (embedded font). Nebo jsou ta skripta ve verzi PDF, která není "příliš" podporovaná v Acrobat Reader LE 2.0.

Zkusil bych ta skripta převést do jiné verze PDF, popřípadě fonty zahrnout do toho PDF. S obojím by ti mohl pomoci PDFCreator: http://sourceforge.net/projects/pdfcreator/. Je to vlastně tiskový driver do PDF pro desktopové Windows.

Nainstaluj PDFCreator na PC, otevři skripta v Acrobat Readeru na PC, dej z Acrobatu tisk a vyber tiskárnu "PDFCreator". Před tiskem si pohraj s nastavením výsledného PDF-ka.
Spiderr
nováček
nováček

Post by Spiderr »

Zkus novou ROMku, možná se to zlepší. Nebo přetaktovat procesor před spuštěním.
d.lord
nováček
nováček

Post by d.lord »

vozkych
PříspěvekZaslal: po únor 11, 2008 0:36 Předmět:
Nejsem tedy kdovíjaký expert na PDF, ale je možné, že ta skripta používají nějaký font, který není v systému (dost pravděpodobné, když uvážím jak málo fontů v systému je) a není ani "přibalen" k tomu PDF (embedded font). Nebo jsou ta skripta ve verzi PDF, která není "příliš" podporovaná v Acrobat Reader LE 2.0.

Zkusil bych ta skripta převést do jiné verze PDF, popřípadě fonty zahrnout do toho PDF. S obojím by ti mohl pomoci PDFCreator: http://sourceforge.net/projects/pdfcreator/. Je to vlastně tiskový driver do PDF pro desktopové Windows.

Nainstaluj PDFCreator na PC, otevři skripta v Acrobat Readeru na PC, dej z Acrobatu tisk a vyber tiskárnu "PDFCreator". Před tiskem si pohraj s nastavením výsledného PDF-ka.
PDF creator funguje perfektne, jak rikas zmenil jsem ten font a je to perfektni. Diky moc :tlem:
vozkych
nováček
nováček

Post by vozkych »

to d.lord: Rádo se stalo. Zrovna se chystám vzít si na víkend nějaké čtivo...pro jistotu jej také proženu PDFCreatorem. Zatím jsem to nepotřeboval.
Post Reply

Return to “HTC S710/S730”