Zdar, už asi týden procházím celosvětově webem a nepodařilo se mi najít žádný fitness náramek, či smartwatch (hodinky), které by uměli plně komunikovat s Windows mobile 8.1 co je na 640LTE. Jediný co to umí je Microsoft BAND1,2, ten mě ovšem vizuálně nějak neohromil a jeho výdrž 2dny na baterii též ne.
Máte někdo zkušenosti s něčím co podporuje hlavně : Notifikace - volání,zmeškané volání, kalendář atd + fitness funkce, jako spálené kalorie, vzdálenost,.. ideálně za příplatek i s integrovaným senzorem na tep?
Prošel jsem toho opravdu moc, a nenašel NIC co by toto splňovalo.
Díky všem za případné typy a zkušenosti.
SmartWatch, fitness náramky, existuje něco jiného než BAND?
-
bouskat
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia N97, Lumia 920, 950XL
Re: SmartWatch, fitness náramky, existuje něco jiného než BA
10ky umí fitbit a Garmin náramky ještě.
na fitbit jsem se díval, a až na jeden model vypadají dost hrozně, nicméně, recenze nejsou vůbec dobré :(
A u toho garminu máš na mysli nějaký konkrétní model? Co umí notifikaci tepovku a zbytek? Popř, jak se jmenuje APP do tel, přes kterou to jede?
Díky
A u toho garminu máš na mysli nějaký konkrétní model? Co umí notifikaci tepovku a zbytek? Popř, jak se jmenuje APP do tel, přes kterou to jede?
Díky
-
bouskat
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia N97, Lumia 920, 950XL
Re: SmartWatch, fitness náramky, existuje něco jiného než BA
Tato...
Garmin Connect Mobile https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh20c82" onclick="window.open(this.href);return false;
Garmin Connect Mobile https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh20c82" onclick="window.open(this.href);return false;
mrknu na to, ty Vivoactive nevypadají zle :D ale 8000kč taky není nejméně.