Microsoft Lumia 640 / 640 XL
Prave preto aby som nelutoval sa chcem radsej informovat vas co chce prechadzali z androidu na windows. A hlavne nechcem aby som to lutoval.
tak si kup windows a nech si i android a pak se po vlastnich zkusenostech rozhodnes sam , jednoduche a 100 procentne ucinne .
ps ja jsem neprechazel mam tri systemy vcetne ios ( konkretni odpoved ti nkdo nenapise , je to sakra individualni zalezitost )
ps ja jsem neprechazel mam tri systemy vcetne ios ( konkretni odpoved ti nkdo nenapise , je to sakra individualni zalezitost )
G3 chcem predat a rovno vhupnut do lumii. Hlavne koli peniazom.
tak v tom pripade , za me , jestli jsi jen unudeny z androidu --- tak si radeji android nech .
-
pogo8303
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei Nova 3, Huawei P20 Lite
každýmu sedne jinej systém. Já jsem byl znuděnej z androidu před dvěma, třema? nevim kolika lety a zatím se stále u Lumií držím. Ale každý si fakt musí zkusit sám, co mu vyhovuje... Univerzální rada neexistuje.
Ok a teraz si to zoberme po vykonostnej stranke telefonu. Je ta lumia dobra alebo bude zasekana atd. Pretoze G3 nie je zase telefon ktory je pomaly alebo zasekany.
-
Xlendi
- přispěvatel

- Zařízení: SG Note II, Lumia 640 XL LTE dual sim
Asi tak - WM je systém pro telefonování, pro SMS, e-maily, web, pro práci. Není na hry. Pokud chceš hrát hry, zůstaň u androidu. WM je obecně méně náročný systém na hardware, 1 GB RAM odpovídá tak 2 GB RAM u androidu. Stabilita WM telefonů, co prošly mýma rukama, je příkladná (Lumia 435, Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 550). I u špičkových androidů se prostě systém občas sekne či restartuje. U Lumie 640 XL se mi to stalo jednou, a to jsem se hrabal v nastavení a pokoušel se (neúspěšně) vymazat z telefonu řeči jako čínština a japonština (mám hongkongskou distribuci).
Tedy - WM se neseká a jede bez problémů. Není na něj ale plno pro android běžných aplikací a her. Pokud chceš nějaký trochu použitelnější program, není zadarmo (já koupil zatím dva - fotoaplilaci ProShot za 80 Kč a Počasí++ tuším za 30 Kč). Pokud si nejseš jistý, že ti to nebude vadit, android neopouštěj. Mě to třeba někdy vadí a proto mám telefony dva - jeden s WM na volání, SMS a web a druhý, starší vlajkovou loď s androidem, na vše ostatní. Pro mě ideální kombinace.
Tedy - WM se neseká a jede bez problémů. Není na něj ale plno pro android běžných aplikací a her. Pokud chceš nějaký trochu použitelnější program, není zadarmo (já koupil zatím dva - fotoaplilaci ProShot za 80 Kč a Počasí++ tuším za 30 Kč). Pokud si nejseš jistý, že ti to nebude vadit, android neopouštěj. Mě to třeba někdy vadí a proto mám telefony dva - jeden s WM na volání, SMS a web a druhý, starší vlajkovou loď s androidem, na vše ostatní. Pro mě ideální kombinace.
Dakujem za odpoved,velmi ste mi pomohli.
Takze jses rozhodl jak ? neni li to tajemstvi 
podla mna je prechod z g3 na 640 hlupost..uz len to rozlisenie displeja je 3x mensie..o hw celkovo nehovorim..ak uz,tak prechod na 930
Re: Microsoft Lumia 640 / 640 XL
Lumii s 1GB RAM nebrat!
dovolujem si poopravit tvoje tvrdenie: Lumiu s 0,5GB nebrat!
Mně se 1GB na mé Lumii 640 zdá málo. Stačí mít v Edge otevřené dvě karty a když se mezi něma přepínám, tak se každá načítá znovu. Nevím, ale buď je Edge špatně napsanej, nebo je prostě 1GB RAM málo.
- Daff_Cz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black
Re: Microsoft Lumia 640 / 640 XL
Já bych i řekl, ze 1gb ram je už málo, to je pak furt samý načítám a obnovuji, mel jsem 640 xl tak vím o čem mluvím. Ted mám 950 xl a to je jiný kafe, žádný takový hlášky neznám...
No jo , ale rozdil cca 15 tisic 
Ja mam obe, a pri otvoreni viacerych zaloziek mi ich Edge pri ich prepinani znovunacitava na oboch fonoch. Optimalizacia na malu RAMku je ako keby zapnuta aj u 950-ky, hoci ma 3GB, tu velku RAMku Edge este nevie vyuzit. Hoci u Androidu je dnes uz 1G malo, u Win sa s tym bude dat nejaku dobu vydrzat, nebal by som sa toho
Osobně si prostě myslím, že v tomto případě jde o to, jak je ta aplikace napsaná.
Rozhodol som sa, ze kupim G4. Nechcem si pohorsit a kupit nieco horsie. Kedze g3 je podla mna super telefon.
-
bery1970
- přispěvatel

- Zařízení: lumia 520,535 ex-nyní L640 LTE
tak sláva 
-
Pišta Hufnágl
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Redmi Note 5 LTE 64 GB
Tož mi to včera přišlo. Na Miracast dobrý - konečně můžu do TV posílat film i s externími titulky. Stalo se mi ale, že po nějaké době vypadl zvuk, a jel jen obraz. Mám ale podezření, že jde spíš o problém v aplikaci VLC. Ještě prověřím.Helle wrote:To je ono a funguje perfektněPišta Hufnágl wrote: Myslels tohle? http://www.aliexpress.com/store/product ... 54906.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Každopádně - dají se s tím dělat ještě i jiné skopičiny, než zrcadlení plochy? Páč na tu IP adresu co nabízí se mobil připojit nechce. Máš to už nějakou dobu, tak jsi určitě zkoumal...