Odpojovani od Wifi

Vše, co se točí okolo tabletu iPad a telefonech Apple iPhone 6, 5/5s, 4, 3GS, 3G…
Odpovědět
Davedroid
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 352
Registrován: pát črc 01, 2011 16:55
Zařízení: iPhone 7
Bydliště: Praha

Odpojovani od Wifi

Příspěvek od Davedroid » čtv led 14, 2016 23:20

Ahoj, od 6, pres 6 plus s nyni intezivne 6s me i manzelky ma problem, ze se samovolne doma odpojuje od Wifi , at tak mi to bzdy sezere FUP od operatora. Zkusil js vsechna reseni popsana zde, i ta v diskusi
http://www.iphonehacks.com/2015/09/fix- ... blems.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Volal na Apple podporu a zatim zadne reseni nefungovalo.
Prosim, nemate nekdo reseni krome vymeny routeru nebo iPhonu? Jirko, nevis?
Pozn: vsechna android a Windows zarizeni i stary iPad drzi na Wifi bez problemu.
Diky

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2101
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; iP5 ; Classic
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Odpojovani od Wifi

Příspěvek od koumes » pát led 15, 2016 0:55

Tuto? http://mobil.idnes.cz/vysoka-utrata-kvu ... b_tech_LHR" onclick="window.open(this.href);return false;

Radeczek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 279
Registrován: ned led 26, 2014 22:54
Zařízení: iPhone 5s

Odpojovani od Wifi

Příspěvek od Radeczek » pát led 15, 2016 1:24

WiFi assist v tomto případě můžeme vyloučit. Pravděpodobně bude chyba v nějaké nekompatibilitě routeru a telefonů iPhone. Otázka je, zda se tak děje i mimo domov, nebo si domu zapůjčit jiný router a vyzkoušet to. Kdyby se to dělo s jedním telefonem, řekl bych, že je vadný, ale že se to děje s několika telefony, to je divné.

chmeldas
smartguru
smartguru
Příspěvky: 651
Registrován: pát zář 04, 2009 8:42
Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
Bydliště: Německo a okolí Brna

Odpojovani od Wifi

Příspěvek od chmeldas » pát led 15, 2016 6:04

Přesně to stejné se mi děje na baráku v Německu. Mají tam nějaký pošahaný free wifi hotspot a po čase se mi 6S sama od wifi odpojí. Přes noc jsem to zkoušel i doma a tam se mi to neděje. Možná jde o nastavení routeru, ale čert ví proč. :evil: Žádný z předchozích telefonů s WP a W10M mi to nedělal.

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9225
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

Odpojovani od Wifi

Příspěvek od Jiří Hrma » pát led 15, 2016 9:39

Davedroid: Pokud to dělá jak tvůj i manželky iPhone, viděl bych problém v routeru (nebo jeho nastavení). Nejjednodušší bude zkusit jiný router, tím by se to mělo vyřešit. Já roky používám TL-WR1043ND od TP-Linku a maximální spokojenost.

Davedroid
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 352
Registrován: pát črc 01, 2011 16:55
Zařízení: iPhone 7
Bydliště: Praha

Odpojovani od Wifi

Příspěvek od Davedroid » pát led 15, 2016 12:51

Diky.
TP link mi to prave dela, jen nevim, jaky mam typ. Zkusim kdyz tak koupit novy.

AIKON
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 298
Registrován: stř srp 20, 2014 5:20
Zařízení: Apple iPhone 6s Plus 64GB Space Gray

Odpojovani od Wifi

Příspěvek od AIKON » pát led 15, 2016 14:08

Hele mám taky problém D-Link DIR 615 a iPhone 6s Plus
U mne vždy Safari že server nebyl nalezen - když streamuje hudbu a video tak se vždy po čase načítá
Net je optika 100/20
Přes data to nikdy neudělá

Jdu koupit Apple AirPort Express

Davedroid
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 352
Registrován: pát črc 01, 2011 16:55
Zařízení: iPhone 7
Bydliště: Praha

Odpojovani od Wifi

Příspěvek od Davedroid » sob led 16, 2016 17:47

Vyřešeno tak, že jsem koupil Apple Airport Express. Jen si říkám, jestli to tem Aplle nedělá takhle schválně. Jestůli takhle nezvedá cross sell svých produktů. Však údajně i starší zařízení iOS 9 zpomaluje, aby byli lidi "motivovaní" koupit novějsí.
Mo nic, stálo mne to 4.990,- :-( ale už vše šlape, jak má.

chmeldas
smartguru
smartguru
Příspěvky: 651
Registrován: pát zář 04, 2009 8:42
Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
Bydliště: Německo a okolí Brna

Odpojovani od Wifi

Příspěvek od chmeldas » sob led 16, 2016 18:05

Apple Airport Express za 4990? Doufám, že jsi jenom zaměnil název Express za Extreme. Jinak tě totiž pěkně natáhli. Express stojí kolem 2500.

Radeczek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 279
Registrován: ned led 26, 2014 22:54
Zařízení: iPhone 5s

Odpojovani od Wifi

Příspěvek od Radeczek » sob led 16, 2016 18:18

Davedroide, nepropadej paranoie. Kdyby to dělal Apple schválně, byly by jsme v tom všichni společně. Ty ten problém řešíš už rok a že by se zrovna na tobě chtěli finančně zahojit? To fakt ne :) Ostatně, tohle samé jsme řešili u dcery, jen s tím rozdílem, že šlo o android. Jen jsi měl asi smůlu na router.

mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1189
Registrován: ned kvě 22, 2011 21:54
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Re: Odpojovani od Wifi

Příspěvek od mberdych » sob led 16, 2016 18:33

Jo, blackberry je na routery take vybirave. Ale ono je to spis tim, ze ty levne sunty jsou proste na h***o.

AIKON
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 298
Registrován: stř srp 20, 2014 5:20
Zařízení: Apple iPhone 6s Plus 64GB Space Gray

Odpojovani od Wifi

Příspěvek od AIKON » sob led 16, 2016 19:43

To jak psal kolega, si musel koupit Extrem i Apple ten Express prodává za 2990,-
No a šlape dobře? Já ho v pondělí objednám taky.

Davedroid
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 352
Registrován: pát črc 01, 2011 16:55
Zařízení: iPhone 7
Bydliště: Praha

Odpojovani od Wifi

Příspěvek od Davedroid » pon led 18, 2016 22:18

Samozrejme Extreme za 4.990,- :-) popletl jsem to. A Airport Extreme se hodi tak jako tak,at uz budu mit iPhone ci Android, paradne drzi a dosah v poho. Manzelcin 6s take take ted na Extreme drzi super.

AIKON
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 298
Registrován: stř srp 20, 2014 5:20
Zařízení: Apple iPhone 6s Plus 64GB Space Gray

Odpojovani od Wifi

Příspěvek od AIKON » úte led 19, 2016 8:25

Hm.... Sem koukal ten Express nemá ac jen n - já to tu mám hodně zarušený tak si říkám že ac by to chtělo na lepší rychlost. Zas 5 tisíc za router se mi zdá moc, a za 8 je už s 2TB diskem na zálohování.
Tak sem zatím neobjednal a váhám co vzít. Hlavně ten Express se mi líbí, že je malí jej a do hotelu a td a na druhou stranu už vidím jak v brzké době vydaj novou verzi s ac a budu nasranej ze sem koupil jen n.

Myslíte že Express má cenu, nebo jedině ac ( extrem, Time Capsule) ?

Odpovědět

Zpět na „Zařízení (iPad/iPhone)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů