ahoj mam tehnle smartphone asi tyden, a zda se mi. ze jeho vydrz je pomerme mala - kazdy den musim nabijet(nevypínám telefon na noc), pouzivam tornado power controll na podtaktovani processoru. Dneska jsem ho nabil na 100% ve 12:00 a ted uz baterka klesla o 28%. Netelefonoval jsem, nehral jsem si s nim ani nepsal smsky. Taky se vam tak rychle vybiji?? nemate nejaky typy pro zvyseni vydrze??
diky moc
HTC s710 Vox a jeho vydrz
Moderní akumulátory v mobilních telefonech získají svou plnou kapacitu až po několikerém nabití a vybití. Většinou stačí tak pětinásobné.
Nemyslím si, že je nutné programy vypínat. Alespoň ne ty, jež jsou std. předinstalovány a slouží na běžnou práci s telefonem. Něco jiného jsou programy na práci s multimédii (audio, video přehrávače).
Slušným "žroutem baterie" je zapnuté Wi-Fi či Bluetooth.
Nainstaluj si nějaký program na sledování spotřeby WM zařízení a zkus laborovat se spuštěnými programy a konfigurací Voxe.
Nemyslím si, že je nutné programy vypínat. Alespoň ne ty, jež jsou std. předinstalovány a slouží na běžnou práci s telefonem. Něco jiného jsou programy na práci s multimédii (audio, video přehrávače).
Slušným "žroutem baterie" je zapnuté Wi-Fi či Bluetooth.
Nainstaluj si nějaký program na sledování spotřeby WM zařízení a zkus laborovat se spuštěnými programy a konfigurací Voxe.