Až půjdeš s Variem po bytě se zaplým foťákem, tak zkus zmáčknout spoušť Kapu, výsledek bude podstatně horší, než to trhání, co vidíš na displeji
Keisera 
Mimochodem při chůzi po hůř osvětleném bytě se ti bude škubat zobrazení i na Variu a dokonce na leckterém digitálu... za C v kaiserovi se ti upřimně omlouvám, nějak mi to tam pasovalo a správnost jsem nekontroloval
já nejsem žádný slepý zastánce typu Hulán. Je mi jasné, že by to mohlo být výkonově odladěnější. Ale ty vaše výkřiky tady, že 5 let staré zařízení porazí keisera jsou úplně stejěně hloupé jako Hulánovy argumenty o "pubescentech". I s tím že má třeba to Vario víc bodů v nějakém testu se mu nevyškrábe ani "pod displej" to přece musíte vidět

Chápu zklamání, i já se mu neubráním, ale to co tady předvádíte mi opravdu připadá jako "Hulánismus" z opačné strany. Kolik z vás ten přístroj má a raději pracuje na něčem jiném, protože ho to zpomaluje a irituje? život je o něčem jiném, jak o číslech. Tím ale neomlouvám společnost HTC a tenhle jejich krok mimo...
Filippo wrote:Máš sice pravdu, ale jen částečnou. Práce je možná rychlejší, ale podle toho, jakou myslíš. Pokud koukám na tyhle kategorie (grafika, hudba, hry...) tak na tom Kaiser není nejlépe a ty myslíš, že při práci je to jinak? To by byl ten test uplně k ničemu
no podle mně k ničemu je

jak jinak by mohlo mít vario o 400 bodů víc, než podstatně rychlejší Compact III se stejným procesorem, navíc "inteligentně" přetaktovaným až na 286MHz a jednou z vůbec nejrychlyších ROM, pokud ne nejrychlejší WM 6.1 - Vanilla 4.01 od Meschleho...