Windows 10 Mobile: Release preview

Všeobecná diskuze o nové verzi operačního systému Windows 10 Mobile
tgriger
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Microsoft Lumia 950XL White

Re: Windows 10 Mobile Technical Preview

Post by tgriger »

Mal som Note 2 a video bolo omnoho lepšie :-) Zázraky naozaj nečakám,ale sklamanie tam je.
robsol
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950

Windows 10 Mobile Technical Preview

Post by robsol »

Nevíte jak se zbavit té otravné notifikace že nastavení mého outlook účtu je zastaralé?
Sandra
smartstar
smartstar
Zařízení: iPhone SE

Post by Sandra »

To by mě taky zajímalo. Dělá mi to jeden účet prakticky neustále a mezitím stahuje nové maily.
vormen
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 920

Post by vormen »

Mně to taky pořád hlásilo, měl jsem nastavenou synchronizaci při doručení, pak jsem ji změnil na hodinu a už to nikdy nezahlásilo.
Sandra
smartstar
smartstar

Post by Sandra »

Synchronizace jednou za hodinu je nevyhovující, chci aby mi e-mail přišel okamžitě jak je doručený. Doufám, že chybu nacházející se v poště opraví než vydají finální verzi.
Freeloader
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia 8

Post by Freeloader »

Hans_16 wrote:Tak jsem včera udělal instalaci WP8.1 přes WDRT a vypadá to, že ty problémy s kvalitou zvuku u nahrávaných videí dělá jen app Fotoaparát od MS. Videa nahraná přes Lumia Camera se mi zdají v pořádku. A Lumia Camera ve W10M už nefunguje a na W10M už jsem si tak zvykl, že je pro mě WP8.1 veliký nezvyk. Mám tento problém s kvalitou zvuku u videí nahraných přes Fotoaparát od MS jen já?
aky mas tel? chyba neni vo fotaku od MS. Lumia camera vyuziva 2 reproduktory a ide ti len jeden, MS fotoaparat vyuziva na nahravanie zvuku mikrofon dole ktory ti nejde na 90% koli softwaru, mal som ten isty problem (L925) - proste mi nejaky update (tusim to bol 8.1 GDR 2) odpalil mikrofon, vyriesila to az reklamacia

Sent from mTalk
Hans_16
přispěvatel
přispěvatel

Post by Hans_16 »

Mám L735. Takže nakonec to mám reklamovat? A já už se radoval, že to je chyba aplikace :-(
Luks
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Galaxy S7 Gold

Post by Luks »

Tak když ti to na WP8.1 nedělá,tak to logicky HW nebude...
Hans_16
přispěvatel
přispěvatel

Post by Hans_16 »

Právě že v app Fotoaparát od MS to dělá i u WP8.1. V Lumia Camera se to zdá dobré
hotovyrado

Post by hotovyrado »

Má z Vás někdo Navigon navigaci s NEkoupenou XL aktualizací? V tom případě mapové podklady zamrznou v době nákupu aplikace, třebaže se aplikace instaluje nyní.... tzn koupil jsem v 11/2014 takže mám mapy Q3/2014 což mám v Lumii 620 na WP8. Jenže..... nyní jsem si všiml, že v L920, kterou jsem dával do Desítek před 3 týdny, tak že tam mám mapy z Q3/2015 tzn aktuální! Takže bych rád věděl, zda při stahování Navigonu měly jejich systémy slabou chvilku, nebo zda v desítkovém Store je to prostě jinak... Zkoušet to reinstalovat samozřejmě nebudu, třebaže Navigon skoro nepoužívám (na RF a východní země je nejlepší Navitel).... díky
Tyris22
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 620

Post by Tyris22 »

I když jsem byl ze začátku s W10 spokojen, tak mi začíná pomalu docházet trpělivost. Včera jsem jen tak z nudy otevřel aplikaci "Zprávy" a našel jsem tam dvě nepřečtené, dva dny staré SMS, na které jsem nebyl upozorněn (ani zvuk ani notifikační centrum). Pamatuju si, že to tu už někdo o pár stran dříve psal taky. Jinak notifikace jiných aplikací (např. mail) fungují taky nějako podivně.

Ještě se zeptám, pokud mi vyskočí takový ten banner u horní strany obrazovky, tak se nedá odsunout do strany jako u W8.1 ale jen nahoru, máte to taky tak? A když ho odsunu, tak mi stejně ještě visí v notifikačním centru. Zdá se to jenom mě pitomé?

A to myslí Microsoft fakt vážně, že je tohle finální build? To si třeba lidé, kteří koupí novou Lumii nemůžou ani nastavit vlastní vyzvánění ze své hudby, nebo googlit, jak ho tam dostat?
kllr007
smartguru
smartguru
Zařízení: OnePlus 3

Post by kllr007 »

Tak konecne som dostal do telefonu starsiu verziu Lumia Camera (ktora ide spustit a neodkazuje na Widnows fotoaparat) - nakolko mam problemy s normalnym fotoaparatom - pri nahravani videa "nepozna" kde je este loseless zoom a kde je uz stratový. Takisto mi fotky z fotoaparatu (jpeg) prisli take divne...
pogo8303
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Huawei Nova 3, Huawei P20 Lite

Post by pogo8303 »

Tyris22 wrote:A to myslí Microsoft fakt vážně, že je tohle finální build? To si třeba lidé, kteří koupí novou Lumii nemůžou ani nastavit vlastní vyzvánění ze své hudby, nebo googlit, jak ho tam dostat?
Koukám, že máš L620. Odpovím tvými slovy: A to jako myslíš vážně, že insider verze byť se stejným číslem jako final pro 950/550 bude bez problémů fungovat na mobilu, který dostane final někdy v únoru?
Reddraw
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 920, 1020, 520, 535, 640DS

Post by Reddraw »

Nazdar lidi. Fungují vám platby ve store přes operátora? Ja měl nejdřív problém tam dostat vůbec možnost platby a teď když už se povedlo, tak po potvrzení platby mi to hodí chybu:

Zkuste to znovu

Na naší straně se stala nějaká chyba. Možná postačí chvilku počkat.

SFCMobi-0x80131509

le5lG3JBME6uFXY8.12.6

2015/12/13 - 10:35:50 UTC

Mam vodafone.
Tyris22
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 620

Post by Tyris22 »

pogo8303 wrote:
Tyris22 wrote:A to myslí Microsoft fakt vážně, že je tohle finální build? To si třeba lidé, kteří koupí novou Lumii nemůžou ani nastavit vlastní vyzvánění ze své hudby, nebo googlit, jak ho tam dostat?
Koukám, že máš L620. Odpovím tvými slovy: A to jako myslíš vážně, že insider verze byť se stejným číslem jako final pro 950/550 bude bez problémů fungovat na mobilu, který dostane final někdy v únoru?

Máš pravdu, nezjistil jsem si, zda je build na nových telefonech (byť se stejným číslem) jiný, než insider verze, proto jsem napsal otazník. Však si tu vůbec nestěžuju na to, že je na mé prehistorické Lumii systém pomalejší, že má časté záseky a podobně. Přece jen ale možná poslední insider build bych si představoval odladěnější co se týče funkcí (ne výkonu).

A vůbec, od počátku WP je složitá tak samozřejmá věc, jako je výběr vlastního vyzvánění. Na WP7 jedině přes aplikaci na PC, ve WP8 musíš nahrát písničku do složky Ringtones a u W10 (pro výběr vyzvánění budíku v insider) musíš na PC změnit dokonce meta tag žánru na ringtone, změnit .mp3 na .wma a tuto písničku nahrát do složky Ringtones. Věc, která šla na starých tlačítkových telefonech tak jednoduše :grin:
pogo8303
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Huawei Nova 3, Huawei P20 Lite

Post by pogo8303 »

Zvuk budíku jsem si normalne vybíral pres budík, aniz bych musel menit jakekoliv id skladby, nebo z mp3 delat wma. Vyzvánění si zkracuju, takze pouzivam ringtone maker.
relouth
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE

Post by relouth »

Zvovenie v telefone sa vybrat neda,zvonenie budika ano. :tlem:
hotovyrado

Post by hotovyrado »

Zvonění se nedalo vybrat tak 4 buldy zpět, ale minimálně 3 poslední sestavení si zvonění vybírám dle libosti a bez jakéhokoliv omezení
relouth
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 640,Redmi Note 4 LTE

Post by relouth »

ja si zvonenie telefonu nemozem zvolit mp3 co mam na karte
zvonenie budiku ale ano
ransot
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 950, Moto G5 plus

Post by ransot »

tak to zvonenie presun do pamete mobilu.
Post Reply

Return to “Windows 10 Mobile”