České znaky v Manažeru komunikace

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
LubosD
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

České znaky v Manažeru komunikace

Post by LubosD »

Ahoj,

mám HTC Kaiser s WM6 a po několika hodinách používání se mi pokazily znaky v Manažeru komunikace. Máte nějaký nápad, co s tím (kromě hardresetu)?
Attachments
Screenshot
Screenshot
Screen02.png (29.37 KiB) Viewed 1504 times
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Tak tohle jsem u WM jeste nevidel. Zkus softreset, zmenu regional settings (mistni nastaveni) na english (canada napr.) a opetovne na CZ. Pote muzes jeste preinstalovat cestinu, a kdyz ani to nezabere, tak opravdu zaHRkat. (HR-hard reset)
LubosD
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by LubosD »

Podařilo se mi najít patřičný konkrétní soubor, kde je lokalizace ke CommManageru, ale ten soubor je OK (identický se souborem v instalačním balíčku). To znamená, že průšvih je někde jinde :-/

UPDATE: něco je zvoraného ve skinu nebo tak. Když změním hodnotu DisableButtonText v HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\HTC\CommManager z 2 na něco jiného, tak to funguje OK (jen to vzhledově nezapadá do zbytku OS).
LubosD
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by LubosD »

Vyřešeno! Mohl za to Lingea Lexicon, který si do \Windows\Fonts nacpal svoje IPA fonty. Stačí do toho adresáře nakopírovat font Verdana a CommManager začne používat ten namísto těch IPA symbolů (a Lingea zároveň zůstane OK).
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”