Windows 10 Mobile: Release preview
Windows 10 Mobile Technical Preview
Pride mi SMS.
Stiahnem listu a kliknem na nu.
Lenze namisto toho,aby som sa dostal k SMS,tak to len donekonecna nacitava.
Deje sa mi to uz snad treti build.
Vam to ide normalne ?
Vam to ide normalne ?
-
osso
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950 XL, Lumia 830, Lumia 640 LTE, Nexus 5x
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
Áno ide to
Sent from mTalk
Sent from mTalk
-
Mahtiel
- smartmaniak

- Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Taky nefachčí, ale HR, který by snad pomohl, zatím dělat nechci. Očekávám, kdy přijde ofiko OS, pak poctivě udělám HR bez obnovení záloh...
detto
Vaše zpráva obsahuje 5 znaků, nastavené minimum je ale 8.
Vaše zpráva obsahuje 5 znaků, nastavené minimum je ale 8.
-
Mahtiel
- smartmaniak

Jinak elka_cz, který tu určitou dobu spamoval, prodává už asi měsíc Lumii 640. Se mi zdá, že šel do insider programu s vidinou zcela odladěného systému a nějak ho to přestalo bavit :D opravdu nechápu ty, co podepsali podmínky insider programu a stali se public testerem a pořád si na něco stěžovali
na druhou stranu finální verze OS by snad mohla pro první telefony přijít do Vánoc ;)
Ja si nestazujem.Ja som z W10 nadseny.
Skor ma zajuimalo,ci je probelm obecny,alebo len u mna.
Ked bude system ofic,urobim update,HR a vsetko bude ok.
Skor ma zajuimalo,ci je probelm obecny,alebo len u mna.
Ked bude system ofic,urobim update,HR a vsetko bude ok.
-
Mahtiel
- smartmaniak

Tohle nebylo vůbec na vás ;) jen jsem si vzpomněla na toho konkrétního uživatele. Měla jsem z něj pocit, že i my ženské v insider programu jsme šikovnější než on, navíc se tu min. jednou do někoho obouval
-
hotovyrado
Už ji prodal..... no nevím, raději bych si jej nechal jako náhradní přístroj. Za kolik ji udal, zdyž nová stojí cca tři a půl?
-
joeslovakia
- častý přispěvatel

- Zařízení: lumia 930, lumia 925
ja len dufam v lepsiu integraciu skypu. nechcel by som aby som mal medzi aplikáciami skype video a take. skratka nech je apss SMS , ludia , a volania. taktiez notifikacie. nepaci sa mi ak zapnem telefon a vyskakuju notifikacie ktore som uz davno pozrel na PC. najprv by mohli vyriesit toto a potom sa pustit do aplikacii ako mapy aby to dokoncili do dokonalosti. taktiez cortana aby ziskala podporu krajin kde sa W10M predava. ak toto by vyriesili tak z toho bude silny konkurent pre apple. pre android je uz da sa povedat aj teraz. ak by bola vacsia paleta vyberu telefonu od iných vyrobcov s W10M tak sa silno zamiesaju karty na trhu. vzdy ak chytim androi alebo iPhone do ruky tak mam pocit ze drzim v ruke vec na hranie. cele prostredie ma taky dizajn. ak vezmem WP alebo W10M tak mam pocit ze drzim v ruke telefon ktory potrebujem pre pracu. no ako sa vravi 1000 ludi 1000 chuti a 1000 nazorov
ano..droid,ios je viacmenej len nejake,aby sa nepovedalo prostredie,pre aplikacie..w10m je uz samotny dost funkcne zamerany
-
Luks
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S7 Gold
Někdy to jde,někdy ne a HR to nevyeší.relouth wrote:Pride mi SMS.
Vam to ide normalne ?
SMS mi fungují normálně, akorát jsou dost pomalé, app se načítá snad vteřinu... A to tam mám SMS asi jen dvacet.relouth wrote:Pride mi SMS.
Vam to ide normalne ?
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Potvrzuju, taky mi to občas udělá. Teda to otevření z lišty, když je pustím z plochy, tak je to jakž takž ok, ale rychlejší by to být mohlo.
-
SmetyCZ
- smartmaniak

Jestli si to sedne jako u 950, tak si sednem na ric tak maximálně myjoeslovakia wrote:tak pogo8303. a potom by ten OS mal sadnut do mobilu jak decka ric na serbel
ano,ide len o to spustanie z listy..SmetyCZ wrote:Potvrzuju, taky mi to občas udělá. Teda to otevření z lišty, když je pustím z plochy, tak je to jakž takž ok, ale rychlejší by to být mohlo.
sms ako take mi funguju
-
joeslovakia
- častý přispěvatel

- Zařízení: lumia 930, lumia 925
W10M sa zacal vyvyjat skor ako nove lumie. W10M bol teda vyvyjany na ,,starsie,, lumie. 30tkova rada. vela casu na odladenie novych lumii nemali ale kedze necheli premeskat vianoce tak to dopadlo tak ako to dopadlo. tiez tam bolo pochybenie zo strany operatorov. mali asi na nich urobit vacsi tlak. ak sa odstrania bugy a vyladia vsetky funie tak to je super OS. porovnajte W10M a android ale cisto iba v zakladno stave so systemovymi apps. W10M je daleko vpred. aby bol android lepsi je otrebne postahovat aplikacie tretich stran.SmetyCZ wrote:Jestli si to sedne jako u 950, tak si sednem na ric tak maximálně myjoeslovakia wrote:tak pogo8303. a potom by ten OS mal sadnut do mobilu jak decka ric na serbel
dajte hlas aj pre Cortanu v SK jazyku https://cortana.uservoice.com/forums/25 ... in-cortana" onclick="window.open(this.href);return false;
-
hotovyrado
joe > souhlas.. navíc když už porovnávat nová Wokna, tak s Androidem nikoliv řady 5 a vyšší, ale 2.1, což byl systém totálně holý a telefon byl hloupější než N6233
-
SmetyCZ
- smartmaniak

@tints - vyhozenej hlas
@rado + joe - fajn, já to chápu, ale co je mi do toho jako konečnýmu uživateli, kterej vyhodil 16k za vlajkovou loď a mám strach se na to ošklivě podívat, aby se ten krám nerestartoval.
@rado + joe - fajn, já to chápu, ale co je mi do toho jako konečnýmu uživateli, kterej vyhodil 16k za vlajkovou loď a mám strach se na to ošklivě podívat, aby se ten krám nerestartoval.