Windows 10 Mobile: Release preview
Windows 10 Mobile Technical Preview
funguje vám integroany skype? mne nejdu odosielat správy cez skype. ked dam odoslat, vypíse neplatný prijmcovia a pod..
obilo mi to aj v predposlednom update aj teraz v .29
obilo mi to aj v predposlednom update aj teraz v .29
Ohladom edge. Raz to refreshne,rqz nie. Chova sa to nevypočítateľné
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
Mě normálně funguje ale když jsem zadal víc příjemců do jedné zprávy , hodilo mi to tu hlášku taky
A tam som mal tmu:)joeslovakia wrote:prispevky sa mi zobrazuju v aplikacii ludia.
Pomohlo odinštalovať a znovu nainštalovať Facebook.
Teraz mi refreslo stranku po zapnuti edge. Refreshol som ju potom este manuálne a prekvapivo sa stránka zmenila,čiže ten prvy refresh,bol len ..fakt netuším čo..
To se mi děje skoro stále v Exploreru na WP 8.1 u Lumie 640. Dost mě to štve a teď o to víc, když se to děje i u W10M a to i u mnohem lepších modelů.
Kluci prosím vás, zkouším se na Lumii 640 LTE vrátit z WP 10 na WP 8.1 pomocí nástroje Windows Recovery Tool ale po připojení telefonu k počítači a spuštění programu, program nenajde telefon, nevím si rady.
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Jinej kabel/počítač.
nakonec telefon nalezen, instalovalo mě to nalezený software na internetu ale při instalaci do telefonu to hodilo chybu Byla vyvolána výjimka typu Microsoft Recovery Tool
takže nakonec se to povedlo. Pokud budu chtít jít zpět na 10tky je nuity zase přes windows insider?
-
Mahtiel
- smartmaniak

- Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Co se týče Edge, mne zase mrzí to, že když na nějakém webu nebo na mobilním facebooku nebo twitteru kliknu na webový odkaz, tak mi to hned na poprvé nenačte ten odkaz, ale otevře mi to poslední relaci, většinou musím kliknutí na odkaz opakovat min. ještě jednou...
- Freeloader
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia 8
preco by si sa chcel vracat? ludia si myslia ze toto neni finalny build ale ono sa to uz moc lisit nebude od tej ofic. verzii ktora sa vam coskoro objavi v updatochmilan1968 wrote:Kluci prosím vás, zkouším se na Lumii 640 LTE vrátit z WP 10 na WP 8.1 pomocí nástroje Windows Recovery Tool ale po připojení telefonu k počítači a spuštění programu, program nenajde telefon, nevím si rady.
Jestli tohle je finální verze, tak je to hodně špatné. Funguje, je to víceméně spolehlivé, ale stále obsahuje spoustu malých bugů, což ve finální verzi prostě být nemůže.
Freeloader wrote:preco by si sa chcel vracat? ludia si myslia ze toto neni finalny build ale ono sa to uz moc lisit nebude od tej ofic. verzii ktora sa vam coskoro objavi v updatochmilan1968 wrote:Kluci prosím vás, zkouším se na Lumii 640 LTE vrátit z WP 10 na WP 8.1 pomocí nástroje Windows Recovery Tool ale po připojení telefonu k počítači a spuštění programu, program nenajde telefon, nevím si rady.
Měl jsem problem s přípojením telefonu k počítači. Po vrácení na 8.1 se problem vyřešil a ted se chci vrátit na 10tky.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Třeba proto, ze je to jen sestaveni OS, ale chybi hlavne aktualni FW.preco by si sa chcel vracat? ludia si myslia ze toto neni finalny build ale ono sa to uz moc lisit nebude od tej ofic. verzii
- Freeloader
- stálý přispěvatel

nechyba, treba si uvedomit ze dovod preco na predoslich lumiach bol firmware bol taky ze telefony vyrabala Nokia, cize telefony od Nokie, software od MS, cize Nokia tam musela dorobit vlastny firmware, teraz je oboje od rovnakeho vyrobcu takze firmware by nemal byt ziadny, opravte ma ak sa mylim 
-
joeslovakia
- častý přispěvatel

- Zařízení: lumia 930, lumia 925
mylis sa. pretoze kazda lumia od MS ma iny hardver. to ako keby si mal vodicov od tej istej firmy a kazdy je inac vysoky. skratka kazdy s bude musiet v aute prisposobit sedadlo podla seba
-
pogo8303
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei Nova 3, Huawei P20 Lite
Firmware jsme tady pár stránek zpět řešili, optimalizace pro každý model bude potřeba, takže ano Freeloader, mýlíš se, teď máme v insider všichni stejný sw( jádro sw, fw nam zustal od wp8.1 nezměněn) ale customizace pro jednotlivé modely se dočkáme zřejmě až s oficiálním vypuštěním w10...
-
joeslovakia
- častý přispěvatel

- Zařízení: lumia 930, lumia 925
tak pogo8303. a potom by ten OS mal sadnut do mobilu jak decka ric na serbel 
- Freeloader
- stálý přispěvatel

potom sa ospravedlnujem