Windows 10 Mobile: Release preview
Windows 10 Mobile Technical Preview
Jj, v nastavení aplikace mám povolené a v nastavení zvuků taky tak.
Tak ten realarm mi opravdu nezvoní. Používáte ho někdo ve WIN10, at vím, jestli je chyba na mé straně? Jinak je možné, že mi store aktualizace na pozadí, ale neoznamuje mi to, že se aplikace aktualizovala? Nemohl jsem to někde vypnout?
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
Store ve W10 neumí zobrazovat notifikace o stažených aktualizacích, nemá dokonce ani historii instalací....
-
Teflonmike
- nováček

- Zařízení: Huawei Mate 8 DS
Jde pouze v nastavení store vypnout automatickou aktualizaci aplikací. Pak tam čeká fronta k aktualizaci dokud se to nepotvrdí.
Tak jsem zjistila, že se mi samo od sebe vypnulo automatické nahrávání fotek na OneDrive. Naposledy se mi fotky nahrály před pěti dny a dnes jsem zjistila, že nejsou nahrané žádné nové. Zapnula jsem to a už se fotky nahrávají. Ale aby se takhle samo od sebe měnilo nastavení, to se mi ani trochu nelíbí.
-
hotovyrado
Tak se mrkni do Úložiště - Aplikace a dej si seřadit dle data nahrání. Uvidíš co se kdy aktualizovalo.veigy wrote:Store ve W10 neumí zobrazovat notifikace o stažených aktualizacích, nemá dokonce ani historii instalací....
Mimochodem, dnes je opět zpět "nový" Facebook. Bude to zase jen na jeden den, jako to bylo vždy?
Ja už mám s novým Facebookom problém. Nefunguje prepojenie s aplikáciou Ľudia.
-
joeslovakia
- častý přispěvatel

- Zařízení: lumia 930, lumia 925
kontakty sa musia synchronizovat
Zjistila jsem, že mi Outlook pošta neukazuje v e-mailech vůbec přílohy... Přijde mi třeba pozvánka na událost a v e-mailu je příloha *.ics, kterou ale nevidím a událost mohu přijmout až na Macu nebo na notebooku. To samé fotky, dokumenty a vůbec jakékoliv přílohy, prostě se nezobrazují. Setkal jste se s tím někdo?
Kontakty zosynchronizované sú, len sa nezobrazujú príspevky.
-
joeslovakia
- častý přispěvatel

mne prilohy ukazuje. v nastavenial v aplikacii emailov sa nastavuje stahovanie obsahu
-
joeslovakia
- častý přispěvatel

prispevky sa mi zobrazuju v aplikacii ludia.
-
robsol
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
tak dneska jsem si zažil trochu perné chvile s L930 W10TP.
Bydlím na rozhraní 3 států a proto mám zakázanou automatickou volbu operátora aby to neskákalo z jednoho na druhého.
Z ničeho nic mi ale přišla SMS, že mě vítají v Německém T-Mobile. Tzn. byl jsem najednou na roamingu. No nic řekl jsem si, asi jsem to při update zapomněl znovu vypnout. Ale jaké bylo zděšení, že na manuál mi nenašel ani jednoho operátora - nabídka byla jen černá, nepomohl ani 4x restart telefonu a dokonce ani vyndání SIM. Pořád sveřepě trval na Německé T-Mobile DE.
Asi po hodině se z ničeho nic vzpamatoval a dovolil mi manuální vyhledání operátora a přepnutí na správné T-Mobile CZ.
Do té doby jsem měl ale několik hovorů na německé síti a i data
. A pak se na to spolehni.
Bydlím na rozhraní 3 států a proto mám zakázanou automatickou volbu operátora aby to neskákalo z jednoho na druhého.
Z ničeho nic mi ale přišla SMS, že mě vítají v Německém T-Mobile. Tzn. byl jsem najednou na roamingu. No nic řekl jsem si, asi jsem to při update zapomněl znovu vypnout. Ale jaké bylo zděšení, že na manuál mi nenašel ani jednoho operátora - nabídka byla jen černá, nepomohl ani 4x restart telefonu a dokonce ani vyndání SIM. Pořád sveřepě trval na Německé T-Mobile DE.
Asi po hodině se z ničeho nic vzpamatoval a dovolil mi manuální vyhledání operátora a přepnutí na správné T-Mobile CZ.
Do té doby jsem měl ale několik hovorů na německé síti a i data
-
joeslovakia
- častý přispěvatel

skor ci nebude problem v operatorovi. predsa je to T-Mobile aj jedno aj druhe. ci nemaju nejake nastvenia siete aby zakaznik nestratil signal tak prepne ho na iny vysielac
-
robsol
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung S7, iPhone 6s, Lumia 950
Pokud je zakázaná automatická volba operátora tak má jen vypadnout signál a nenajít žádný jiný. Za celá léta co to takto používám se mi to ještě nestalo.
-
kllr007
- smartguru

- Zařízení: OnePlus 3
Aj vám edge reloaduje taby ? Mam otvorene 2-3 jednoduché taby (google hľadanie) a ked medzi nimi prepnem tak ich nanovo cita. Pritom nič iné nebeží len edge. Na wifi ms to neserie ale inac to žere zbytocne dáta.
Potřebuji pomoc. Jakou máte kvalitu zvuku natočených videí přes ms fotoaparát? Já mám ten zvuk takový tlumený a dost v něm jakoby chrčí. Zítra bych zkusil nahodit WP8.1, jestli to bude v pořádku a pokud to bude stejné, je to na reklamaci nebo to může být ještě něco jiného? Je třeba nějaký program přes který se dají otestovat mikrofony apod.?
co mas za telefon ?kllr007 wrote:Aj vám edge reloaduje taby ? Mam otvorene 2-3 jednoduché taby (google hľadanie) a ked medzi nimi prepnem tak ich nanovo cita. Pritom nič iné nebeží len edge. Na wifi ms to neserie ale inac to žere zbytocne dáta.
-
kllr007
- smartguru

- Zařízení: OnePlus 3
930, opravene aj info v profile.
-
juraj1985
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Mne tiež stále nanovo načítava stránky. Hr som ale zatiaľ ešte neskúšal. Vraj by mohol pomôcť.