Windows 10 Mobile: Release preview
- Antuch
- přispěvatel

- Zařízení: Asus Zenfone 5
Windows 10 Mobile Technical Preview
tak jsem dnes chtěl udělat aktualizaci na 29 a začlo to u L1520 cyklovat a pořád svítí modrá obrazovka se smutným smajlíkem. Nepomohl ani čudlíkový hard reset a po připojení k počítači ho program recovery nemůže najít...paráda...
Nevíte někdo co s tím?
Nevíte někdo co s tím?
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
Jiné PC, jiný kabel. Úplně mrtvý to bude, až se ten displej nerozsvítí vůbec.
- Antuch
- přispěvatel

windows device stahuje nějaký balíček softwar, který se co chvíli zastaví, že prý není dostatek místa na disku...ale nechápu kam se to stahuje, mobil je odpojený...
Mobil musí být po celý ten proces s počítačem propojený.
- Antuch
- přispěvatel

díky, už se to chytlo, začínám od 8,1...
Tohle se mi ještě nestalo, na mobilu byl build 11 a chtěl sem doinstalovat 29. Napadá mne, že to mohlo být tím, že jsem měl zálohovaný svůj účet a nastavení z jineho mobilu, kde už 29 byla...dal jsem obnovit zálohu a nastavení a pak teprv instalaci 29...asi si to nesedlo...
-
Radek Jahoda
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950
Jo a to je oprávě ono, na L950 tohle teda nemám. Jestli myslíš Doplňky jako Extras, tak na L950 je equalizer místo SOund a tam nic takováho není.Sentinel65 wrote:W10M má v NASTAVENÍ - DOPLŇKY - ZVUK - VYLEPŠENÍ volbu Ztišit při překlopení, která má po zapnutí ztišit vyzvánění telefonu při překlopení displeje dolů. Mně to tedy nefunguje, buď je to bug, nebo to není funkční vůbec.
Takže je to fakt tím Advanced settings.
A jo jde o princip, pokud bylo něco funkční na W8.1 tak by to měli co nejdřív udělat funkční na W10M, pokud to není proti filozofii platformy což tohle není.
-
hotovyrado
Hm, tak dnes jsme poprvé vyzkoušel v Desítkách budík... nezvonil. Naštěstí jednak nevstávám na budík často a druhak se vesměs budím ještě před ním 
Já používám budík každý den od začátku W10 a ještě se mi nestalo že by nezazvonil L930.
-
IgorVysoky
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lenovo Vibe P1m, Asus T100Ta
Tiež nemám problém s budíkom posledné buildy ma spoľahlivo budil ako na 520, tak na 535. Nezobudil ma ešte na jednom z prvých buildov.
Dnes plno sys .app updatov.
Dnes mi opět nezazvonil budík. Minulý týden mi 2x nezazvonil na L830 s WM 586.11, říkal jsem si ok je technical preview, moje chyba že jsem se na systém spolehl. Dnes mi ale nezazvonil na L950 bez TP. Úplně stejná situace jako s L830, na displeji pouze notifikace, ale tel ani nepípnul
Dochází mi s celým WM10 trpělivost, tohle jsou základní věci, které byly spolehlivé i před 20 lety. Dnes si musím koupit normální budík, protože zaspat 3x za 5 dní je trochu moc.
Dochází mi s celým WM10 trpělivost, tohle jsou základní věci, které byly spolehlivé i před 20 lety. Dnes si musím koupit normální budík, protože zaspat 3x za 5 dní je trochu moc.
-
Radim Stehlík
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 640DS
tak tady bude chyba asi jen u tebe.. stejně jako ostatní nemám s budíkem problém. Mám nastaveno po-pá a nikdy jsem na to nemusel sáhnout.
Jen bych se být tebou podívat na vyzváněcí tón budíku a případně zvolil jiný. Mě to udělalo po upgradu z 8.1. Najednou tam nebyly ty tóny a proto bylo ticho. ale po tom co jsem to změnil na jiný je to OK
Jen bych se být tebou podívat na vyzváněcí tón budíku a případně zvolil jiný. Mě to udělalo po upgradu z 8.1. Najednou tam nebyly ty tóny a proto bylo ticho. ale po tom co jsem to změnil na jiný je to OK
Mám nastaveny 2 budíky Po - Pá 10 min po sobě s rozdílným systémovým tónem buzení. Na WP8.1 mě budí 2 roky bez problému. Dal jsem do L830 WM10 a měsíc mě budil bez problémů, poprvé selhal minulý čtvrtek a hned i v pátek. V pátek "naštěstí" přišla L950. Od pondělka budila v pohodě a dnes stejná chyba jako minulý týden. Jsem zvědavý na zítřek. Jestli nezazvoní ani zítra, tak mi to nepřijde jako náhoda, že dva rozdílné telefony shodně nezazvonily ve čtvrtek a v pátek.
Mě budíky fungujou v pohodě, mam jeden na pracovní dny a další ad-hoc.
Co mi ale nejde je zvonění při příchozím mailu, jen to zavibruje, zvuk nic. Mám sdružené schránky. Všechno ostatní zvoní jak o život, ale maily ne
Co mi ale nejde je zvonění při příchozím mailu, jen to zavibruje, zvuk nic. Mám sdružené schránky. Všechno ostatní zvoní jak o život, ale maily ne
Zvuk mailu si nastav priamo v app
Tak nastavenie som našiel, zapnuté to mám, ale nefunguje. Po vypnutí a zapnutí funkcie raz reagoval telefón na otočenie, ale znova nefunguje. Dúfam, že je to len bug.Sentinel65 wrote:W10M má v NASTAVENÍ - DOPLŇKY - ZVUK - VYLEPŠENÍ volbu Ztišit při překlopení, která má po zapnutí ztišit vyzvánění telefonu při překlopení displeje dolů. Mně to tedy nefunguje, buď je to bug, nebo to není funkční vůbec.
Teď mi dorazila aktualizace na budík. Asi si to tady někdo z Redmondu přečetl a bál se, že zítra budu zase prskat.
edit: po aktualizaci se v akcích a oznámení nastavil tón budíku na výchozí. Když listuji v tonech vyzvánění, tak celé nastavení spadne na obrazovku seznamu aplikací
edit: po aktualizaci se v akcích a oznámení nastavil tón budíku na výchozí. Když listuji v tonech vyzvánění, tak celé nastavení spadne na obrazovku seznamu aplikací
Relouth: V nastavení mám možnost přehrát zvuk a tu mám samozřejmě zapnutou. Tón zvonění jsem nastavil v Oznámeních stejně jako pro sms a další...
- Antuch
- přispěvatel

Antuch wrote:díky, už se to chytlo, začínám od 8,1...Tohle se mi ještě nestalo, na mobilu byl build 11 a chtěl sem doinstalovat 29. Napadá mne, že to mohlo být tím, že jsem měl zálohovaný svůj účet a nastavení z jineho mobilu, kde už 29 byla...dal jsem obnovit zálohu a nastavení a pak teprv instalaci 29...asi si to nesedlo...
Tak mám dnes hodně zvláštní zkušenost se stahováním nového buildu. Nidky předtím se mi to nestalo. Koupil jsem 1520, kde byl předposlední build, dal jsem tovární nastavení, stáhnul moje nastavení ze zálohy, které bylo na novější build. Do teď vše v pořádku, pak následná instalace nového buldu a nastalo restartování se smutným smajlíkem na modré obrazovce, nepomohl ani hard reset tlačítky. V počítači se mobil chytl asi až na pošesté, nakonec se stáhla zpět 8,1 denim. Udělal jsem vše klasicky, jak jsem zvyklý, začla aktualizace opět na poslední build a to samé znovu...
Nakonec se to povedlo až na třetí pokus...
Jak se zdá (je to jen moje teorie), má na to vliv nabití baterie...při první aktualizaci měla jen 36%, při druhé 45% a naposledy jsem čekal aspoň na 65% (u všech jsem měl mobil v síti)...asi je to chyba L1520 a jejich pomalého nabíjení, protože se telefon i v síti aktualizací vybíjel jako prase
bubenij wrote:Relouth: V nastavení mám možnost přehrát zvuk a tu mám samozřejmě zapnutou. Tón zvonění jsem nastavil v Oznámeních stejně jako pro sms a další...
Mas to povolene aj v aplikacii?